The Big Bang Theory Seizoen 8 Aflevering 10 Samenvatting: Geen plezier meer met vlaggen?!?

Welkom terug in de wereld van de Big Bang Theory! Dit seizoen zat vol verrassingen en de aflevering van deze week was daarop geen uitzondering. In 'Nooit meer plezier met vlaggen?!?' we zagen onze favoriete personages op onverwachte manieren blijven groeien en veranderen. Laten we eens kijken naar enkele van de grootste momenten uit de aflevering van deze week!

We kenden de gebeurtenissen van The Big Bang Theory Seizoen 8 Aflevering 10 zou ooit komen, nietwaar?

We weten dat Sheldon - met een vriendin en een fulltime baan en een ander leven dan een paar jaar geleden - simpelweg niet veel langer zou kunnen doorgaan met Fun with Flags, toch?Toch doet het pijn.

Sheldon Cooper Presents Fun With Flags ging in ieder geval knallend uit: LeVar Burton kwam weer opdagen. Amy verkleed als kangoeroe. Kripke speelde Flag or Not a Flag. En Sheldon maakte zoals Betsy Ross.

Hij werd ook emotioneel tegen het einde van de show en leerde ons nog een ander gebruik van een witte vlag.

Terwijl Amy genoot van de tijd met haar vriend, waren de andere vrouwen op een werkfeestje.

Penny leerde daar dat haar collega's bang voor haar zijn, ook al ziet Penny zichzelf als in een boom die koekjes bakt, hoe onschuldig ook.

Bernadette bleef ondertussen ontkennen dat ze een pestkop is. Ze nam gewoon de les van haar vader om niemand onzin ter harte te nemen. Maar stoer en gemeen zijn, zijn verschillende dingen, merkt Penny op, terwijl ze zelf uiteindelijk haar excuses aanbiedt aan Dan op het festival.

In Pasadena zijn Raj, Howard en Leonard bezig met het opruimen van het kantoor van wijlen professor Abbott en komen ze een champagnefles tegen die Abbotts moeder hem vijf decennia geleden heeft gegeven, met als doel deze te openen bij zijn eerste grote ontdekking.

De mannen sluiten een pact om de fles te openen zodra ze een grote ontdekking doen... totdat Sheldon de champagne gebruikt om zijn eigen succes te vieren: de terugkeer van Fun With Flags.

Van allemaal De oerknaltheorie citeert deze week overhandigen we Sheldon de trofee voor Best Quip: Hij zet de lezing in uw regenboog, de Geordi in uw La Forge en de Kunta in uw Kinte, meneer LeVar Burton.

Ga nu bekijk The Big Bang Theory online en kies JOUW favoriet!