Bella Thorne krijgt liefde van Dove Cameron, Zendaya na ruzie met Whoopi

Goudberg Na een zeer openbare vete met Whoopi Goldberg, is het geweldig om te zien dat Bella Thorne wat liefde krijgt van haar mede-jonge actrices Dove Cameron en Zendaya.

Tijdens het weekend maakte Bella Thorne een moedige, onmogelijke keuze.

Geconfronteerd met afpersing door een monsterlijke hacker over haar privé-naaktfoto's, gaf Bella de foto's zelf vrij om haar afperser van zijn macht te beroven.

Dit was een slimme maar moeilijke beslissing.

Helaas, Het uitzicht 's eigen Whoopi Goldberg sloeg en gaf het slachtoffer de schuld van Bella, en schold haar uit omdat ze überhaupt foto's had gemaakt.

Bella plaatste haar betraande reactie en heeft nu een krachtige stroom van steun ontvangen.

Bekijk wat mede-beroemdheden zoals Dove Cameron, Zendaya en Lucy Hale te zeggen hadden ter verdediging van Bella.

1. Bella Thorne ziet er vredig uit

Bella Thorne ziet er vredig uitBella Thorne deelde deze rustige strandfoto en pronkte met haar vinger- en neussieraden. De auteur, actrice, model en zangeres ziet er hier zo gelukkig uit.

2. Bella is gehackt

Bella is gehacktEen hacker bespotte haar en stuurde haar een reeks volledig topless foto's van haar blote borsten, en beloofde haar dat hij video en meer had gekocht. Bella vertelde haar fans en volgers zelfs dat hij had onthuld dat hij ook foto's van andere beroemde vrouwen had.

3. Bella's reactie was pijnlijk, maar perfect

BellaZe plaatste screenshots van de vreselijke afpersingsberichten, waarmee ze de hacker - en haar naaktfoto's - openbaar maakte. Dit nam elke invloed weg die hij voor haar had gehad, maar het was geen gemakkelijke beslissing. Ze weet hoe wreed de wereld kan zijn.

4. De ervaring bracht haar terug naar een donkere plek

De ervaring bracht haar terug naar een donkere plekBella werd van jongs af aan seksueel misbruikt tot ze 14 jaar oud was. Deze hacker was niet de eerste man die macht probeerde uit te oefenen over haar lichaam en seksualiteit. Het was echt monsterlijk om haar te dwingen deze vernedering te ondergaan.

5. Zelfs haar ex maakte zich zorgen

Zelfs haar ex maakte zich zorgenWetende dat Bella's foto's mogelijk zijn verkregen uit cloudopslag, uitte Mod Sun - met wie ze tot een paar maanden geleden een open relatie had - zijn bezorgdheid dat zijn foto's zouden kunnen worden vrijgegeven.

6. ALS de hacker dwaas genoeg is om het te doen

ALS de hacker dwaas genoeg is om het te doenBella zei dat ze al, en heel terecht, contact had opgenomen met de FBI. Cybercriminaliteit over staatsgrenzen heen? Dat klinkt als een FBI-zaak voor ons. Hopelijk wordt deze schurk voor de rechter gebracht en blijven de overige foto's en video's privé.

7. Helaas richtten sommigen hun woede op de verkeerde persoon

Helaas richtten sommigen hun woede op de verkeerde persoonOp The View besloot Whoopi Goldberg dat Bella de schuld had van het maken van foto's in de eerste plaats. Haar afschuwelijke slachtofferbeschuldigende, slettenbeschamende tirade joeg de kijkers met afschuw vervuld.

8. Bella plaatste haar reactie

Bella plaatste haar reactieIn een betraand bericht antwoordde ze op een zeer intelligente en smaakvolle manier op Whoopi's slachtofferbeschuldiging, ondanks haar duidelijke emotionele nood.

9. Bella Thorne heeft ook veel vocale ondersteuning

Bella Thorne heeft ook veel vocale ondersteuningZe ging naar haar Instagram om te gutsen over de uitstorting van genegenheid en emotionele steun die ze ontving

10. Duif Cameron

duif CameronZe heeft geleid tot regressieve culturele krachten die vrouwen beschamen en kleineren en die inherent een vrouw zijn. En ja, het slachtoffer van een misdrijf de schuld geven voor het feit dat hij in de eerste plaats foto's heeft om te stelen, is zeker slachtoffer de schuld geven.

11. Dove nam Whoopi onder handen

Dove nam Whoopi onder handen'Slettenschamen is oud,' zegt Dove tegen haar. 'Wees alsjeblieft gewoon beter dan dit.' Dat is een grote stemming. De meesten van ons (inclusief Bella) houden van Whoopi als persoon, maar ze heeft het zo mis over dit.

12. Dove smeekt om steun voor Bella

Dove smeekt om steun voor BellaBella's naam was trending na haar betraande antwoord op Whoopi's onterechte uitspraak. Dove was blij om de stemmen te zien die Bella steunden, maar wenste dat de beschaamden reden konden zien.

13. Harry Hudson

Harry HudsonDeze zanger en songwriter verzekerde Bella dat hij haar en zijn familie ook steunt.

14. Lily-Rose Depp

Lily-Rose DeppZe gleed in Bella's DM's over hoe onder de indruk ze was van Bella's reactie op het hacken en het beschuldigen van het slachtoffer.

15. Zendaya

ZendayaBella merkte op dat Zendaya haar ook persoonlijk belde. Merk op dat de enorme HBO-serie van Zendaya net dit weekend is gelanceerd en dat ze binnen een paar weken een blockbuster Marvel-film uitbrengt - maar ze gebruikt haar stem en haar invloed om op te komen voor Bella.

16. Logan Paul

Logan PaulusZelfs deze kerel, die hem een ​​slechte naam bezorgt, weet dat iemand de schuld geven van gelekte naaktfoto's absolute BS is. Als Logan Paul de morele hoge grond boven jou heeft in termen van opvattingen over vrouwen, moet je aan jezelf werken.

17. Lottie Moss

Lottie MossHoud er rekening mee dat dit allemaal bemoedigende woorden zijn. Dat geldt ook voor de regel 'je bent gek'. Hopelijk hebben de hartemoji's dat duidelijk gemaakt.

18. Lucy Hale

Lucy HaleAwwww! De vriendelijke woorden van de Pretty Little Liars-ster kunnen een lange weg gaan. Bella maakt de wereld een betere plek door zich uit te spreken ten koste van haar eigen geestelijke gezondheid.

19. MadeinTYO

Gemaakt inTYODe rapper gaf toe dat hij op het vliegveld in tranen uitbarstte en toonde interesse in Bella's boek - een welkome blijk van steun.

20. Madison Beer

Madison bierMadison leek naar het naaktlek te verwijzen alsof het een ontvanger was die ze had gelekt, wat niet het geval is bij Bella, maar ze spreekt misschien meer in het algemeen. De mensen die gehackte foto's en wraakporno plaatsen, zijn de criminelen, dus waarom hekelt de samenleving de slachtoffers van hun slechte daden?

21. Seraya

SerayaBella's video betekende zoveel voor zoveel mensen. Als het een paar mensen helpt een gevoel van rede te ontwikkelen, of empathie, of wat het ook is dat mensen helpt goed van kwaad te onderscheiden, meer macht voor haar.

22. Taylor Giavasis

Taylor GiavasisOndersteuning van de vrouw die beroemd is om haar site waar ze vrouwelijk naakt gebruikt in prachtige artistieke fotografie is geen verrassing, maar het is evengoed welkom. En ze heeft gelijk: Bella's waarheid is dat ze anderen vrijlaat.

23. Wat er is gebeurd, was niet de schuld van Bella

Wat er gebeurde, was niet BellaHet bezit van een auto, televisie of sieraden geeft u niet de schuld als die dingen van u worden gestolen. Hetzelfde geldt voor foto's van je lichaam. De enige schuldige wanneer naaktfoto's worden gestolen en gelekt, zijn de mensen die ze stelen en lekken.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: