Briana DeJesus pronkt met verbluffende resultaten van plastische chirurgie, leeft haar beste leven

Briana DeJesus leeft haar beste leven na het behalen van verbluffende resultaten van plastische chirurgie! De voor en na foto's zijn geweldig en ze ziet eruit als een gloednieuw persoon. Ze voelt zich nu zeker zelfverzekerder en we kunnen niet wachten om te zien wat ze nu gaat doen.

Teen Mom 2-ster Briana DeJesus is nooit bang geweest om onder het mes te gaan. Of verlegen om te delen met fans.

Zoals zoveel reality-tv-persoonlijkheden, toen ze onverwacht rijk en beroemd werd, besloot Briana een aantal dingen te verfijnen.Het is een begrijpelijke reactie om in de schijnwerpers te worden gezet.

Mensen zullen naar je kijken zoals ooit tevoren, en je hebt opeens het geld voor chirurgische aanpassingen, dus waarom in vredesnaam niet?

Trots zijn op cosmetische ingrepen kan worden gezien als een vorm van positiviteit van het lichaam, en Briana loopt in dat opzicht voorop.

Met haar laatste ronde van felle voor-en-na-foto's bewijst hij dat ze serieus was over wat ze had gezegd dat ze had gedaan.

Laten we zeggen minder is meer. Bekijk de oogverblindende resultaten:

1. Beter dan ooit?

Beter dan ooit?Briana DeJesus beloofde dat ze op het punt stond een operatie aan haar borsten te ondergaan, en ze beviel. Ze deelde deze week enkele adembenemende voor-en-na-foto's op Instagram. En fans houden van wat de Teen Mom 2-ster te bieden heeft.

2. Het leven leiden

Het leven levenZoals we al eerder zeiden, Briana kan zich zeker elke cosmetische ingreep veroorloven die ze maar wil ... omdat ze er eerlijk gezegd voor heeft gewerkt.

3. Koningin van de drukte

Koningin van de drukteJa, dat MTV-geld is best lief. En ja, verschillende leden van de cast van Teen Mom hebben nevenprojecten om extra inkomsten te genereren, maar het is mogelijk dat geen van hen zo hard werkt als DeJesus.

4. Het leven van 9 tot 5

Het leven van 9 tot 5We zijn niet zeker van de details, aangezien DeJesus dat deel van haar leven liever buiten de camera houdt (een nieuw concept), maar ze heeft onthuld dat ze in 'corporate America' werkt.

5. Op haar grind

Op haar grindIn feite heeft Bri gedurende een groot deel van haar tijd in de schijnwerpers een fulltime baan van 9 tot 5 gewerkt - en dat deel van haar leven niet minder privé houden!

6. Fondsen stapelen

Fondsen stapelenHet loont. Letterlijk. Haar huidige financiële situatie is comfortabel genoeg dat ze een huis kon bouwen in de buurt van haar geboorteland Orlando.

7. Familie eerst

Familie eerstEn natuurlijk is de nieuwe wieg groot genoeg om niet alleen Briana en haar kinderen te huisvesten, maar ook haar zus en moeder. Het is moeilijk te overschatten hoe indrukwekkend dat is.

8. Miami-Bound

Miami-gebondenDus als een soort beloning bracht Briana onlangs een bezoek aan de beroemde Dr. Miami, een in Florida gevestigde plastisch chirurg die bekend staat om het helpen van sterren bij het vormgeven van hun lichaam - en DeJesus in het bijzonder heeft in het verleden met de plastisch chirurg gewerkt.

9. Gunstige resultaten

Gunstige resultatenHet is duidelijk dat er altijd een risico is verbonden aan plastische chirurgie, en dat is waarschijnlijk de reden waarom Bri voor haar derde procedure terugkeerde naar de gerespecteerde Dr. Miami.

10. Post-Op Joy!

Post-Op Joy!En het lijkt erop dat ze wederom erg tevreden is met de resultaten ...

11. Het resultaat

De uitkomstOp donderdag ging Briana naar Instagram om de resultaten van haar laatste procedure te delen. En te oordelen naar de commentaren waren fans bijna net zo enthousiast over haar nieuwe look als zij.

12. Een nieuw figuur

Een nieuwe figuurBriana onderging een borstverkleining en liposuctie. Ze zegt dat de verandering nog duidelijker zal zijn als haar zwelling afneemt.

13. Hondendagen

Honden dagenOh, en maak je geen zorgen - de hondenoren en -neus zijn slechts een filter (waar ze dol op is, zoals je weet als je haar op de sociale media volgt) en geen onderdeel van Bri's geleidelijke overgang naar haar beste zelf. Dat zou een rare operatie zijn.

14. De Voor

De VoorBri deelde ook deze selfie en benadrukte hoe haar lichaam eruit zag voordat ze voor de derde keer onder het mes ging. Dat zijn zeker gekke sexy rondingen - maar het lijkt erop dat ze vond dat ze te veel waren voor haar lichaam.

15. Het hiernamaals

De NaZe contrasteerde het met deze meer recente foto. En wat een tegenstelling is het. Je kunt er zeker van zijn dat ze verder zal updaten zodra ze een vermindering van haar zwelling ziet.

16. In het geld

In het geldHet volstaat te zeggen dat Briana tegenwoordig contant geld heeft. Maar dat betekent niet dat ze geld verbrandt - zelfs als ze zich overgeeft aan dingen die de meeste mensen zich misschien niet kunnen veroorloven, is ze nog steeds aan het hosselen.

17. Scherpe deals

Aanbiedingen snijdenNaar alle waarschijnlijkheid kreeg Briand een flinke korting op haar nieuwste procedures in ruil voor het uitschreeuwen van Dr. Miami op Instagram.

18. De voordelen van roem

De voordelen van roemDat is slechts een van de manieren waarop het zijn op Teen Mom een ​​vorm van compensatie is voor zijn sterren naast hun salaris. Er zijn veel voordelen aan het hebben van miljoenen volgers op sociale media.

19. Terugblik

TerugslagFans die al vanaf het begin bij haar zijn, weten dat dit niet haar eerste rodeo is. Briana ging in 2016 voor het eerst onder het mes, voordat ze dochter Stella verwelkomde.

20. De werken

De werkenToen, in 2018, onderging ze een buikwandcorrectie, een borstlift en een procedure die haar wulpse achterkant hervormde en vorm gaf.

21. De ene hand wast de andere

De ene hand wast de andereBij die gelegenheid riep Briana ook Dr. Miami uit. We vermoeden dat ze toen ook korting van hem kreeg.

22. De terugslag

De terugslagZoals het geval is met vrijwel alles wat ze doet, zal Briana's nieuwste procedure waarschijnlijk enkele negatieve opmerkingen van haters opleveren.

23. Briana geeft geen AF

Briana geeft geen AFGelukkig lijkt de Teen Mom 2-ster totaal onbezorgd - ze heeft nooit geaarzeld om terug te klappen naar de haters, en we vermoeden niet dat het deze keer anders zal zijn.

24. Een rare mix

Een rare mengelmoesTegenwoordig lijken alle huidige Teen Mom-sterren liefde en haat in ongeveer gelijke mate te ontvangen op hun Instagram-pagina's.

25. Onbezorgd

OnbezorgdMaar nogmaals, niemand lijkt minder last te hebben van de negativiteit dan Briana. Als er iemand in de cast is die de dikke huid heeft die nodig is om in de schijnwerpers te staan, dan is zij het - en dat krijg je niet door middel van een operatie.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: