Chris Brown en Adele: Stiekem aan het daten?!

Volgens bronnen hebben Chris Brown en Adele in het geheim contact gehad! De twee zien elkaar naar verluidt al maanden, en er wordt gezegd dat het serieus wordt. Een bron die dicht bij de situatie staat, zegt dat Chris en Adele al een tijdje vrienden zijn, maar dat ze de dingen pas onlangs naar een hoger niveau hebben getild. 'Ze zijn echt gek op elkaar', zegt de bron. 'Chris heeft het altijd over hoe knap en getalenteerd Adele is.' De bron zegt ook dat Chris Adele heeft geholpen met haar muziekcarrière en dat hij 'een grote steun' voor haar is geweest. Als deze rapporten waar zijn, lijkt het erop dat Chris Brown eindelijk een braaf meisje heeft gevonden!

Het klinkt als het uitgangspunt voor een extreem duistere romantische komedie.

Hij is een van de meest verguisde publieke figuren van zijn tijd, en zij is de op een na meest geliefde zangeres van de 21e eeuw (Beyonce bestaat tenslotte nog steeds) -- maar op de een of andere manier lukt het ze!

Adèle en Chris Brown

Ja, volgens a nieuw rapport van de Daily Mail bracht Chris Brown dit weekend een nachtelijk, clandestien bezoek aan het huis van Adele in Londen.

'Het was allemaal een beetje mantel en dolk. Hij kwam midden in de nacht aan en vertrok pas rond 2 uur 's nachts', zegt een insider.

'Hij arriveerde in enorme, verduisterde auto's, met veel spieren om hem heen.'

Chris Brown is een danser

Het lijkt erop dat Chris in het VK was om zijn zoon Aeko te bezoeken, die hij deelt met ex Ammika Harris.

Voor het geval je het je afvroeg, Chris droeg een masker terwijl hij door de straten van Londen liep, wat best verbazingwekkend is als je erover nadenkt.

Dat betekent dat hij een kans zag om een ​​vijandige douche te zijn, en hij niet pak aan! Voortgang!

Chris Brown Schreeuwt

Hoe dan ook, niemand weet wat er werkelijk gebeurde met deze twee achter gesloten deuren, maar aangezien het 2020 is, moeten we waarschijnlijk van het ergste uitgaan.

We gaan gewoon door en zetten ons schrap voor een verlovingsaankondiging en dan aangenaam verrast zijn als het niet gebeurt.

Adele rondde vorig jaar haar scheiding van Simon Konecki af, en er zijn geen berichten dat ze met iemand anders in aanraking is gekomen.

Adèle, mensen

Breezy is helaas op jacht geweest.

Hij dreigde met Rihanna te daten nadat ze eerder dit jaar vrijgezel werd.

En nu lijkt het erop dat hij zijn aandacht op Adele heeft gericht.

Adèle met Chris Brown

Optimisten wijzen erop dat Brown en Adele al jaren vrienden zijn.

Dat is op zichzelf al behoorlijk slecht, maar het voordeel is dat het bezoek van Chris misschien volledig platonisch was.

Natuurlijk, hij sloop 's avonds laat naar binnen en vertrok om 2 uur' s nachts, maar als we Chris Brown waren, zouden we ook in het donker reizen.

Chris Brown in het geel

Het is onmogelijk te overschatten hoe alom geliefd deze kerel is.

We veronderstellen dat het mogelijk is dat hij zichzelf leuk vindt, maar zelfs dat lijkt twijfelachtig.

We stellen ons graag voor dat hij alle spiegels in zijn huis bedekt om te voorkomen dat hij zichzelf in de ogen kijkt.

Adele in Bantu-knopen en een Jamaicaanse vlagbikini

Hoe dan ook, Adele is de laatste tijd veel afgevallen en we konden zien hoe ze in de verleiding zou kunnen komen om haar nieuwe lichaamsbouw te testen met een vrijblijvende shag.

Misschien besloot ze het te doen met de slechtste persoon die ze kent om ervoor te zorgen dat ze geen gevoelens zou krijgen.

Eerlijk gezegd grijpen we op dit moment gewoon naar strohalmen, omdat we ons niet kunnen voorstellen in een wereld te leven waarin Adele zichzelf zou vernederen door met Chris Brown te daten.

Chris Brown-punten

Je hebt het weer gedaan, 2020!

Net als we denken dat je eindelijk geen nieuwe verschrikkingen meer hebt, bedenk je iets totaal uit het linkerveld zoals dit.

We respecteren je er bijna voor!