Catelynn Lowell maakt schokkende aankondiging over huwelijk: wat is er aan de hand?!

Catelynn Lowell is weer in het nieuws en deze keer is het voor een schokkende aankondiging over haar huwelijk! De realityster ging naar sociale media om fans te vertellen dat zij en echtgenoot Tyler Baltierra 'een pauze nemen' van elkaar. Dit is absoluut onverwacht nieuws voor het stel dat al meer dan twee jaar getrouwd is en samen een dochter heeft. Wat is er precies aan de hand? Laten we eens kijken naar wat we tot nu toe weten.

Catelynn Lowell en Tyler Baltierra hebben samen veel meegemaakt.

Meer dan welk jong stel dan ook, dat is zeker.

Catelynn Lowell met Ty

Ze begonnen te daten toen ze nog maar 12 jaar oud waren, en samen hadden ze te maken met een behoorlijk slecht gezinsleven - beiden hadden een ouder die zwaar worstelde met verslaving.

En toen ze 16 waren, werd Catelynn zwanger van een dochter die ze uiteindelijk besloten ter adoptie af te staan, een onbaatzuchtige beslissing waar hun ouders het absoluut niet mee eens waren.

Na de adoptie leed hun relatie een beetje, waarbij Tyler zelfs toegaf dat hij niet zeker wist of hij bij haar wilde blijven.

Maar toen werd ze weer zwanger en in 2015 beviel ze van Nova. Maanden later trouwden zij en Tyler.

De Baltierras

Gelukkige eindes, toch?

Niet zo veel.

Catelynn leed aan wat leek op een behoorlijk ernstige postpartumdepressie, en hoewel ze vertrok om een ​​paar weken in een behandelcentrum door te brengen, leek het niet veel te helpen.

Ze zweefden gewoon een beetje mee tot 2017, toen ze weer zwanger werd en daarna een miskraam kreeg.

Catelynn Baltierra

Ze kreeg zelfmoordgedachten en vertrok weer naar hetzelfde behandelcentrum.

Nadat ze daar zes weken had doorgebracht, kwam ze een paar weken thuis voordat ze zich omdraaide en weer voor zes weken terugging naar de behandeling.

En zoals we zagen op Teen Mom OG, eiste het echt zijn tol van hun huwelijk.

Tyler leek volledig uitgecheckt door de stress om voor alles te zorgen terwijl ze zo lang weg was, en we hoorden hem verschillende keren over Cate klagen bij familie en vrienden.

Tyler Baltierra en Catelynn Lowell bij de VMA

Maar te midden van dit alles werd ze weer zwanger, iets waarvan hij volhield dat het niet met opzet gebeurde.

Toch was hij zo gefrustreerd door zijn huwelijk dat hij Catelynn om een ​​scheiding vroeg.

Dit is allemaal een tijdje geleden gebeurd en het lijkt nu veel beter te gaan.

En zoals we in de trailer voor het komende seizoen van Teen Mom OG zagen, voelen ze zich tegenwoordig echt een stuk beter over hun huwelijk.

Zoveel dat ze afgelopen herfst hun geloften in Hawaï hernieuwden!

We wisten niet van de hernieuwing van de gelofte totdat de trailer viel, dus het was een leuke verrassing, en in deze nieuwe interview met Us Weekly legt Catelynn meer uit over wat er is gebeurd en waar ze nu zijn als koppel.

Over de reis naar Hawaï zei ze: 'Ik had eigenlijk de hernieuwing van de gelofte gepland, dus Tyler had geen idee.'

'Ik besloot het te doen vanwege het jaar dat we ervoor hadden. Het was als een nieuw begin en opnieuw verbinden. We zijn nu sterker.'

Catelynn Baltierra foto

Ze voegde eraan toe: 'Als je als koppel dingen doormaakt en er aan de andere kant uitkomt, ben je altijd sterker!'

Tijdens de Hawaii-reis zei ze: 'Het was alleen hij en ik - en een tv-ploeg. Het was heel klein en intiem.'

'We bevinden ons op een geweldige plek', zei ze over haar huwelijk.

Ze legde ook uit dat ze erin geslaagd zijn om het hoofd boven water te houden met 'eerlijkheid, communicatie, toewijding en door de hobbels heen werken'.

'We gaan 14 jaar samen en we plannen een leven lang', zei ze.

Het is geweldig om te horen dat het zo goed met ze gaat, en we hopen dat ze als koppel alleen maar samen blijven groeien.

We zijn er zeker van dat Teen Mom-kijkers het erover eens kunnen zijn dat we gewoon geen slechte tijden meer kunnen verdragen tussen Catelynn en Tyler.