Caryn Chandler reageert op Amy Roloff die de boerderij verlaat: Good Riddance!

Caryn Chandler staat bekend als de oude manager van de familieboerderij Roloff. Onlangs kondigde Amy Roloff aan dat ze de boerderij zou verlaten, en Caryn heeft eindelijk haar stilzwijgen over de kwestie verbroken. In een recent interview had Caryn een aantal niet zo aardige dingen te zeggen over Amy, en het is vrij duidelijk dat ze haar niet zal missen.

Laten we vooraf duidelijk zijn:

We kunnen ons niet voorstellen hoe de afgelopen jaren moeten zijn geweest voor Caryn Chandler, Matt Roloff en Amy Roloff.Caryn en Matt in Arizona

De laatste twee gingen begin 2016 scheiden, maar bleven niet alleen samenwerken op hun familieboerderij.

Maar ook om op slechts 100 meter afstand van elkaar te wonen op hetzelfde terrein, met Amy in het hoofdgebouw en Matt in wezen in een gastenverblijf.

Deze situatie werd alleen maar gecompliceerder nadat Matt een serieuze relatie kreeg met Chandler, die jarenlang als manager van de boerderij werkte en daarom een ​​hechte band had met Amy en... ja.

Je kunt zien hoe ongemakkelijk dit moet zijn geweest voor alle betrokkenen, toch?

Matt Roloff en Caryn Chandler in Arizona

Amy, van haar kant, heeft beschuldigde Matt ervan haar te bedriegen met Caryn tegen het einde van hun huwelijk, wat bijdraagt ​​aan de spanning van ieders woonsituatie.

Maar deze regelingen veranderden vorig jaar.

Na veel onderhandelen en verhitte discussies, verkocht Caryn haar deel van de boerderij aan Matt.

Op die van deze week Seizoen 20 première van Little People, Big World , waren we getuige van de gevolgen van deze verkoop, terwijl Amy nadacht wanneer ze precies naar een nieuw huis zou verhuizen.

Matt en zijn favorieten

Chandler was prominent aanwezig in deze aflevering en sprak openlijk over enkele van de uitdagingen waarmee zij en Matt te maken hadden gehad doordat Amy zo dichtbij woonde.

Toen Matt wachtte op Amy om al deze beslissingen te nemen, weet je, het beïnvloedde onze relatie, ik denk meer dan een van ons of wie dan ook besefte, merkte ze op.

De polariserende TLC-persoonlijkheid toegevoegd:

Ik denk dat Matt, sinds hij eigenaar is van zijn kant van de boerderij, gewoon gelukkiger is. Maar Matt is nog steeds eigenaar van die kant van de boerderij met Amy, dus we zijn nog niet klaar.

Paar is Disneyland

Caryn ging door met hetzelfde gevoel en zei ronduit:

Ik weet zeker dat het in veel opzichten gezonder zal zijn als Amy haar huis koopt en zich ergens anders vestigt, alleen maar omdat er geen wrijving zal zijn.'

Veel kijkers hebben dit verkeerd opgevat en gebruikten het als meer munitie tegen Chandler, iemand die ze sowieso al een tijdje niet mochten.

Maar is zij echt Amy weggooien? Of gewoon openhartig praten over de begrijpelijke wrijving tussen alle partijen... om alle redenen die we hierboven hebben genoemd?

Dit is al jaren een rare opstelling.

Caryn Chandler en haar man

Zoals eerder gemeld, verzekerde Chandler de mensen tijdens de première ook dat ze nooit in Amy's huis zal wonen.

Ik zou op een dag op de boerderij kunnen wonen, zei Chandler in de aflevering. Als [Matt] bouwt, weet je, dat valt allemaal te onderhandelen ...

[Maar] Ik zou nooit in het grote huis wonen. Ooit. Steek daar een speld in.

Nogmaals, sloeg ze Amy hier echt dicht? Of eigenlijk haar respect tonen door te zeggen dat ze op geen enkele manier probeert haar plaats in te nemen?

Ja, Caryn Chandler was erbij

In haar memoires van vorig jaar verklaarde Amy voor het eerst dat ze vond dat Matt ongepast handelde met Chandler - terwijl hij nog haar echtgenoot was.

Ik zag berichten, foto's en andere dingen die niet gedeeld hadden mogen worden tussen mensen die net samenwerkten en nog met andere mensen getrouwd waren. Ik was er kapot van, schreef Amy.

Ik heb me nog nooit zo alleen, gekwetst en verraden gevoeld in mijn leven.