Bones Seizoen 10 Aflevering 9 Samenvatting: de verminking van de meestermanipulator

Het tiende seizoen van Bones gaat verder met Booth en het team dat de gruwelijke dood van een universiteitsprofessor onderzoekt. Het lichaam van het slachtoffer wordt gevonden in een afvalcontainer en de autopsie onthult dat hij werd gemarteld voordat hij stierf. Het team ontdekt al snel dat het slachtoffer een meestermanipulator was en ze moeten uitzoeken wie hij manipuleerde voordat hij werd vermoord. Ondertussen lost Brennan haar eigen problemen met manipulatie op, terwijl ze probeert erachter te komen of haar vader echt geĆÆnteresseerd is in haar werk of haar alleen voor eigen gewin gebruikt.

Donderdagavond op FOX, Bones Seizoen 10 Aflevering 9 zag het team proberen aanwijzingen te vinden voor de dood van een professor in de universiteitspsychologie.

Waar leidde dit ongewone geval hen toe, en met welk doel?Aan het begin van Bones Seizoen 10 Aflevering 9 , Wendell staat klaar om samen met Brennan, Cam, Angela en Hodgins een reeks overblijfselen te onderzoeken.

Wendell, die er goed uitziet, gaat dan naar zijn klinische proef.

Booth, die een verkeersschoolexamen aflegt, stelt voor dat Aubrey deze week met Brennan samenwerkt, terwijl Angela en Cam ontdekken dat het slachtoffer een professor psychologie is.

Hodgins krijgt een band met een kat die hij tijdens het onderzoek heeft gevonden, Wendell krijgt een band met een verpleegster die hij tijdens de chemo heeft ontmoet, en mensen lijken deze professor niet te mogen.

Een student die meedeed aan een psychologisch experiment van hem was zwaar getraumatiseerd. Hij kreeg de indruk dat hij een onschuldig persoon had vermoord.

Hodgins bepaalt het tijdstip van overlijden met een speciaal experiment met hortensia's, terwijl Aubrey nog meer potentiƫle verdachten van de moord op de proef stelt.

Maar dan is er een wending die niemand zag aankomen.

Eigenlijk, als je bekijk Bones online met enige regelmaat was je misschien niet zo geschrokken toen Hodgins en Wendell beseften wat er echt aan de hand was.

Iemand probeerde de kat te vergiftigen.

De moordenaar bleek een van de oudere vrouwen te zijn die het team voor het eerst ontmoette, die in een poging de kat te vergiftigen, in plaats daarvan de professor vermoordde.

Ga figuur. Volg de link om de aflevering zelf te bekijken en klik op de reacties om ons te laten weten: Ben je nog steeds een grote Bones-fan hier in de 10e seizoen?