Boonk Gang: Rapper publiceert eigen sekstapes, wordt verbannen van Instagram

Boonk Gang is een rapper die onlangs van Instagram werd verbannen nadat hij zijn eigen sekstapes had gepost. De banden zijn naar verluidt gelekt zonder toestemming van Boonk en laten zien dat hij seks heeft met verschillende vrouwen. Boonk is ervan beschuldigd een 'klootzak' en een 'schande voor de rapgame' te zijn voor het plaatsen van de banden, maar hij lijkt niet al te veel last te hebben van de controverse. Boonk lijkt zelfs te genieten van de aandacht en plaatste zelfs een video van zichzelf terwijl hij masturbeerde op Instagram Live nadat hij van het platform was verbannen. Het is veilig om te zeggen dat Boonk Gang niet jouw typische rapper is. Hij haalt de laatste tijd de krantenkoppen om de verkeerde redenen, maar het valt niet te ontkennen dat er veel mensen over hem praten.

Weet je hoe Instagram vrouwentepels niet toestaat? Het is ook geen grote fan van grafische video's van geslachtsgemeenschap.

Maar dat is precies wat rapper Boonk Gang besloot te posten. Naar zijn Instagram stories.Ja, zijn Instagram is verwijderd. Maar het is duidelijk dat de video's die hij deelde voor altijd op internet zullen blijven staan.

Boonk Gang

Hoewel we een aantal afbeeldingen hebben, waaronder een .gif hieronder, kunnen we je niet de volledige video laten zien van Boonk Gang die een vrouw meeneemt naar de stad.

Graag gedaan.

We hebben echter de video's gezien. We zijn belast met deze vreselijke kennis.

Terwijl zijn Instagramverhalen beginnen, voert hij orale seks uit met een onbekende vrouw.

In de volgende video die hij deelt, voeren hij en deze vrouw orale seks met elkaar uit in een negenenzestig .

Vervolgens wordt getoond dat hij geslachtsgemeenschap heeft met deze vrouw, gevolgd door een afbeelding van zijn Twitter-feed waar hij vermeldt dat hij geniet van seks.

Boonk Gang sex Tweet

'Ik hou van veel seks', twitterde Boonk Gang zaterdag.

Duidelijk.

Het was op zondag 1 juli dat hij besloot zoveel van zijn seksleven met zijn volgers te delen.

De reeks Instagram-verhalen eindigde met Boonk Gang die zichzelf opnam terwijl de vrouw orale seks met hem uitvoerde.

We denken niet dat iemand van ons noodzakelijkerwijs hoeft te weten wat voor soort gezichtsreizen deze specifieke rapper doormaakt tijdens seks, maar ... we weten het toch.

Boonk Gang NSFW instagram Verhalen GIF

We hebben dit behoorlijk zwaar bijgesneden. Nogmaals, u bent van harte welkom.

Zoals we al zeiden, heeft Instagram zijn account absoluut verwijderd vanwege duidelijke schendingen van hun voorwaarden en service.

Instagram is geen Snapchat.

In een kennelijke reactie heeft Boonk Gang ook een video van zichzelf geüpload tijdens een andere seksuele ontmoeting met een andere vrouw.

Deze video, die hij maandagavond op Twitter plaatste, staat dinsdagmiddag nog steeds online.

Als u erover denkt om het te bekijken, doe dit dan niet op het werk. Of in de buurt van kinderen. En houd er rekening mee dat de video daar is en geen enkele subtiele introductie heeft.

Boonk Gang NSFW Instagram Stories 02

Boonk Gang werd voor het eerst beroemd, niet als rapper, maar als ster op sociale media. Zijn echte naam is John Robert Hill.

Zijn eerste aanspraak op roem was een video waarin hij een doos kip stal van Popeye's. Hij bouwde zijn merk op door zulke diefstallen te plegen.

Ongeveer een jaar geleden, in juli 2017, was Boonk Gang het slachtoffer van een van de beruchte 'death hoaxes' op internet. Hij is nog springlevend. Onder andere.

Zoals je zou kunnen raden voor een man die beroemd werd door dingen te stelen, is hij zeker gearresteerd. Meerdere keren.

De man trad ook in de voetsporen van Kim Kardashian - hij heeft zijn eigen videogame.

Boonk Gang: het videospel kwam vorig jaar september uit en de speler speelt Boonk terwijl hij geld verzamelt en de politie ontwijkt.

Charmant.

Boonk Gang NSFW Instagram Stories 01

We kunnen alleen maar speculeren over wat Boonk Gang motiveerde om zijn Instagram op te offeren om aan een stel vreemden een video te laten zien waarin hij stille seks had met een vrouw.

Aangezien al zijn grappen (inclusief letterlijke misdaden) stunts zijn om zijn rapcarrière te promoten, kan dit zijn bedoeling zijn.

Maar tijdens het proces is hij het Instagram-account kwijtgeraakt waarmee hij in de eerste plaats beroemd werd.

Misschien werpt hij zijn oude attributen af ​​en omarmt hij een geheel nieuwe benadering van zijn carrière? Niet meer stelen en veel meer seks?

Of misschien houdt de kerel gewoon van seks en heeft hij veel te weinig impulscontrole.