Chelsea Houska: kijk alsjeblieft niet naar mijn racistische berichten op sociale media!

Hallo iedereen! Ik ben Chelsea Houska en ik ben hier om te praten over mijn racistische berichten op sociale media. Ik weet dat ze er zijn en het spijt me echt voor wat ik zei. Ik was jong en dom en ik wist niet beter. Ik hoop dat je me kunt vergeven en veroordeel me alsjeblieft niet op basis van die berichten. Bedankt voor het luisteren!

Chelsea Houska is absoluut een favoriet van Teen Mom.

Zoveel mensen die naar de show kijken, houden van haar, waarschijnlijk omdat ze een van de zeer, zeer weinige Teen Mom-castleden is die nog nooit in een schandaal is geweest.Of nou ja, dat was vroeger zo.

Helaas leren we dat Chelsea in het verleden behoorlijk aanstootgevende opmerkingen heeft gemaakt op sociale media.

En terwijl ze dat nu probeert te verbergen, vergeet het internet nooit...

1. Oh oh

Oh OhAls Chelsea jouw favoriet was... nou, sorry daarvoor.

2. Brandschoon

BrandschoonChelsea is altijd zo populair geweest bij Teen Mom-fans omdat ze, in tegenstelling tot zoveel andere moeders, altijd gemakkelijk leek te rooten.

3. Een echt rolmodel

Een echt rolmodelZe verloor nooit de voogdij over haar kinderen, ze viel nooit iemand aan - in de show zien we haar gelukkig en stabiel, en de enige slechte tijden die ze ooit heeft gehad, waren vanwege het beledigende monster Adam Lind.

4. Een doel dienen

Een doel dienenTegenwoordig heeft ze de neiging om te dienen als een soort gehemelte-reiniger tussen al het drama en verdriet waar de andere castleden meestal op focussen.

5. De droom leven

De droom levenZe heeft tenslotte een schattige echtgenoot, drie dierbare kinderen, een ondersteunende familie - het is leuk om te zien, toch?

6. Hier gaan we

Daar gaan weMaar nu begint het erop te lijken dat de reputatie van Chelsea een grote, grote klap krijgt.

7. Controle

ControlerenDus zoals je misschien hebt gemerkt, hebben verschillende mensen onlangs hun baan verloren vanwege racistische opmerkingen op sociale media.

8. Dag, Stassi

Dag StassiHet is met allerlei soorten mensen in allerlei beroepen gebeurd, en het is zelfs met beroemdheden gebeurd - je hebt misschien gehoord dat Stassi Schroeder bijvoorbeeld werd ontslagen bij Vanderpump Rules vanwege een aantal zeer afschuwelijke racistische uitspraken en acties.

9. Dichter bij huis raken

Dichter bij huis rakenOm uit het Teen Mom-universum te halen, Taylor Selfridge, vriendin van Cory Wharton, is ontslagen bij Teen Mom OG vanwege enkele tweets die ze enkele jaren geleden maakte.

10. Niet hebben

Het niet hebbenMTV neemt dit blijkbaar zo serieus dat ze zijn begonnen met het controleren van alle sociale media-accounts van de castleden op gelijkaardige aanstootgevende inhoud.

11. Wauw

WauwVolgens een rapport van The Ashley's Reality Roundup, 'hebben de castleden te horen gekregen dat ze een volledig antecedentenonderzoek moeten invullen.'

12. Gevolgen

Gevolgen'Ze kregen te horen dat als ze de achtergrondcontrole niet voltooien of weigeren, ze misschien niet in het [volgende] seizoen van de show mogen verschijnen.'

13. Niet blij

Niet blijHet rapport beweerde dat 'Sommige castleden in paniek raakten', en dat ze 'zeiden dat het oneerlijk is om ze aan zo'n intensief onderzoek te onderwerpen, na 10 jaar bij de show te zijn geweest'.

14. Niet eerlijk?

Niet eerlijk?Een ander probleem dat ze naar verluidt met deze stap hebben gemaakt, is dat het netwerk 'de cast niet zou vertellen waarnaar het bedrijf op zoek is ... of wat er gebeurt als er tijdens het zoeken iets 'problematisch' wordt gevonden.'

15. Wie zit er in de problemen?

WieDegenen onder ons die u mensen hebben gevolgd, weten al heel goed dat er genoeg problematische dingen te vinden zijn, zoals die video van Tyler Baltierra die het N-woord uitspreekt in een Snapchat-video een paar jaar geleden.

16. Nerveus worden

Nerveus wordenKailyn lijkt hier bijzonder nerveus over te zijn, aangezien ze haar hele Twitter-account al heeft verwijderd.

17. Oh meid...

Oh meid ...En mensen waren al boos op haar vanwege een onlangs opgedoken Teen Mom 2-clip waarin Jo werd uitgescholden omdat hij Isaacs kapsel had laten knippen op een manier die hem er volgens haar 'als een misdadiger' uit liet zien.

18. Ugh

UghZe had een paar jaar geleden ook een 'all lives matter'-bericht getweet toen Black Lives Matter voor het eerst in een stroomversnelling kwam.

19. Meer Taylor-problemen

Meer Taylor-problemenWe hebben ook behoorlijk walgelijke tweets gezien van Taylor McKinney, Maci's echtgenoot -- hij heeft transfobe opmerkingen gemaakt, homofobe opmerkingen, body-shaming opmerkingen, en hij heeft zelfs vreselijke dingen gezegd over alleenstaande moeders, wat verrassend is, weet je, hij is Maci's echtgenoot.

20. Zo teleurstellend

Zo teleurstellendEr zijn andere voorbeelden van andere castleden die dubieuze (op zijn best) opmerkingen maakten, maar we waren vooral geschokt toen we iets van Chelsea zagen.

21. Eh...

Een ...Hier is een screenshot van een oudere Instagram-post van haar met haar vriendin Laura, naar wie ze soms verwijst als 'ling ling'.

22. O nee

Oh neeWe weten dit omdat hier nog een bericht met Laura is met de titel 'Lingling, je bent je bling bling vergeten'.

23. Welke smaak

Welke smaakDat is een citaat uit die oude Rob Schneider-film, The Hot Chick, gezegd door een erg stereotiep Aziatisch personage. Veel mensen vinden het personage erg aanstootgevend.

24. Hmmm

HmMaar Chelsea lijkt het gewoon een coole bijnaam te vinden.

25. Wijzigingen aanbrengen

Veranderingen makenOf dat deed ze in ieder geval -- ze heeft onlangs enkele wijzigingen aangebracht in deze berichten.

26. Bewerkingen!

Bewerkingen!In de post waarin ze 'Love my ling ling' schreef en vervolgens haar vriend tagde, verwijderde ze het 'ling ling'-gedeelte helemaal.

27. Goed gesprek

Goede oproepEn ze heeft zojuist het andere bericht volledig verwijderd, wat waarschijnlijk het beste was.

28. Iets om te overwegen

Iets om te overwegenMaar deed ze dat allemaal omdat ze al die tijd wist dat wat ze zei aanstootgevend was, of belde iemand van MTV haar op om te zeggen 'hé, dit is waardeloos, doe het beter'?

29. Wie weet?

Wie weet?De enige manier waarop we dat zullen weten, is als Chelsea het aanpakt, wat onwaarschijnlijk lijkt.

30. Feiten

FeitenEn hoe dan ook, we betwijfelen oprecht of MTV haar zou ontslaan.

31. Eng

EngJe vraagt ​​je wel af... wat gaan we hierna zien van de cast van Teen Mom?!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: