Celebrity Big Brother-spoilers: wie gaat er naar huis?!

De nieuwste grote broer-spoilers van beroemdheden zijn binnen en het lijkt erop dat iemand naar huis gaat! Krijg alle primeur over wie er vertrekt en waarom hier!

Celebrity Big Brother gaat woensdag 7 februari in première op CBS en dankzij de kracht van de live feeds; we weten al veel over wat er de eerste paar dagen is gebeurd in een van de beroemdste huizen ter wereld.

Het is moeilijk te geloven dat het 18 jaar geleden is dat de civiele serie debuteerde en het netwerk nu pas probeert te profiteren van een celebrity-versie.Eerlijk gezegd zijn geen van de mensen in het huis A-listers. In feite zijn het allemaal Z-listers die de show gebruiken als een laatste wanhopige poging om relevant te blijven.

Oké, laten we de spoilers voor week één bekijken, die voor het eerst op Reddit verschenen. Wees gewaarschuwd; als je graag verrast wilt worden wanneer je naar de show kijkt terwijl deze wordt uitgezonden, moet je waarschijnlijk nu wegkijken.

Je bent spoilerwaarschuwd!

1. Wie heeft het gezinshoofd gewonnen?

Wie heeft het gezinshoofd gewonnen?Het eerste hoofd van de huishoudelijke competitie kan de belangrijkste zijn.

2. Shannon heeft het hoofd van het huishouden gewonnen

Shannon heeft het hoofd van het huishouden gewonnenVoormalig American Pie-ster Shannon Elizabeth stak boven de rest uit en won de eerste Head of Household-wedstrijd van het seizoen.

3. Een all-female celebrity-alliantie

Een all-female Celebrity AllianceShannon Elizabeth, Omarosa Manigault, Brandi Glanville, Marissa Jaret Winokur, Keshia Knight Pulliam en Ariadna Gutiérrez maken deel uit van de all-female alliantie! Hoe lang duurt het voordat Brandi haar bondgenoten begint te beschuldigen van het slapen met haar man?

4. Wie is genomineerd?

Wie is genomineerd?Shannon moest een aantal beslissingen nemen om competitief te blijven.

5. James is genomineerd voor uitzetting

James is genomineerd voor uitzettingJames was de eerste gast die door Shannon werd genomineerd voor uitzetting.

6. Chuck is genomineerd voor uitzetting

Chuck is genomineerd voor uitzettingShannon nam Chuck onder handen en plaatste hem op het blok naast James, maar er is nog steeds een veto...

7. De kracht van de veto-winnaar is...

De kracht van de veto-winnaar is...Bij de wedstrijd moesten de huisgasten blokken pakken en het grootste woord spellen.

8. Shannon!

Shannon!Als je dacht dat Shannon alleen die ene wedstrijd zou winnen, had je het mis. De actrice heeft nu het laatste woord over wie er in de buurt blijft. Zou er een blinde kant op de kaart kunnen staan?

9. Zal er een plaatsvervangende genomineerde zijn?

Komt er een plaatsvervangende kandidaat?Shannon en haar bondgenoten hebben het idee geopperd om Chuck neer te halen om een ​​stem voor Mark te krijgen, maar hij is niet degene die de deur uitgaat...

10. Het doelwit

Het doelwitJason Maslow is het doelwit van uitzetting, en behoudens een wonder zal hij tijdens de eerste uitzetting van het seizoen de deur uit gaan.

11. Verrassingskrachtwaarschuwing!

Verrassingskrachtwaarschuwing!Keshia Knight Pulliam heeft een kracht gekregen waarmee ze een gezinshoofd kan vervangen. Meer details zullen worden onthuld tijdens de eerste paar afleveringen van het seizoen.

12. Twee huisgenoten worden gestraft

Twee huisgenoten worden gestraftDankzij de vetowedstrijd draagt ​​James een babykostuum en moet hij door het huis kruipen. Het wordt weer als Dancing with the Stars!

13. De ander is...

De ander is...Ariadna Gutiérrez! Net als Jason moet het model rondkruipen en babykleertjes aandoen. Wie zei dat Celebrity Big Brother een gemakkelijke rit zou worden?

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: