Cheyenne Floyd: ontslagen bij Teen Mom OG-optreden na verontrustende tweets?

Cheyenne Floyd: ontslagen bij Teen Mom OG-optreden na verontrustende tweets? Cheyenne Floyd werd onlangs ontslagen bij haar optreden als Teen Mom op MTV nadat tweets opdoken die naar verluidt door haar waren geschreven en verontrustende inhoud bevatten.

In 2018, Cheyenne Floyd nam de plaats van Farrah Abraham over op Teen Mom OG nadat deze was ontslagen.

Nu is het misschien Cheyenne's beurt op het hakblok.

Enkele zeer twijfelachtige berichten die Cheyenne ooit op Twitter plaatste, zijn aan het licht gekomen, en nu ziet de toekomst van Floyd op Teen Mom OG er niet zo zeker uit.

Kijk eens:

1. Maak kennis met Cheyenne

Maak kennis met CheyenneCheyenne is vanaf de eerste dag een hit bij TMOG-fans. Maar nu roepen enkele verrassende 'grappen' uit haar verleden sommige kijkers op tot haar ontslag.

2. ... En nu Teen Mom!

... En nu Teen Mom!Cheyenne nam de plek van Farrah Abraham in de show over, en nu lijkt het erop dat ze het lot van haar voorganger zou kunnen beëindigen door ontslagen te worden.

3. 'Tienermama', hè?

Cheyenne deelt een driejarige dochter genaamd Ryder met Cory Wharton, een andere MTV-realityster. Ze is zelf 27 jaar oud, wat betekent dat ze nooit eens een tienermoeder is geweest, wat vreemd is.

4. Dus...

Dus ...Dat is zo'n beetje de deal met Cheyenne. Geen tienermoeder, nooit een tienermoeder, maar nog steeds een castlid op Teen Mom OG.

5. Hoe gaat het, dames?

WatGeen van de andere leden van de cast van Teen Mom OG leek aanvankelijk met Cheyenne overweg te kunnen. Catelynn heeft zelfs specifiek verklaard dat ze vond dat ze de show met rust moesten laten met alleen zijzelf, Amber Portwood en Maci Bookout als hoofdcast.

6. De overeenkomst

De overeenkomstDat had ten tijde van haar casting misschien als een controverse gekwalificeerd, maar tegenwoordig heeft Floyd grotere zorgen.

7. Eh, oh...

Oh Oh ...Helaas voor Cheyenne is het internet met inkt geschreven, en enkele verontrustende tweets uit haar jonge volwassenheid veroorzaken nu grote problemen bij haar.

8. Slecht nieuws voor Chey

Slecht nieuws voor CheyKijk, het blijkt dat Cheyenne's in de loop der jaren op zijn minst een paar verschillende gelegenheden nogal twijfelachtige berichten op Twitter heeft geplaatst.

9. Serieus, uh oh

Serieus, oh ohSommige hardcore fans van Cheyenne's andere shows lijken op de hoogte te zijn geweest van deze berichten, maar er zijn onlangs screenshots gedeeld op Reddit en ze hebben veel aandacht gekregen.

10. Ziet er niet goed uit

Ziet er niet geweldig uitZoals deze, waarin ze schreef: 'Deze kleine blanke jongen vertelde me dat ik er vandaag uitzag als een kat. Ik had hem tegen zijn hoofd moeten trappen.' Wat niet geweldig is, maar als je merkt dat de persoon die de screenshot nam in haar feed naar het woord 'wit' zocht, en je zult zien waarom met deze volgende tweet.

11. O nee

Oh neeHierin schreef ze dat haar moeder niet wilde dat ze de film The Help zag omdat 'ze weet dat ik al een probleem heb met blanken'. En toen ze het zag, zei ze achteraf: 'Ik wilde elke blanke vermoorden die ik zag.'

12. Slechte zet

Slechte zetJe kunt gewoon niet praten over het vermoorden van mensen op deze manier. Je kunt het gewoon niet. Misschien was het een grap, misschien was het frustratie, maar hoe dan ook, het is slecht.

13. Bonusverschrikking

Bonus verschrikkelijkWat ook erg is, is dit, een bericht dat ze retweette over hoe zij en haar vriend 'nazi-liefhebbende, zwarte machthebbers,' doden-een-witte-baby-als-ik-kon'-mensen zijn.'

14. Jakkes

JakkesHet eerste deel daarvan is een beetje verwarrend, want hoe kan één persoon zowel 'nazi-liefhebbend' als 'zwarte machthebbers' zijn? Weten Cheyenne en haar vrienden wat nazi's zijn? Zoals, zijn ze zich bewust van wat hun hele deal is?

15. Serieus, YIKES

Serieus, JIKESMaar het grote probleem met die specifieke tweet is duidelijk het gedeelte waarin deze persoon suggereerde dat Cheyenne een blanke baby zou vermoorden als ze kon, en het gedeelte waarin ze genoeg instemde om het te retweeten. Net als bij de andere tweet maakt het niet uit of dit een grap is. Het is onaanvaardbaar.

16. Racistisch?

Racistisch?Er zijn enkele argumenten over de vraag of de tweets van Cheyenne al dan niet racistisch zijn -- het argument is natuurlijk of blanke mensen het slachtoffer kunnen zijn van racisme.

17. Maar toch

Maar nog steedsSemantiek terzijde, dit zijn echt vreselijke dingen om te zeggen. Maar zijn ze erg genoeg voor Cheyenne om haar nieuwe plek op Teen Mom OG te verliezen?

18. Eerlijk gezegd?

Eerlijk?Waarschijnlijk, ja. Dat denkt tenminste een voormalige MTV-ster.

19. De prullenbak buiten zetten

Het vuilnis buiten zettenDavid Eason werd ontslagen uit het netwerk nadat hij een homofobe tirade uitsprak, en ze ontsloegen Jenelle bijna omdat ze hem verdedigde.

20. Al voorbij?

Al voorbij?Vanaf nu heeft MTV geen officiële verklaring afgelegd over Cheyenne's toekomstige baan, dus we kennen haar lot niet.

21. Uitspreken

UitsprekenEn David Eason ziet dit blijkbaar als zijn kans om MTV te overtuigen de banden met Cheyenne te verbreken.

22. Op een tirade

Op een tirade[MTV] onderneemt alleen actie als het hen ten goede komt, het kan ze eigenlijk niet schelen, schreef hij deze week op Instagram.

23. De omzwervingen van de werklozen

De omzwervingen van de werklozenAls ze dat hadden gedaan, zou [Cheyenne] nooit zijn geaccepteerd als 'Teen Mom'. Waar is de gelijkheid met deze grote bedrijven? Op dit punt moet MTV verantwoordelijk worden gehouden voor hun racistische gedrag en discriminatie! hij ging verder.

24. Het lot van Dee delen?

Delen DeeEason krijgt misschien zijn wens, want deze week ontsloeg MTV The Challenge-ster Dee Nguyen nadat was onthuld dat ze een onverdraagzame tirade lanceerde tegen de Black Lives Matter-beweging.

25. Moeilijke oproep

Moeilijke beslissingZou Cheyenne in deze gevoelige tijden de volgende zijn die ontslagen wordt? Dat valt nog te bezien, maar als MTV haar laat gaan, is het veilig om te zeggen dat het niet zal zijn omdat David Eason hen dat heeft opgedragen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: