De vrijgezellin onthuld: wie zal seizoen 2020 leiden?

De vrijgezellin onthuld: wie zal seizoen 2020 leiden? is een opwindend artikel dat lezers een kijkje achter de schermen geeft bij het komende seizoen van The Bachelorette. Het artikel interviewt de uitvoerend producent van de show, die enkele geheimen onthult over hoe de show wordt geproduceerd en wat er komt kijken bij het kiezen van de nieuwe vrijgezellin. Hij geeft ook enig inzicht in het proces van hoe de deelnemers worden geselecteerd en hoe ze worden gecoacht om het beste uit zichzelf te halen voor de camera.

Als dit seizoen van De vrijgezel heeft ons iets geleerd, het is dat Peter Weber niet goed is in het nemen van beslissingen.

Laten we hopen dat de producenten van de franchise op dat gebied beter zijn, want het is aan de laatste dagen van de casting voor De Vrijgezellin , gepland om dit voorjaar terug te keren voor een 16e seizoen.Met een aankondiging die binnenkort wordt verwacht, staat iedereen te popelen - en zenuwachtig - om de naam van de volgende hoofdrolspeelster te horen. Zal het een van de laatste hoopvolle dingen van Peter zijn, in overeenstemming met de recente traditie?

Misschien niet.

Realiteit Steve heeft een aantal namen gerapporteerd om de zaken te verfijnen, en nog een rapport dat zelfs aansloeg hem bij verrassing hebben fans hoopvol voor een seizoen zoals we nog nooit eerder hebben gezien.

Serieus, deze zagen we niet aankomen.

Bekijk alles wat we weten en zeg mee: Wie wil je worden de volgende Vrijgezellenfeest?

BIJGEWERKT: Raad eens wie de knik kreeg?!

1. Wie is de volgende vrijgezellin?

Wie is de volgende vrijgezellin?De Vrijgezellin. Het is een enorme verantwoordelijkheid en niet iedereen is er geschikt voor. Wie zal de volgende zijn om Hannah Brown (hierboven) op te volgen? Een aankondiging van ABC zal naar verluidt zeer binnenkort komen, maar zowel rapporten als geruchten hebben de lijst beperkt van wie naar verwachting deze schoenen komend voorjaar zullen vullen. Eén ding weten we zeker: Hannah Beast zal het geen tweede keer terugdraaien.

2. We kunnen enkele gebruikelijke vooruitzichten uitsluiten

We kunnen enkele gebruikelijke vooruitzichten uitsluitenHet lijkt redelijk veilig om te zeggen dat de Bachelor Nation als geheel niet graag de meeste dames van Peter als The Bachelorette wil zien. Zeker, Victoria Fuller is … interessant (zo subtiel als we het kunnen zeggen) en Hannah Ann Sluss is een van de mooiste vrouwen die ooit in de franchise of op de planeet is verschenen. Maar Victoria heeft echte bagage en Hannah Ann is eerlijk gezegd veel te jong om te trouwen. Het maakt niet uit hoe oprecht ze is. Dus... wie blijft er over?

3. Er is één opmerkelijke uitzondering

Er is één opmerkelijke uitzonderingEen aantal zeer vocale fans hebben gesuggereerd dat Kelsey Weier, die dit seizoen als vierde eindigde na haar uitschakeling na een date in de geboorteplaats met Peter Weber, de karbonades heeft om de leidende dame van haar eigen seizoen te zijn.

4. Ze was (meestal) drama-vrij

Ze was (meestal) drama-vrijMet uitzondering van een zeer gedenkwaardig champagne-gerelateerd drama, leek Kelsey er om Peters hart te winnen, niet om kleine ruzies te krijgen met haar mededeelnemers.

5. En ze heeft het behoorlijk ver gehaald

En ze is aardig ver gekomenZoals we al zeiden, Kelsey heeft het helemaal naar de dates in de geboorteplaats gehaald, maar heeft de fantasiesuites niet helemaal gehaald. Gezien de onrust die ontstond door Peter's suite-dates, plaatst dat haar op een goede plek bij Bachelor-fans, ongeacht wat ze dachten van Peter's algemene geilheid.

6. Dat is geweldig, maar ...

DatOnze mening zegt niet veel. ABC demonstreerde dat toen ze Arie Luyendyk Jr. vijf jaar na zijn tweede plaats op The Bachelorette uit een hoed haalden en de fandom totaal verblindden. Dus wat vindt ABC van de volgende hoofdrolspeelster?

7. Nou, volgens de realiteit Steve ...

Nou, volgens de realiteit Steve ...De blogger en alom gerespecteerde bron van lekken en spoilers zegt dat drie vrouwen onlangs formele interviews hadden met de productie over het worden van The Bachelorette in L.A.

8. Een van hen was Kelsey

Een van hen was KelseyZe woont in Iowa, zoals de leden van Bachelor Nation weten, maar op dinsdag 25 februari deelde ze een foto van zichzelf in L.A.

9. Een andere is Tia Booth!

Een andere is Tia Booth!Volgens Reality Steve had ze ook een formeel gesprek met producenten. Deze Bachelor Nation-veteraan woont in Nashville en heeft, in tegenstelling tot Kelsey, geen enkele hint op sociale media laten vallen over het maken van de reis naar L.A.

10. Fans kennen Tia goed

Fans kennen Tia goedZij en Colton Underwood probeerden het meer dan eens te laten werken. En daarvoor was ze een favoriet in het seizoen van Arie en misschien wel de volgende Bachelorette ... als Arie die belachelijke stunt op Becca Kufrin niet had uitgehaald.

11. Ze probeerden zelfs de connectie te maken in Paradise

Ze probeerden zelfs de connectie in Paradise te makenOndanks enkele duidelijke en intense emoties, liep het uit de hand. Colton werd later The Bachelor en, zo wordt algemeen aangenomen, deed hij zijn kurk in Fantasy Suites met Cassie Randolph en keek nooit meer achterom.

12. Natuurlijk, Tia heeft bagage

Natuurlijk, Tia heeft bagageAls Tia The Bachelorette was, zouden we hier kunnen zien wat ze dacht en voelde toen ze Colton's zoektocht zag om zijn V-kaart te vegen. En als deelnemers deze seizoenen niet routinematig voor de hoofdrol werden gecast, zouden we kunnen verwachten dat producers een bovengemiddeld aantal jocks in de running hebben. Misschien heeft ze een type, toch?

13. Tia zou heel logisch zijn

Tia zou heel logisch zijnZe is prachtig, ze is bekend, ze is sympathiek, en misschien wel het allerbelangrijkste vanuit het oogpunt van productie is dat ze niet te veel wordt blootgesteld aan fans. Iemand kan geweldig en geliefd zijn, maar als fans het gevoel hebben dat ze de laatste tijd te veel van hem hebben gezien, is een deel van de intriges verdwenen en daarmee ook het enthousiasme.

14. Niemand twijfelt aan de bedoelingen van Tia

Niemand twijfelt aan TiaZe was op zoek naar echte liefde en gezelschap met Colton. Dat of ze is een geweldige actrice. Hoe dan ook, ze zou een slimme kandidaat zijn voor The Bachelorette.

15. Tayshia Adams doet ook mee

Tayshia Adams doet ook meeReality Steve noemt ook Tayshia Adams als een van de koplopers voor The Bachelorette. Met name omdat ze in L.A. woont, hoefde ze geen speciale excuses te vinden om een ​​productievergadering bij te wonen.

16. Nu had Tayshia een relatie

Nu had Tayshia een relatieZij en John Paul Jones waren daar een hete minuut lang een van de heetste koppels van de Bachelor Nation.

17. Maar het duurde niet lang

Maar dat deed hetEind oktober 2019 gingen Tayshia en JPJ hun eigen weg. Het was een minnelijke breuk, veroorzaakt door hun zeer verschillende schema's die hen te vaak uit elkaar hielden. Het is jammer.

18. En toch...

En toch ...Dat plaatst Tayshia in een perfecte positie om The Bachelorette te zijn (zonder een Arie te trekken en het uit te maken met haar partner, slechts drie dagen voordat ze werd aangekondigd voor de rol). Zij en JPJ zijn vier maanden geleden uit elkaar gegaan, wat het zeer gepast maakt om haar als hoofdrolspeelster te beschouwen. Ze zoekt een echtgenoot, geen rebound.

19. Dat is niet alles!

Dat'Ik weet zeker dat er meer waren, maar die drie zeker wel', meldt Steve. Dus anderen, zoals Sydney Hightower, zijn misschien overwogen.

20. Er is een andere naam

DaarIn dit geval bespreekt Reality Steve alleen een gerucht in plaats van het zelf te melden, maar zoals je kunt zien in dit screenshot (gelieve je telefoon op te laden), wordt er beweerd dat Clare Crawley The Bachelorette zal zijn.

21. Wacht ... wie?

Wacht... wie?Als je je afvraagt ​​wie dat in vredesnaam is, ben je niet de enige binnen de Bachelor Nation. Het is een tijd geleden.

22. Ze zat in het seizoen van Juan Pablo

Ze zat op Juan PabloHet seizoen van Juan Pablo Galavis van The Bachelor was behoorlijk goede televisie, maar hij wordt bijna universeel beschouwd als de slechtste Bachelor ooit. (Zelfs Chris Harrison zegt zoveel). En Clare had het ongeluk om te wedijveren om zijn genegenheid.

23. Ze ontweek een kogel

Ze ontweek een kogelIn tegenstelling tot de ultrajonge vrouwen die kijkers onlangs hebben gezien, is Clare een 38-jarige vrouw. Mensen vragen al een tijdje om een ​​oudere vrijgezellin, en hoewel sommigen van ons 38 misschien niet als 'oud' beschouwen... in vergelijking met de 23-jarige Hannah Ann zou het voor een verandering in toon zorgen.

24. Clare is legitiem

Clara is legitiemMet Clare zou je weten dat ze op zoek is naar een echte partner. Ze is niet oud, maar als oudere millennial is ze niet een van die mensen die op het randje van Gen Z zitten en ervan verdacht worden alleen maar roem te zoeken.

25. In sommige opzichten zou dit heel logisch zijn

In sommige opzichten zou dit heel logisch zijnNogmaals, hij hoort niets over Clare van zijn verschillende interne bronnen, maar hij denkt hardop na over het idee om haar te casten. Hij vergelijkt haar met Nick, die meerdere kansen op liefde had, en met Arie, die een willekeurige keuze was die al jaren niet meer in de show was verschenen. (Overigens is Arie momenteel ook 38, hoewel - geen schaduw - hij ziet er ouder uit.)

26. Clare is ook recenter dan Arie

Clare is ook recenter dan ArieVergeet niet dat ze in 2018 op The Bachelor: Winter Games verscheen. Ze vond haar soulmate daar niet, hoewel het er een tijdje veelbelovend uitzag. Misschien zou het hebben van haar eigen seizoen daar verandering in brengen?

27. Kelsey is het verst in de geest van mensen, maar is dat wel een goede zaak?

Kelsey is het meest vers over mensenZonder twijfel zou Kelsey op dit moment het meest actueel zijn. Maar er was geen vloedgolf van steun voor haar, en het seizoen van Peter als geheel is enigszins verguisd door problemen.

28. Zelfs als Clare's naam slechts een gerucht is...

Zelfs als Clara... Dat zet ons echt aan het denken over hoe ze een solide kandidaat zou kunnen zijn. Een vrouw die weet wat ze wil. En we zouden echte gesprekken kunnen voeren over seksistische dubbele maatstaven als het gaat om vrouwen die met jongere mannen uitgaan versus hoe het wordt gezien als oudere mannen met jongere vrouwen uitgaan. Wat denk je?

29. ... zei het je toch! Het is bevestigd!

... Ik zei het toch! HetClare kreeg de knik van producers en werd aangekondigd als The Bachelorette op Good Morning America op 2 maart. Wauw. Dat zag ik twee weken geleden niet aankomen, maar zoals we al zeiden, zou haar seizoen een verfrissende onderbreking van de norm moeten zijn en erg vermakelijk.

30. Leeftijd is maar een getal

Leeftijd is slechts een getal'Ik heb het gevoel dat veel mensen het naar buiten brengen als iets negatiefs', legt Crawley, 38, uit. 'Voor mij zijn het gewoon meer jaren onder mijn riem. Meer jaren leren en weten wat ik wil en waar ik geen genoegen mee neem. Ik wil een man die sterk is, die bereid is de kogelvrije vesten uit te doen, zichzelf open te stellen en kwetsbaar te zijn. Ik denk dat dat daar enige serieuze kracht [toont], dus ik wil een man die dat kan.' Uw zet, heren.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: