Brad Pitt: nog steeds niet in gesprek met Maddox, van plan om Kerstmis door te brengen met de rest van zijn kinderen

Als een van de meest begeerde vrijgezellen van Hollywood wordt het liefdesleven van Brad Pitt altijd onder de loep genomen. De acteur werd onlangs in verband gebracht met het 21-jarige Franse model Juliette Lewis, maar bronnen dicht bij Pitt zeggen dat de twee gewoon vrienden zijn. De relatie van Pitt met zijn kinderen is de laatste tijd wat rotsachtiger geweest. De acteur is naar verluidt niet in gesprek met zijn oudste zoon Maddox, en pas onlangs verzoend met zijn andere kinderen na een lange voogdijstrijd met ex-vrouw Angelina Jolie. Ondanks het drama zou Pitt van plan zijn om Kerstmis met al zijn kinderen door te brengen. Een bron dicht bij de acteur zegt dat hij 'er naar uitkijkt om tijd met zijn kinderen door te brengen en ze een geweldige kerst te bezorgen'.

Het is drie jaar geleden dat Angelina Jolie scheidde van Brad Pitt na een woordenwisseling tussen Pitt en de oudste zoon van het voormalige koppel, Maddox.

Gezien hoe venijnig de splitsing in de eerste maanden was, is het opmerkelijk wat er is niet gebeurde in de jaren sinds:

Brad Pitt en zoon Maddox foto

Om te beginnen hebben Pitt en Jolie hun scheiding nog steeds niet afgerond.

En het lijkt erop dat ze nog maanden verwijderd kunnen zijn van het legaal beëindigen van hun huwelijk, aangezien insiders beweren dat het paar niet dichter bij het bereiken van een akkoord is over de financiën of de voogdij over de kinderen.

Bovendien blijft het onduidelijk wat er precies is gebeurd tussen Brad en Maddox aan boord van die privéjet in 2016.

Maar wat er ook gebeurde, het was al erg genoeg dat ze nog steeds niet met elkaar overweg kunnen.

Brad Pitt in Venetië

Maddox ging onlangs naar de universiteit in Zuid-Korea.

Pitt toerde onlangs door Azië als onderdeel van de promotietour voor zijn twee meest recente films -- Er was eens in Hollywood en Advertentie Astra .

Velen gingen ervan uit dat de tour een stop bij Yonsei University zou omvatten, zodat Pitt zich kon verzoenen met zijn zoon.

Maar volgens Ons wekelijks , dat is niet gebeurd:

Maddox Jolie-Pitt geeft een kleine glimlach

Brad probeerde Maddox niet te zien, een bron vertelt de tabloid.

Er is geen contact tussen hen geweest.

De insider voegt eraan toe dat Pitt geïnteresseerd is om opnieuw contact te maken met zijn zoon, maar hij voelt de behoefte om de 18-jarige zijn ruimte te geven.

Brad hoopt dat zodra zijn zoon ouder wordt, ze weer hecht zullen worden', zegt de bron.

Brad Pitt = Knap

In de tussentijd hoopt Brad dat hij met Maddox in het buitenland weer contact kan maken met zijn op één na jongste zoon Pax, die naar verluidt ook wrok koestert tegen Brad.

Nu Maddox in het buitenland is, hoopt Brad dat Pax ook geïnteresseerd zal zijn om opnieuw contact te maken zonder de invloed van zijn oudere broer', beweert de informant.

Aan de positieve kant zal Pitt de vakantie doorbrengen met ten minste enkele van zijn zes kinderen:

Brad is van plan om de jongere kinderen op kerstavond te krijgen, vertelt een bron ons -- dat betekent Shiloh, 13, en de tweeling Knox en Vivienne, 11.

Brad Pitt is zo heet

Wat betreft de 14-jarige Zahara, ze was aanwezig bij Brad thuis voor Kerstmis 2018, maar de bron zegt dat de acteur haar dit jaar niet verwacht.

'Hij hoopt dat ze de nacht willen doorbrengen', zegt de bron.

'Maar hij kijkt echt uit naar kerstavond met hen.

Klinkt als weer een spannende feestdag voor de Pitt-Jolie-clan.