Carly McKinney, wiskundeleraar Colorado, geschorst wegens naakte Twit-foto's

Carly McKinney, een wiskundelerares uit Colorado, is geschorst omdat ze naaktfoto's van zichzelf op Twitter had gedeeld. McKinney, die naar verluidt het account @crunk_bear gebruikte, is in afwachting van een onderzoek met administratief verlof geplaatst.

Carly McKinney is een wiskundeleraar in Aurora, Colorado.

Maar blijkbaar is ze meer gefocust op de vogels en de bijen dan op de stelling van Pythagoras... want McKinney is geschorst wegens het plaatsen van naaktfoto's op Twitter!Carly McKinney Twitter-afbeelding

De 23-jarige deed dat blijkbaar onder een bio met de tekst 'BearCrunker than most. Blijf sexy. Blijf hoog. Blijf dronken. Blijf vrij. Blijf trippy.'

Nee echt. Denk je dat we dat kunnen verzinnen?

Samen met afbeeldingen zoals die hierboven is gepubliceerd, zou Carly naar verluidt foto's van zichzelf hebben getweet terwijl ze dronk, stripte, rookte en high werd.

Haar profiel is inmiddels verwijderd, maar ze had met de IT-afdeling op school moeten praten: deze beelden blijven voor altijd online!

McKinney beweert dat de foto's een soort klucht waren, maar ze bevatten onderschriften als 'Naakt'. Nat. Stoned.' en andere edelstenen waar nog niet eens aan gedacht is.

McKinney is met betaald administratief verlof geplaatst terwijl wordt onderzocht of ze drugs gebruikte of in bezit had op schoolterreinen.

Als ze toch wordt ontslagen, hopen we dat Carly er nota van neemt: THG neemt mensen aan!