Blake Shelton vs Miranda Lambert: staan ​​deze exen op het punt ten oorlog te trekken?!

Na de zeer openbare scheiding van Blake Shelton en Miranda Lambert lijkt het erop dat deze exen op het punt staan ​​oorlog te voeren!

Blake Shelton heeft momenteel veel voor hem in petto. Hij heeft een mooie relatie met Gwen Stefani, die hij hoopt te bevruchten . Ook werd hij op de een of andere manier gekroond Mensen 'Sexiest Man Alive', omdat het 2017 is en de realiteit er niet toe doet.

Maar naar verluidt heeft hij één belangrijk conflictpunt in zijn leven, en het is een heel bekend gezicht.Hoe erg is de vete tussen Blake Shelton en Miranda Lambert?

Miranda Lambert, Blake Shelton Afb

Hoewel Blake Shelton onlangs in een radio-interview zei dat hij niet 'denkt dat we bijna een weddingplanner bellen', gaat het nog steeds goed tussen de countrymuziekster en popicoon Gwen Stefani.

Maar het gaat naar verluidt niet zo goed met Blake's relatie met zijn ex.

Volgens Leven & Stijl , is er een 'nieuwe oorlog' tussen Miranda Lambert en Blake Shelton 'uitgebroken, die wraakliederen, openbare opgravingen en onzinpraatjes met vrienden omvat.'

Dit klinkt interessant!

Hun bron beweert dat, hoewel ze allebei romantisch verder zijn gegaan, geen van beiden in staat is geweest om volledig voorbij te gaan aan het onrecht dat hen aan het einde van hun relatie is aangedaan.

'Er is nog steeds veel kwaad bloed en onopgeloste woede tussen Blake en Miranda. Niemand denkt dat ze ooit de strijdbijl zullen begraven en hun problemen achter zich zullen laten.'

Leven & Stijl 's insider vertelt hen dat:

'Er breekt een heel nieuw tijdperk van oorlogsvoering aan voor Miranda en Blake.'

Dat klinkt zeker dramatisch, toch?

Blake Shelton, Miranda Lambert

Naar verluidt was een recente bron van conflict tussen de twee vooral de gevolgen van de lipsynchronisatie van Garth Brooks.

Miranda Lambert was er kritisch over. (Eerlijk gezegd, lipsynchronisatie is prima, maar iedereen heeft recht op zijn mening)

'Blake was diep gekwetst door het einde van zijn huwelijk, en zijn woede kwam weer naar boven toen hij vond dat zijn ex respectloos was.'

In het bijzonder respectloos voor Garth Brooks.

Leven & Stijl beschrijft vervolgens hoeveel van de beschrijvingen Blake Shelton heeft gebruikt om zijn relatie met Gwen Stefani te prijzen

'De wederzijdse vrienden van de exen zien die opmerkingen als een klap voor Miranda.'

En naar verluidt worden de woorden van Blake Shelton erger achter gesloten deuren.

'Hij maakt andere minachtingen in privé.'

Nou, dat klinkt zeker niet stijlvol.

Miranda Lambert bij CMA-Festival

Je zou denken dat Miranda Lambert van plan zou zijn om wraak te nemen met een paar goed geplaatste weerhaken van haarzelf, toch?

Leven & Stijl zegt dat hun bronnen aangeven dat Miranda een lijn heeft die ze niet zal overschrijden.

'Wraakliederen zijn waar de oorlog met Blake eindigt.'

Met andere woorden, ze beweren dat ze niet van plan is haar ex op sociale media of in interviews te beledigen.

Ze zingt er gewoon over, wat we echt gewend zijn van artiesten die opnemen.

Maar... niets van dit alles komt rechtstreeks van de sterren. En al deze insiders zijn anoniem. Soms kunnen roddelbladen in de verkeerde richting worden geleid door iemand die echt geen kamer kan lezen.

Dus hoeveel hiervan is waar?

Miranda Lambert en Blake Shelton foto

Volgens Roddelagent 's bronnen dicht bij Blake Shelton en Miranda Lambert, zijn de twee echt niet zo op elkaar gericht.

En zeker niet van plan zijn om oorlog te voeren.

We weten niet wie er gelijk heeft -- soms zien verschillende vrienden en bronnen gewoon verschillende kanten van dezelfde persoon, weet je?

Maar we zouden liever denken dat, misschien een paar songteksten terzijde, ze nu gelukkig genoeg zijn met hun leven en hun nieuwe partners dat ze zich niet gedwongen voelen om de ander te bashen.