Catelynn Lowell: Fans van tienermoeders zijn ervan overtuigd dat haar nieuwe baby niet van Tyler is ... Dit is waarom

Catelynn Lowell: Fans van tienermoeders zijn ervan overtuigd dat haar nieuwe baby niet van Tyler is ... Dit is waarom Het lijkt erop dat de Teen Mom-fans weer bezig zijn! Deze keer zijn ze ervan overtuigd dat de nieuwe baby van Catelynn Lowell niet die van Tyler is. Dit is waarom: 1. De timing is uitgeschakeld. Catelynn en Tyler verwelkomden hun dochter Novalee in januari 2015. Als de nieuwe baby inderdaad rond dezelfde tijd werd verwekt, zou dat haar uitgerekende datum ergens in oktober zijn - toen Catelynn oorspronkelijk zei dat ze in verwachting was. 2. De babybuik. Sommige fans hebben opgemerkt dat de nieuwe babybuik van Catelynn er heel anders uitziet dan haar vorige. Ze vermoeden dat ze haar zwangerschap heeft vervalst of zelfs een surrogaat heeft gebruikt. 3. De naamswijziging. Catelynn kondigde oorspronkelijk aan dat zij en Tyler hun nieuwe dochter Vaeda Luma zouden noemen, maar veranderde toen plotseling de naam in Tezlee Lyric, slechts enkele dagen voor de bevalling. Dit bracht velen ertoe te geloven dat de naamswijziging het bewijs was dat de baby niet echt van Tyler was. 4. Het gebrek aan bewijs. Er zijn geen foto's of video's van Tyler die zijn nieuwe dochter daadwerkelijk ontmoet, waardoor sommige fans geloven dat hij helemaal niet bij haar leven betrokken is.

Hoe kostbaar is de kleine Vaeda Baltierra, het gloednieuwe meisje van Catelynn en Tyler?

ZO kostbaar, toch?Ze is echt gewoon absoluut schattig, en daarom waren we zo blij om te zien dat ze zojuist weer een nieuwe foto van haar lieve gezichtje hebben gedeeld.

Maar toen begon het drama.

En jongen, werd dat drama intens ...

1. Hallo, Baltierras!

Hallo, Baltierras!Dus hier is de Baltierra-familie sinds vorige maand -- er zijn Catelynn, Tyler, Nova en baby Vaeda.

2. Wauw!

Awwww!Zo lief toch?

3. Zusterliefde!

Zusterliefde!Hier is ze met Nova. Schattig!

4. Maak je klaar ...

Maak je klaar ...Het is leuk om te beginnen met een paar lieve babyfoto's, want nu moeten we ingaan op de slechte dingen. Wat, eerlijk gezegd, al een hele tijd aanhoudt.

5. Zoals...

Net zoals ...Jaren zelfs.

6. Een korte samenvatting

Een snelle samenvattingWe zullen niet op elk detail ingaan, maar de relatie tussen Catelynn en Tyler bereikte vorig jaar een dieptepunt, omdat hij voelde dat ze hem en zijn geestelijke gezondheid niet ondersteunde nadat hij het fort had vastgehouden terwijl zij twee afzonderlijke zes weken durende verblijft in een behandelcentrum in Arizona voor haar eigen geestelijke gezondheid.

7. Reality-tv liegt niet

Reality-tv nietZoals we zagen op Teen Mom OG, leek hij enorm gefrustreerd door haar, en hij hintte meer dan eens naar een scheiding.

8. Oh dang

Oh verdorieZe gingen wel op retraite voor koppels, maar daar vertelde Tyler haar dat hij een proefscheiding wilde doen.

9. Vreemde timing

Vreemde timingEn midden in dit alles werd ze zwanger.

10. Sterker dan ooit?

Sterker dan ooit?Ze gingen toch door met de scheiding en sindsdien lijkt het erop dat ze hun problemen hebben opgelost. Ze zijn erg aanhankelijk op sociale media, net als vroeger, en al met al zien ze er allemaal beter uit.

11. Familie van vier

Familie van VierEn op 21 februari werd Vaeda geboren!

12. Wat nu?

Wat nu?Sindsdien hebben Catelynn en Tyler hier en daar wat foto's gedeeld, maar sinds ze een pasgeboren baby hebben, moeten hun handen behoorlijk vol zijn.

13. Hoera!

Hoera!Maar niet te vol dat ze geen gloednieuw schandaal voor zichzelf zouden kunnen creëren!

14. Schattig!

Schattig!Deze week deelde Tyler deze lieve foto, en voor zijn bijschrift schreef hij: 'Vaeda is deze week een maand oud en ik weet niet hoe het mogelijk is, maar ze wordt steeds schattiger!'

15. Oh oh

Oh OhEn de opmerkingen ... nou, ze werden SNEL raar.

16. Wat?!

Wat?!Want volgens heel veel mensen lijkt Vaeda niet op Tyler.

17. Snik naar adem!

Naar adem snakken!Mensen denken dat ze er eigenlijk zo anders uitziet dat er een kans is dat Tyler niet eens haar vader is.

18. Interessant

Interessant'Ze ziet eruit als een mooie kleine gemengde baby', merkte een persoon op.

19. lol

LOL‘Ze is zo schattig, maar ze ziet er zeker uit alsof ze een klein stukje chocola in haar lol heeft’, schreef een ander.

20. Jakkes

JakkesIemand besloot extra grafische afbeeldingen te maken en te schrijven: 'Het lijkt erop dat de vrouw van Tyler iemand anders in zich had.'

21. OMG

OMG'Omg.... ze ziet er GEMENGD uit! Zwart en wit??? Lijkt in niets op hem, ze is een beetje donker, 'leest een andere opmerking.

22. Het is Maury-tijd

HetIemand vertelde hem 'Lmao DNA-testboo', en een andere volgeling specificeerde dat hij contact moest opnemen met Maury voor een vaderschapstest.

23. Een vriendelijke tip

Een vriendelijke tip'Dat is een zwarte baby, misschien moet je die ontwenningskliniek voor de vader controleren', adviseerde een volger.

24. Een heleboel controverse

Een hele hoop controverseDus de kern van dit alles is dat heel veel mensen geloven dat Vaeda er biraciaal uitziet, wat natuurlijk zou betekenen dat Tyler niet haar biologische vader is.

25. Echt praten

Echt pratenEn eerlijk gezegd, dat is absolute onzin.

26. Allemaal gerelateerd

Allemaal gerelateerdDe baby lijkt zoveel op Tyler, en ze lijkt ook precies op haar grote zus. Beide grote zussen eigenlijk, want van wat we van Carly hebben gezien, nou, Tyler's genen zijn zeker sterk.

27. De waarheid

De waarheidCatelynn en Tyler hebben gezegd dat Vaeda geelzucht heeft, wat haar kleur verklaart.

28. Enkele grappen

Sommige grappenCate had er wat plezier mee -- ze reageerde op de foto met 'Sorry schat, ik speelde helemaal vals en Vaedas niet de onze.'

29. Awww, Tyler

Wow, TylerTyler had er echter last van - of, zoals hij schreef: 'Ik ben eigenlijk geschokt door de belachelijk stompzinnige opmerkingen over mijn pasgeborene.'

30. Vertel het ze, Tyler!

Vertel het ze, Tyler!'We leven in een wereld die zo verdeeld, veroordelend, zelfingenomen en eigenwijs is... en dat wordt helaas heel duidelijk met deze opmerkingen. Respectvolle MATURITY is een sterke mening hebben en deze uiten wanneer dat nodig is. Respectloze ONRIJPHEID is een sterke mening hebben en deze uiten wanneer dit NIET NODIG is. Je godheid kent al je gedachten... maar het kwaad kan alleen horen wat er uit je mond komt. Leef met liefde & spreek met vrede of karma zal niet je bondgenoot zijn, dat kan ik je garanderen!'

31. Meegaan

MeebewegenDus ja, vaderschapsschandalen zorgen voor goede roddels, maar hier is duidelijk niets aan de hand. Sorry dat ik je moet teleurstellen!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: