Bella Thorne plaagt topless foto op alleen fans, lokt nog MEER abonnees!

Bella Thorne is er weer mee bezig! De voormalige Disney-ster ging naar OnlyFans om een ​​topless foto te plagen, en haar abonnees zijn er dol op! Bella is de laatste tijd goed bezig met het plaatsen van sexy foto's en video's die ervoor zorgen dat haar fans blijven terugkomen voor meer. Ga zo door, Bella!

Alleen omdat Bella Thorne zich verontschuldigde voor het bijna ruïneren van OnlyFans voor zowel abonnees als sekswerkers, wil nog niet zeggen dat ze klaar is.

In feite is de actrice, het model en de ondernemer nu haar volgelingen aan het dorsten met een uitnodiging die niemand kan weigeren.Instagram van Bella Thorne

Bella Thorne ging naar haar Instagramverhalen om deze uitnodigende afbeelding te plaatsen.

'Swipe up', schrijft ze bij de afbeelding van haar topless zelf, alleen gekleed in een open en heel dun zwart gewaad.

Het is meer dan duidelijk dat ze geen hechting draagt. En... is dat een nip slip?

Bella Thorne, Topless op Snapchat

Er zijn natuurlijk voor de hand liggende grappen over haar versierd met een parelsnoer.

De link 'omhoog vegen' leidt natuurlijk naar de OnlyFans-pagina van Bella.

Op dit moment heeft ze een enorme voorraad volgers die haar maandelijkse abonnementsgeld van $ 20 betalen.

Bella Thorne OnlyFans 14 september 2020

Bella haalde de krantenkoppen voor het virtueel breken van de site toen ze haar OnlyFans-account aankondigde.

Abonnee na abonnee meldde zich aan en logde in om te zien wat ze te bieden heeft.

Bella heeft zeker een lange weg afgelegd sinds haar Disney-dagen.

Bella Thorne draagt ​​make-up en ALLEEN make-up

Bella is er nooit voor teruggeschrokken om wat huid te laten zien, soms zelfs 'per ongeluk' meer te delen dan ze van plan was.

Daarom is het zo interessant dat rapporten over de inhoud van haar OnlyFans ... minder dan seksueel zijn.

Op een site waar mensen regelmatig hun geslachtsdelen laten zien, hun openingen, en misschien zelfs zichzelf laten zien met speelgoed of bezig zijn met seks, lijkt Bella's feed veel op haar Instagram.

Bella Thorne kondigt OnlyFans-pagina aan

We bedoelen niet alleen dat Bella's foto's geschikt lijken voor Instagram.

We bedoelen dat fans zich hebben aangemeld, betaald en vervolgens zijn gegaan 'wacht ... ik zag deze foto toen ze deze een jaar geleden naar Instagram uploadde'.

Er is echter één ding anders aan de foto's op OnlyFans: mensen betalen geld om ze te zien.

Bella Thorne en Mod Sun

Dit is waar Bella in de problemen kwam.

Op een gegeven moment bood ze naar verluidt volledig naaktfoto's aan aan iedereen die letterlijk honderden dollars wilde betalen voor het voorrecht ze te zien.

Het probleem was dat de foto's de belofte niet waarmaakten, dus vroegen boze klanten om een ​​terugbetaling voor deze pay-per-view-foto's.

Bella Thorne naakt

OnlyFans herstructureerde hun regels als reactie op dit fiasco ... op een manier die het leven van talloze sekswerkers catastrofaal verslechterde.

Deze sekswerkers zijn geen miljonairs zoals Bella. Velen vertrouwen op OnlyFans als een essentiële bron van inkomsten, vooral tijdens deze pandemie.

Om plotseling van wekelijks betaald te worden naar maandelijks betaald te worden, om plotseling limieten te hebben voor hoeveel fooien ze kunnen krijgen ... als we dit potentieel levensvernietigend noemen, overdrijven we niet.

Bella Thorne, goedemorgen

Bella's zus deed sekswerk af als 'geen echte baan' in een beledigende en onvergeeflijke aanval op de gemeenschap die de onnadenkende acties van haar zus hadden geschaad.

Aan de andere kant verontschuldigde Bella zich zelf.

Het is allemaal leuk en leuk om geld van gretige, geile mannen af ​​te troggelen totdat je je realiseert dat een 22-jarige transpersoon misschien geen huur kan betalen en vanwege jouw capriolen terug moet verhuizen naar een gevaarlijk huishouden.

Bella Thorne, topless en glimlachend

Laten we duidelijk zijn - Bella is niet verplicht om enig deel van haar vleesgevangenis aan iemand te laten zien, op welk moment dan ook, om welke reden dan ook.

Maar het klinkt niet onredelijk als ze zegt 'hier, kijk eens naar mijn kont!' en in plaats daarvan mensen een foto van haar schouder laat zien, hebben ze recht op een terugbetaling als ze niet bereid is de fout te corrigeren.

OnlyFans hoeft geen X-rating te hebben, maar het is nogal raar om er een premium Instagram-account van te maken, weet je?