Brad Pitt: Ik bedek al mijn Angelina Jolie-tatoeages!

Dag Allemaal! Zoals je waarschijnlijk al weet, is Brad Pitt een van de populairste acteurs van Hollywood. En hij heeft zojuist onthuld dat hij al zijn tatoeages van zijn ex-vrouw, Angelina Jolie, bedekt! In een recent interview legde Brad uit dat hij verder gaat met zijn verleden en fris wil beginnen met een nieuwe look. Hij zei ook dat hij op dit moment niet geïnteresseerd is om met iemand te daten en zich concentreert op het zijn van een goede vader voor zijn zes kinderen. We vinden het behoorlijk bewonderenswaardig dat Brad deze stap zet om verder te komen in zijn leven. wat denken jullie?

Het leven van Brad Pitt kan worden onderverdeeld in de pre- en post-Angie-tijdperken.

Pre-Jolie Brad straalde een gevoel van elke man uit, ook al was hij veel rijker en aantrekkelijker dan 99,9% van de andere mannen.Nadat hij samenkwam met Jolie, vonden er echter vrijwel onmiddellijk enkele merkbare veranderingen in de Pitt-personage plaats.

Brad Pitt en Angelina Jolie: een foto

Sommige waren goed - Brad leek meer sociaal bewust te worden, meer bereid om zijn mening te geven over politieke zaken, en minder snel opduiken in NBC-sitcoms die lang niet zo goed waren als Seinfeld , ongeacht wat je ene vriend zegt.

Sommige veranderingen waren echter wat verwarrender.

Brad nam in interviews een serieuzere, 'acteurachtige' sfeer aan.

Hij begon te neigen naar meer hoofdletter 'ik' Belangrijk projecten, en het aannemen van een kledingstijl die het best kan worden omschreven als Depp-light.

En natuurlijk waren er de tatoeages.

Angelina's tatoeages zijn al sinds de begindagen van haar roem regelmatig te zien, maar als Brad vóór Angie tatoeages had, waren ze altijd bedekt.

Brad Pitt bij Allied Opening

Nadat hij met Jolie begon te daten, werd Pitt al snel nogal zwaar geïnkt, en veel van zijn tatoeages zijn een eerbetoon aan de moeder van zijn kinderen.

Volgens berichten van verschillende mediakanalen heeft Brad Angie's verjaardag op zijn 'lies' gekrabbeld, enkele 'kronkels' op zijn rug die Jolie krabbelde terwijl ze naakt in bed lagen, bijpassende inkt van een Thaise monnik bedoeld om 'hen spiritueel te binden'. ' en de geografische coördinaten van Angie's verjaardag.

Als je de afgelopen acht maanden ergens in de buurt van internet of een supermarkt bent geweest, dan weet je ongetwijfeld dat Pitt en Jolie gaan scheiden.

Niet alleen dat, Brad zegt dat hij nuchter is nu na decennia van middelenmisbruik.

Brad Pitt in een goed humeur

Het is dus geen grote schok dat hij het verleden achter zich wil laten en zo snel mogelijk verder wil gaan.

Het is niet verrassend dat hij overweegt om al zijn kleren te verwijderen of te bedekken Angie-tatoeages als onderdeel van dat proces.

Hij maakt afspraken om de tatoeages die hij voor Angie heeft laten verwijderen, vertelt een insider aan het tijdschrift Star.

Hij is klaar voor een nieuwe start en wil dat terugzien op zijn huid.

De bron voegt toe:

Brad Pitt bij Lost City-première

Het gaat minstens een jaar duren om ze kwijt te raken, en ze zullen littekens achterlaten, voegt de bron eraan toe.

Hij verdoezelt ze misschien gewoon, maar hij heeft zoveel over Angie dat hij uiteindelijk veel grote stukken nodig zal hebben.

Dus nieuwe inkt, nieuwe Brad?

Misschien gaat hij zelfs weer uit met derderangs sitcom-sterren.

We horen dat Kaley Cuoco beschikbaar is.

En daarmee bedoelen we dat ze met iemand uitgaat, maar ze zou zichzelf waarschijnlijk beschikbaar stellen voor Brad, freakin 'Pitt, weet je?