Chip en Joanna Gaines worden eigenlijk gesleept voor hun zwangerschap

Aankondiging Hallo allemaal! Het internet is momenteel LIT omdat Chip en Joanna Gaines zojuist hebben aangekondigd dat ze hun vijfde baby verwachten... en mensen zijn er NIET blij mee. Het stel, dat bekendheid verwierf met hun HGTV-show 'Fixer Upper', heeft al vier kinderen. En op basis van de reacties op sociale media zou je denken dat ze een vijfling hadden. Mensen slepen de Gaines voor alles, van 'fokken als konijnen' tot 'egoïstisch' zijn omdat ze nog een kind hebben. Sommigen vinden zelfs dat ze 'te oud' zijn om opnieuw een gezin te stichten. Maar uiteindelijk is het hun leven en hun beslissing. Dus we zitten hier maar te wachten op de eerste foto's van Baby Gaines nummer vijf!

Nou... dit is een nieuwe.

Zoals eerder gemeld, Chip en Joanna Gaines verwachten hun vijfde kind .

The Fixer Upper maakte deze aankondiging via een heel schattige foto (hieronder) en de meeste fans zijn er enorm enthousiast over.

De meeste fans. Maar niet alle supporters.

Sommige mensen daarbuiten maken het de Opknapper-sterren moeilijk om zich opnieuw voort te planten, en je zult de reden (en) waarom niet geloven.

Scroll naar beneden om erachter te komen...

1. We zijn zwanger!

WijDit is hoe het stel het opwindende nieuws bevestigde, met Chip schrijven als onderschrift: ‘Gaines party of 7.. (If you’re still in de war.. WE ARE ZWANGER) @joannagaines’

2. Wanneer is dit gebeurd?

Wanneer gebeurde dit?Chip is echt doorgegaan en heeft de nacht onthuld dat wat muziek leidde tot vrijen, wat leidde tot een baby. Hij is de beste, nietwaar?

3. De echografie

De echografieJoanna stemde in met de zwangerschap met bewijs... en met nog een grappige opmerking van Chip.

4. Dus... Wat is het probleem?

En danWe zouden allemaal gewoon blij moeten zijn voor Chip en Joanna, toch? Ze lijken echt zo'n leuk en levend stel.

5. Oké, vertragen

Oké, vertragenWe zijn allemaal blij voor Chip en Joanna. Maar we waren gelukkiger als mensen die we echt kenden dit nieuws hadden. Toch: dit is de juiste soort reactie.

6. Dit gaat niet over jou

Dit is nMaar nog steeds. Deze persoon is in ieder geval blij voor Chip en Joanna. Goed gedaan.

7. Maar toen kwamen de trollen tevoorschijn

Maar toen kwamen de trollenTemidden van niet-geverifieerde geruchten dat Joanna en Chip worstelden met hun huwelijk, gaat deze persoon er gewoon van uit dat ze een baby hebben gekregen om dat huwelijk te redden. Manier om te oordelen EN te veronderstellen, Twitter-gebruiker.

8. Wie zegt dat er iets kapot is?!?

Wie zegt dat er iets kapot was?!?Serieus, geloof niet alles wat je online leest. We kunnen dit met ervaring zeggen omdat we een website zijn.

9. Voor de goede orde:

Voor de goede orde:'Ik kan dat soort dingen niet goed zien, erin lezen, ik weet gewoon niet wat er aan de hand is', vertelde Joanna Today in reactie op wat zij beschouwde als willekeurig en misplaatst echtscheidingsgebabbel eind vorig jaar, eraan toevoegend: ' Dus dan hoor ik iemand naar me toe komen en zeggen: 'Ik hoor dat jij en Chip gaan scheiden.' Ik heb zoiets van: 'Waar heb je het gehoord?' Weet je, ik weet niet dat dit allemaal aan de hand is.'

10. Ik kan niet zeggen dat we dit eerder hebben overwogen

KanWe vragen ons af hoe deze persoon over de Duggar-familie denkt. Jakkes!

11. En deze vorige persoon is niet alleen

En deze vorige persoon isnIs het probleem van de overbevolking echt een ding? Maken mensen zich echt zorgen over dit effect op de planeet? We hadden geen idee.

12. Ouders zijn blijkbaar nu 'POS-fokkers'

Ouders zijn nuDit is goed om te weten. (We maken maar een grapje. Dit is verschrikkelijk om te weten, dat mensen daar echt zo over denken.)

13. Jezus Christus, Andrew Guthrie

Jezus Christus, Andrew GuthrieJe weet niet echt hoe vagina's werken, of wel? Zoals... helemaal?

14. We maken dit eenvoudig voor iedereen

WijWat Chip en Joanna doen met hun geslachtsdelen en hun familie is geheel HUN zaak, niet die van jou. We kiezen ervoor om blij voor ze te zijn. Als je dat niet bent... hou het dan gewoon voor jezelf.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: