Briana DeJesus klapt terug naar Devoin's moeder: stop met het verspreiden van LEUGENS over mijn dochter! [Exclusief]

Briana DeJesus is hier niet voor de leugens van Devoin's moeder! De Teen Mom 2-ster vertelde exclusief aan HollywoodLife dat ze klaar is met Christine, de moeder van Devoin, die drama probeert op te wekken en dringt erop aan dat Christine moet stoppen met het verspreiden van leugens over haar dochter, Stella!

Briana DeJesus is geen onbekende in het drama van babypapa's.

Als de manier waarop haar leven wordt afgebeeld op Teen Mom 2 helemaal juist is, gaat er zelfs geen week voorbij waarin Bri niet te maken heeft met een soort BS van een of beide vaders van haar dochters.Maar deze week escaleerde de situatie enorm.

Zelfs naar haar maatstaven was dit slecht. Gewoon zo rommelig. Om het zo te zeggen, Teen Mom Nation: voor zover we weten, is DeJesus nog nooit eerder gedwongen geweest om zoiets aan te pakken.

Devoin Austin's moeder, Charita, is officieel in de strijd gestapt en ze maakt gedurfde beweringen over de manier waarop de dochter van Bri en Devoin wordt behandeld op de Teen Mom 2-set.

De claims kunnen grote gevolgen hebben voor Briana's carrière en haar voogdijregeling, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat DeJesus ze snel heeft neergeschoten.

En dat heeft ze gedaan, exclusief voor THG.

Scroll verder voor het hele verhaal:

1. Terug naar het

Terug naar hetDe vete tussen Briana DeJesus en Devoin Austin, de vader van haar oudste dochter, heeft zojuist een nieuw niveau bereikt. En nu is de moeder van Devoin, Charita Austin, in de strijd gesprongen.

2. Het gevoel (minachting) is wederzijds

Het gevoel (minachting) is wederzijdsAls je een kaartdragend lid bent van Teen Mom Nation, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen dat Bri en Devoin niet bepaald beste vrienden zijn. Dat zijn ze eigenlijk nooit geweest. Maar vooral nu niet. Niet veel liefde verloren, op zijn zachtst gezegd.

3. Nova in het midden

Nova in het middenHet is niet alleen een kwestie van elkaar niet leuk vinden. Het is openlijk vijandig, zelfs publiekelijk. Sterker nog, de ouders van de 9-jarige Nova minachten elkaar vaak openlijk op sociale media.

4. Nova en Charita

Nu heeft de moeder van Devoin, de 50-jarige Charita Austin, enkele schokkende beschuldigingen geuit aan zowel Briana als de producenten van Teen Mom 2. En als haar beweringen kloppen, kunnen ze de manier veranderen waarop fans denken over de populaire realityshow,

5. Gescripte drama?

Gescripte Drama?Volgens Charita wordt Nova door de producenten van de MTV-franchise gedwongen regels te reciteren om Teen Mom-kijkers de indruk te geven dat ze geen hechte band heeft met haar vader.

6. De waarheid achter de realiteit?

Het doet me pijn om Nova nu in de show te zien', vertelde Charita onlangs aan de Britse roddelblad The Sun. Ze moet proberen haar regels te onthouden ... wat de producenten haar vertellen te zeggen.

7. Een verward slachtoffer?

Een verward slachtoffer?Als je enkele recente afleveringen bekijkt, zie je dat Nova worstelt om te begrijpen wat er gebeurt,' vervolgde Charita.

8. Omschakelen?

Omschakelen?'Ik zag haar een vraag beantwoorden en moest toen haar antwoord aanpassen aan het script! Het gebeurde meerdere keren. Iedereen die keek, zag dat', vervolgt Charita.

9. Betrapt op een leugen?

Betrapt op een leugen?In één aflevering zei Briana tegen Nova 'je gaat voor het eerst naar je oma', zegt Austin. Dat had het over mij, maar ze is vaak bij me geweest. Ik ben bang dat het haar in de war en angstig maakt dat ze geen hechte band heeft met haar vaders familie.'

10. Een ongezonde regeling?

Een ongezonde regeling?Ik wou dat ze niet in de show was, dat ze er nu buiten werd gelaten', vervolgt Charita. Hoewel dat gevoel zeker kan worden begrepen, gezien het onderzoek waaraan de show en de castleden regelmatig worden blootgesteld, maakt Briana bezwaar tegen, nou ja, zo ongeveer alles wat Devoins moeder te zeggen heeft.

11. Afgaan

AfgaanIn een exclusief interview met Lamusiqueblog heeft Briana gereageerd op de beweringen van Charita. En mensen, het is een doozy ... DeJesus neemt geen blad voor de mond. Niet dat ze dat ooit doet, maar zeker niet hier.

12. Dagdronken Devoin?

Dagdronken Devoin?'Het feit dat Charita - de moeder van Devoin - besloot naar de pers te rennen om MIJN dochter te bespreken, is volledig misbruikt, aangezien Devoin een delinquente vader is geweest in Nova's leven (denk aan dagdronken worden terwijl hij haar de eerste keer zou moeten bekijken). keer dat ze een nacht bij hem logeerde, vergat haar op te halen, zoals ik in recente sms-berichten liet zien, en talloze andere situaties waar ik maar mee door kon gaan) en Charita is helemaal niet in Nova's leven geweest, 'begon Bri.

13. Bij de zaak blijven

Bij de zaak blijven'Maar', vervolgde ze, 'aangezien Charita besloot naar de pers te rennen, zal ik haar beschuldigingen behandelen.' (We stellen ons voor dat Briana haar knokkels kraakt voordat ze het gif hier loslaat.)

14. Gewoon dom

Gewoon domDie bewering over MTV die Nova-lijnen voedt om Devoin er slecht uit te laten zien? Bis alstublieft. 'Het idee dat producenten van Teen Mom Nova in de war brengen door te denken dat ze niet close is met Devoin of zijn familie, is gewoon dom. Nova is oud genoeg om te weten wanneer haar vader het verprutst en niet opstapt,' vervolgde Bri.

15. Haar zaak maken

Haar zaak maken'Denkt Charita dat kinderen daar immuun voor zijn?' vraagt ​​Briana retorisch. 'Natuurlijk, wat je ziet op Teen Mom 2 zijn glimpen van wat er gebeurt, maar ik kan je verzekeren als Nova's moeder - ja, de ouder die eigenlijk haar hele leven voor Nova heeft gezorgd en er ELK moment voor haar is geweest (wat kan niet gezegd worden voor Devoin) - dat is niet waar.'

16. Leuk of niet!

Of je het nu leuk vindt of niet!'Dat gezegd hebbende, Nova zal deel uitmaken van de show, of Charita het nu leuk vindt of niet. En laten we eerlijk zijn - als Charita en Devoin zouden worden geschilderd in het glorieuze licht waarin ze zo graag willen worden geschilderd (hoewel het duidelijk niet verdient), zouden ze geen probleem hebben met de show, 'voegde ze eraan toe.

17. Leugens en meer leugens!

Leugens en nog meer leugens!Vervolgens beweert Charita dat Nova regels moet onthouden voor de show. Charita, waar heb je het eigenlijk over? Teen Mom 2 is een REALITY-show. Natuurlijk willen de producers dat we bepaalde situaties BESPREKEN, maar er is NOOIT een script of 'regels' om te vermelden. Dat is gewoon volkomen vals en lasterlijk,' vervolgde DeJesus.

18. Een niet-probleem

Een non-probleem'En dan voor Charita om te beweren dat ze zich zorgen maakt over wat de andere kinderen op Nova's school zullen denken als Nova in Teen Mom 2 zit. Ik kan je verzekeren dat dat NOOIT een probleem is geweest en als het NOVA was EN ik zou er doorheen praten,' vervolgde DeJesus .

19. Goed punt!

Goed punt!'Het is interessant dat Charita zichzelf wil afschilderen als de' bezorgde' grootmoeder terwijl ze, in tegenstelling tot mijn moeder, voor 99,9% afwezig is geweest in Nova's leven, 'vervolgde Bri. 'Als Charita tijdens het filmen 'zo bezorgd' was over Nova, waarom ZIT ze dan in godsnaam IN EEN GARAGE en weigert ze naar binnen te gaan waar ze had kunnen 'ingrijpen' met wat er aan de hand was?'

20. Alles over de Benjamins

Alles over de Benjamins'Dat deed ze niet omdat het haar niets kan schelen. Waar dit op neerkomt, is dat Charita boos is over het feit dat Devoin wordt ontmaskerd voor wie hij is in de show EN dat Devoin nog steeds een soort gevoel heeft voor geld in verband met de show, dus ze gaan allebei proberen de script,' voegde ze eraan toe.

21. Niet jouw oproep, Charita!

Niet jouw oproep, Charita!'Dus, voor Charita om te zeggen dat ze wenst dat Nova niet langer betrokken is bij de show? Charita, wie stierf en maakte jou wettelijke voogd van mijn kind? Nova's betrokkenheid bij Teen Mom 2 is aan mij en natuurlijk aan haar. Als Nova naar me toe kwam en de show niet wilde filmen, zou ik haar de show niet laten filmen, 'vervolgde DeJesus.

22. Regelrechte leugens

Ronduit leugens'Maar wat ze zeggen is gewoon niet waar. Nu we het er toch over hebben, laat me ingaan op enkele van de andere dingen die ze zeiden... Charita beweert dat we alleen maar drama voor de show creëren. Hebben we het dagdrinken van Devoin vervalst? Hebben we hem voor de gek gehouden door te vergeten Nova op te halen? Hoe creëert dat drama voor de show?' vroeg Bri.

23. Zonder script

Zonder script'Dit zijn dingen die in ons echte leven gebeuren, Charita. Eerlijk gezegd zou je die sh-t niet kunnen scripten als je dat zou willen, 'voegde ze eraan toe.

24. Slotargument

Slotargument'Eindelijk, dat Charita mijn moeder aanvalt en zegt dat ze zich zorgen maakt om Devoin vanwege het gedrag van mijn moeder? Vind je niet dat mijn moeder het recht had om boos te zijn, Charita? Mijn moeder heeft door dik en dun en door ALLE onzin van Devoin aan mijn zijde gestaan ​​om me te helpen Nova op te voeden tot het mooie, slimme, geweldige jonge meisje dat ze is. Waar moest je al die tijd steun en hulp bieden?'

25. Afwezige oma

afwezige oma'Oh, dat klopt - net als Devoin was je afwezig. Stop alsjeblieft met op onze jassen te rijden om aandacht te krijgen en probeer het verhaal te veranderen dat Devoin iets is dat hij niet is, 'vervolgde Briana.

26. De waarheid is bekend!

De waarheid is uit!De realityster liet de microfoon vallen met dit slotsalvo: 'We zijn ALLEMAAL op de hoogte van wie hij is - goed en slecht - en voor jou om te besluiten dit interview te doen om mij en mijn familie te pakken en te proberen Nova een slachtoffer te schilderen we zijn allemaal verwarrend en lijnen voeren om een ​​tv-programma te maken is regelrechte BS.'

27. Zich verwaardigen om te reageren

Verwaardigd om te reageren'Normaal gesproken zou ik niet eens reageren op iets dat Charita zei, maar er zijn hier ZO veel FOUTE en belachelijke en verzonnen uitspraken dat ik er niets aan kon doen', voegde DeJesus eraan toe.

28. Alleen het beste wensen

Ik wens alleen het beste'Ik bid voor Charita en Devoin dat ze hun tekortkomingen beseffen en op het bord stappen. Zoals Charita al zei, Nova wordt ouder en ik heb ALTIJD verwelkomd dat ze een positieve relatie heeft met Devoin en zijn familie. Zij zijn het - niet wij - die ervoor hebben gekozen dat de dingen zijn zoals ze zijn.'

29. Mooie toekomst?

Glansrijke toekomst?Misschien keren de dingen voor Devoin en Charita. Maar dat is aan hen, zegt ze. 'Laten we kijken wat de toekomst brengt. Helaas blijf ik niet optimistisch op basis van het verleden, maar ik sta altijd open voor dingen die beter worden,' vervolgde Bri.

30. Laatste woorden

Laatste woorden'Maar interviews zoals die van Charita zullen de zaken natuurlijk niet in goede banen leiden', concludeerde Briana.

31. Baas Bri

baas BriDus daar heb je het, mensen. Briana is net zo beschermend voor haar kinderen als altijd, en het lijkt erop dat ze graag alle bedreigingen wegneemt, zelfs als ze van binnenuit de familie komen!

32. Ze heeft klauwen

ZeWij zouden niet degenen willen zijn die tussen deze moederbeer en haar welpen komen te staan. Laten we het maar zo zeggen. Kom je bij de koningin, dan mis je best niet.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: