Briana DeJesus vs. Ashley Jones: Teen Mom Feud EXPLODEERT op Twitter!

Het lijkt erop dat de Teen Mom-vete tussen Briana DeJesus en Ashley Jones aan het opwarmen is! De twee moeders gaan heen en weer op Twitter, en Ashley belde Briana zelfs op voor plastische chirurgie. Het barstte echt los toen Ashley Briana ervan beschuldigde alleen met mannen uit te gaan voor hun geld. Briana hield zich niet in en tweette dat Ashley gewoon jaloers is omdat ze geen man kan krijgen. Au! Deze vete wordt zeker lelijk.

Toen de Teen Mom-franchise voor het eerst op MTV in première ging, concentreerde het zich op de herkenbare worstelingen van jonge vrouwen uit verre oorden, meestal kleine steden, die de uitdagingen van het nieuwe moederschap aangingen.

Tegenwoordig heeft de show een heel andere toon gekregen, grotendeels vanwege de populariteit van de sterren.Voorbij zijn de dagen dat de OG-moeders en hun opvolgers worstelden met financiën en carrièrefrustraties.

Toen de dames van Teen Mom rijk en bekend werden, maakten hun financiële en familiekwesties plaats voor een ander soort conflict toen de sterren publiekelijk met een ander begonnen te praten.

Briana DeJesus en Ashley Jones zijn de nieuwste moeders die botsen op sociale media, en het ziet ernaar uit dat we de meest epische vete van de franchise tot nu toe tegemoet gaan.

Dit is wat we tot nu toe weten over deze epische clash of the titans...

1. Onschuldig begin

Onschuldig beginHet begon allemaal met een enkele tweet. Op zaterdagavond stuurde Briana dit bericht de wereld in: I f-ckkkkkkeddddd uppppppppp.

2. Cryptische woorden

Cryptische woordenHet is nog steeds niet helemaal duidelijk wat Briana daarmee precies bedoelde, maar een mede-MTV-ster was er snel bij om met haar interpretatie in te stemmen.

3. Ashley klinkt uit

Ashley klinkt uitDoor Javi te neuken', tweette Teen Mom: Young and Pregnant-ster Ashley Jones als antwoord op Briana's mysterieuze opmerking.

4. Kail raakt erbij betrokken

Kail raakt betrokkenNatuurlijk kon Bri's oorspronkelijke rivaal, Kailyn Lowry, het niet laten om haar goedkeuring te geven aan Ashley's opmerkingen.

5. Pratende prullenbak

Prullenbak pratenAanvankelijk reageerde Briana niet, dus Ashley bleef haar uitdagen door te botsen met fans die tussenbeide kwamen om DeJesus te verdedigen.

6. Zichzelf duidelijk maken

Zichzelf duidelijk maken'Ik verwijs naar haar fuxing haar collega's / vrienden ex-man,' tweette Jones naar een fan die het aandurfde om Bri te verdedigen. 'Goed geprobeerd hoor. Ik ben ongestoord. Ook. Deze tweet was gericht aan @_BrianaDejesus. Jij niet. Vind het niet leuk. ROL.'

7. Briana-drama

Briana DramaUiteindelijk besloot Briana Ashley in het openbaar te confronteren. Het is niet verrassend dat de situatie snel escaleerde.

8. Wassup?

Hoe gaat het?'Wassup mama, waarom heb je zoveel over mij te zeggen ??' Ashley twitterde. 'Ik wil Javi niet. Heb hem zelfs nooit overwogen. Ga mee zus.'

9. Haar koel houden

Haar koel houdenVoor een keer kwam Bri eigenlijk over als de meer volwassen partij, tweetend: 'Wat? LMAO niemand praat over je gek. Ik weet niet eens wie je bent,' antwoordde Bri.

10. Beoordeling van de situatie

De situatie beoordelen'Stop met bereiken lol', twitterde Briana. Ze lijkt zich er terdege van bewust dat Ashley haar probeert op te hitsen om aandacht te trekken op sociale media.

11. Een lastige situatie

Een lastige situatieNatuurlijk, alleen omdat je weet dat je wordt gelokt, wil dat nog niet zeggen dat je het aas kunt weerstaan. Blijkbaar tegen haar wil in, kwam Bri al snel in een openbaar conflict met Ashley terecht.

12. Terugklappen

Terug klappen'Reiken naar welke schat? Onze beoordelingen zijn geweldig. Jij bent degene die je ziel aan Dr. Miami heeft verkocht voor dat mislukte lichaam,' antwoordde Ashley, verwijzend naar Bri's recente plastische chirurgie.

13. Bretagne branden

Bretagne branden'Het lijkt erop dat je aan het reiken was. Speel niet met mij. #gogetursister,' voegde Ashley eraan toe. De opmerking lijkt een verwijzing te zijn naar Bri's beef met Kailyn Lowry.

14. Kail-crisis

Kail-crisisBij de opnames van de meest recente Teen Mom 2-reünieshow trok Bri's zus, Briana DeJesus, aan Kailyns haar.

15. De belofte van rundvlees om te komen

De belofte van rundvlees om te komenHet lijkt erop dat Ashley verwent met een soortgelijke confrontatie met de DeJesus-clan, en ze denkt dat het zal plaatsvinden tijdens een aankomend MTV-evenement.

16. TRL-weggooien

TRL-weggooien'Moraal van het verhaal. Ik spreek niet over jou. Spreek niet over mij. Ik ben niet Leah of Kail. Ik weet zeker dat ik je zie bij TRL,' tweette Ashley.

17. Vrede sluiten?

Vrede sluiten?Ze besloot door Bri schijnbaar een olijftak aan te bieden ... zij het op een ietwat dreigende manier.

18. Al voorbij?

Al voorbij?'Kan dit allemaal uitpraten. Zorg ervoor dat je die chihuahua aanlijnt. Omdat we allemaal zussen hebben,' voegde Ashley eraan toe.

19. Niet helemaal...

Niet helemaal...Bri kon het niet laten om nog een laatste afscheidsfoto te maken, erop wijzend dat ze in de eerste plaats nooit echt een probleem met Ashley had. 'Ze worstelt met zichzelf', twitterde DeJesus. Iets zegt ons dat dit ding nog lang niet voorbij is.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: