Carrie Underwood loopt rode loper, vonken plastische chirurgie Chatter

Carrie Underwood is geen onbekende in het lopen op de rode loper, maar door haar nieuwste look vragen fans zich af of ze onder het mes is gegaan. De countryster stapte zondagavond uit voor de American Music Awards, gekleed in een diepe zwarte jurk die pronkte met haar decolleté. Terwijl veel fans Underwood complimenteerden met haar uiterlijk, speculeerden anderen dat ze misschien een borstvergroting had gehad. 'Ze heeft zeker werk gedaan', schreef een commentator op Instagram. 'Ik denk dat ze een boobjob heeft gehad,' zei een ander. Underwood moet de geruchten nog behandelen, maar als ze onder het mes is gegaan, is ze zeker niet de enige in Hollywood.

Carrie Underwood heeft een geweldige stem, een bescheiden houding, een gelukkig huwelijk...

... en een valse neus?Deze vraag wordt nu gesteld door een handvol trollen op sociale media nadat de legendarische countryzanger op de rode loper van de CMT Awards 2018 in Nashville liep.

Hebben ze een punt?

Wat heeft dit te maken met dat vreselijke ongeluk dat de zanger eind 2017 doormaakte?

Blader door de volgende foto's en opmerkingen om erachter te komen!

1. Kijk naar ons!

Kijk naar ons!Carrie Underwood en Mike Fisher lopen niet veel rode lopers samen. Maar bij de CMT Awards in Nashville maakten ze een uitzondering.

2. Maar wat dan ook...

Maar wat maakt het uit...Niemand leek zich druk te maken om het uiterlijk van Carrie en haar man, alleen om een ​​gezicht waarvan ze zweren dat het er anders uitziet dan voorheen.

3. Vergelijk zelf

Vergelijk zelfDit is een foto van Underwood op het podium bij de ACM Awards in april, ongeveer twee maanden voorafgaand aan haar optreden bij de CMT Awards. Zie je iets dat duidelijk anders is?

4. Zoals nieuwe lippen, misschien?

Zoals nieuwe lippen, misschien?Dit is wat minstens één Twitter-gebruiker zich afvraagt.

5. Of de neus?

Of de neus?Deze persoon geeft een nieuwe betekenis aan de NSFW-term 'slechts de tip', als je begrijpt wat we bedoelen.

6. Dit is absoluut gebeurd!

Dit is absoluut gebeurd!Ik heb totale, volledige, 100% zekerheid dat Carrie Underwood plastische chirurgie heeft ondergaan. Ik zou er mijn leven op verwedden!

7. Voor de goede orde:

Voor de goede orde:Underwood maakte in november een serieuze val moest 50 hechtingen in haar gezicht krijgen !

8. Een moment van rauwe eerlijkheid:

Een moment van rauwe eerlijkheid:'Ik ben nog steeds aan het genezen en zie er niet helemaal hetzelfde uit', zei ze enkele weken later openhartig, eraan toevoegend: 'Als ik klaar ben om voor een camera te komen, wil ik dat jullie allemaal begrijpen waarom ik er misschien een beetje anders uitzie. '

9. Wat is ons punt hier?

WatALS Underwood enige vorm van procedure heeft ondergaan, was het waarschijnlijk gerelateerd aan dit gruwelijke ongeluk en niet alleen gedaan omdat ze ijdel was. Sjees, mensen!

10.

Jij verteltBij de eerder genoemde ACM Awards barstte Underwood zelfs in tranen uit op het podium terwijl hij het nummer 'Cry Pretty' zong. Ze heeft hier duidelijk veel meegemaakt.

11. Altijd een winnaar

Altijd een winnaarUnderwood won de prijs voor CMT Female Video of the Year voor haar samenwerking met Ludacris aan 'The Champion' bij de CMT's, wat bewijst dat ze altijd ver boven de trollen zal uitstijgen.

12. Een genadige winnaar

Een genadige winnaar'Dank u God voor ons allemaal die het geluk hebben die hier zitten dat we kunnen doen wat we moeten doen', zei Underwood bij het in ontvangst nemen van deze trofee. 'En godzijdank voor jullie, de fans. Jullie zijn echt de reden dat we kunnen doen wat we doen. Iedereen die op iemand gestemd heeft, bedankt dat je de tijd hebt genomen. Het betekent alles.'

13. Laat haar met rust, mensen!

Laat haar met rust, mensen!Underwood heeft de laatste tijd genoeg meegemaakt en is door de jaren heen een bewonderenswaardige ster geweest dat ze jouw intimidatie of speculatie niet nodig heeft.

14. Wat nu? Zul je je afvragen over haar huwelijk?

WatWerkelijk? Jij zal?!?!?!?!?!?!? Kom op nou!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: