Becca Tilley verdedigt JoJo Fletcher, Shades Ben & Lauren: nog lang en gelukkig?

Het is veilig om te zeggen dat Becca Tilley #TeamJoJo is. De voormalige Bachelorette-deelnemer ging naar Twitter om JoJo Fletcher te verdedigen nadat ze door een fan was beschaamd. En daarbij heeft ze misschien wat schaduw geworpen op de relatie tussen Ben Higgins en Lauren Bushnell.

Tweevoudig Bachelor-aluin Becca Tilley ging naar Twitter om JoJo Fletcher te verdedigen na de première van Ben & Lauren: Happily Ever After ?

Waarom? Ze voelde die van Ben en Lauren Bachelor opleiding spin-off portretteerde JoJo, zijn runner-up voordat ze verloofd raakten, in een minder dan vleiend licht.

De Freeform-realityshow debuteerde op dinsdag en Lauren was aan het stressen nadat producers haar hadden uitgenodigd De Vrijgezellin finale.

Zij en Ben werden allebei gevraagd om de Na de laatste roos opnames voor Fletcher, die later de hoofdrol speelde De vrijgezel' s zus serie.

Waarom zou dat zo erg zijn?

Omdat Lauren blijkbaar bezorgd was dat er een vonk was tussen Ben en JoJo, en dat een persoonlijke ontmoeting de passie weer zou aanwakkeren.

Becca Tilley-foto

Higgins vertelde zowel Bushnell als Fletcher dat hij laat in zijn seizoen van ze hield, wat zeldzaam is voor de franchise, maar maakte ze zich echt zorgen?

Enter Becca Tilley (hierboven), De vrijgezel tweede plaats in het seizoen van Chris Soules die terugkeerde voor een tweede (mislukte) kans op liefde met Ben.

Becca kreeg een hechte band met JoJo, van wie ze zegt dat ze volledig verder is gegaan met verloofde Jordan Rodgers, haar Vrijgezellin uiteindelijke roos winnaar.

Tilley twitterde gisteravond met een oogverblindende emoji:

Ik ben er vrij zeker van dat JoJo over Ben heen is. Ik ben er vrij zeker van dat Ben over JoJo heen is. Vrij zeker dat Lauren & JoJo vrienden zijn. En vrij zeker dat producenten dat hebben gepusht.'

Jojo Fletcher & Jordan Rodgers verjaardagswandeling

Fletcher was het daarmee eens en antwoordde bevestigend:

'Ik ben er vrij zeker van dat je gelijk hebt Rebecca!

Bushnell, van haar kant, bevestigde dat ondanks de spanning die op de realityshow wordt afgebeeld, het nu allemaal goed is tussen haar en Fletcher.

Toen een Twitter-gebruiker vroeg of het tweetal tegenwoordig nog steeds vrienden is, antwoordde ze: Ja. Laat een man nooit een vriendschap in de weg staan.

Laat een vriendschap het maken van mensen niet in de weg staan bekijk Ben & Lauren: Happily Ever After online ook met een gekunstelde verhaallijn.

Een andere kijker vroeg na de première of de rest van het seizoen alleen maar over Fletcher zou gaan, en ze verzekerde de fan: zeker niet!'

Aan het einde van de aflevering plaagden Ben en Lauren echter op weg naar een mogelijk ongemakkelijke lunch met JoJo en Jordan tijdens hun LA-reis.

Hoe zal dat aflopen? Kan hun romance overleven?!

Uiteraard, maar we stemmen af ​​op Ben & Lauren: Happily Ever After? op Freeform, net zoals ze dat willen, omdat we er niets aan kunnen doen.

Zo krijgen ze ons elke keer.