Big Ang: Mob Wives Star gediagnosticeerd met keeltumor

Big Ang, de sympathieke Mob Wives-ster en barman, is gediagnosticeerd met een keeltumor. De tumor werd ontdekt tijdens een routinebezoek aan de KNO en er werd onmiddellijk een biopsie genomen. De resultaten waren positief voor kanker.

Als je Mob Wives op VH1 bekijkt, weet je dat Big Ang net zo bekend staat om haar raspende stem als om haar onbezonnen gedrag.

Helaas lijkt het erop dat een hese stem kan worden veroorzaakt door een aantal ernstige gezondheidsproblemen, zoals TMZ meldt doktoren vonden een tumor in de keel van Big Ang dat is ongeveer de grootte van een citroen.De foto is groot

Ang - echte naam Angela Raiola - is naar verluidt opgenomen in een ziekenhuis op Staten Island waar ze geopereerd zal worden om de knobbel te laten verwijderen.

Artsen weten nog niet of de tumor kanker is.

Ang is een zware roker, maar dokters zijn naar verluidt optimistisch over haar kansen op volledig herstel.

Een bemoedigend teken is dat Ang niet lijkt te zijn vertraagd door haar gezondheid.

De realityster is de afgelopen weken verschillende keren in NYC gespot. Terwijl haar nek was bedekt met een sjaal, zeiden getuigen dat ze geen pijn leek te hebben.

Bronnen zeggen dat Ang binnenkort zal beginnen met het filmen van een spin-offserie van Mob Wives, en er zijn nog geen productievertragingen aangekondigd.

Bekijk Mob Wives online bij TV Fanatic om te koesteren in de glorie van Big Ang's husky-stem geweldigheid.