Chris Brown krijgt bizarre tatoeage op zijn hoofd!!!

Chris Brown is weer bezig - dit keer met een bizarre nieuwe tatoeage op zijn HOOFD. De 31-jarige zanger debuteerde de nieuwe inkt op sociale media en fans zijn behoorlijk verdeeld over de vraag of het cool of gewoon raar is. De tatoeage lijkt een kroon met drie diamanten te zijn en bevindt zich precies in het midden van Browns voorhoofd. Hij gaf geen verklaring voor de tatoeage, maar gezien zijn geschiedenis van gezichtsinkt zijn we niet echt verrast. Wat vind jij van de nieuwste tattoo van Chris Brown? Laat het ons weten in de comments!

Besluitvorming is niet bepaald de sterkste kant van Chris Brown.

Natuurlijk, Chris is deze zomer niet naar de gevangenis gegaan (er is nog tijd!), maar hij heeft nog steeds genoeg WTF?! momenten.Van vechten om de voogdij over dochter Royalty tot high worden in een vliegtuig en wietrook in het gezicht van een stewardess blazen, het is een luchtige zomer geweest, en nu sluit de meest idiote man in de muziek de zaken af ​​met een grote idiote zet:

Chris Brown hoofdtattoo

Dat is Chris die een profiel van Susan Boyle op zijn achterhoofd krijgt.

We weten niet wat het eigenlijk zou moeten zijn of wat Chris verdomme dacht, maar het internet heeft veel theorieën.

Sommigen zeggen dat het bedoeld is om de Venus van Milo uit te beelden. Anderen beweren dat het een andere godin zou zijn.

Weer anderen geloven dat Chris van plan was om de Maagd Maria op zijn hoofd te krijgen, maar dat ding waarbij je twee spiegels gebruikt om de achterkant van je hoofd te zien, nooit onder de knie heeft gekregen.

Hoe dan ook, we hopen dat Chris blij is met het eindresultaat. We kunnen ons niet voorstellen hoe hij zou reageren als hij hoort dat zijn koepel permanent kapot is.

Homey met de blauwe handschoenen wil misschien onderduiken.