Celebrity Look-Alikes, Vol. 46: Jeffrey Dean Morgan en Javier Bardem

Welkom bij de nieuwste editie van Celebrity Look-Alikes! Deze week laten we twee Hollywood-zwaargewichten zien die meer dan slechts een voorbijgaande gelijkenis delen. Jeffrey Dean Morgan en Javier Bardem zijn beide getalenteerde acteurs met een lange lijst credits op hun naam. Maar ze lijken ook opvallend veel op elkaar, met hun donkere haar en broeierige uiterlijk. Dus als u uw JDM niet van uw JB kunt onderscheiden, wees dan niet bang! We zijn hier om u te helpen ze uit elkaar te houden. Bekijk onze side-by-side vergelijking en ontdek zelf hoezeer deze twee sterren echt op elkaar lijken.

We hebben voor het laatst een paar tentoongesteld Amerikaans idool hoopvolle mensen in onze functie voor look-alikes van beroemdheden. Vandaag is het een paar thespians die onze interesse hebben gewekt.

Javier Bardem, die net een Oscar won voor Geen land voor oude mannen , is zeker een knappe, getalenteerde kerel. Niet anders dan een andere favoriet van Themusicblog .Penelope Cruz, Javier Bardem Beeld

De laatste tijd bekend om rollen op Grey's Anatomy, Bovennatuurlijk, Weeds en PS Ik hou van jou , en voor het rocken van het liefdesleven van de mooie Mary-Louise Parker, Jeffrey Dean Morgan kan nu Javier Bardem-look-alike toevoegen aan zijn groeiende CV.

Acteurs Javier Bardem (links) en Jeffrey Dean Morgan.