De Bachelor 'After the Final Rose' knaller: Jason Mesnick dumpt Melissa Rycroft voor Molly Malaney!

De beslissing van Jason Mesnick om het uit te maken met Melissa Rycroft en een relatie aan te gaan met Molly Malaney in de special 'After the Final Rose' van The Bachelor was een totale knaller! Veel fans waren op zoek naar Jason en Melissa, maar het lijkt erop dat Molly zijn ware match is. Jason gaf toe dat hij een fout had gemaakt door Melissa een aanzoek te doen, en hij wil het goedmaken door zijn relatie met Molly voort te zetten. Het is absoluut een wilde gang van zaken, en we kunnen niet wachten om te zien hoe het allemaal afloopt!

In de previews van de show gedurende dit seizoen, De vrijgezel presentator Chris Harrison belooft kijkers 'de meest schokkende wending in' Bachelor opleiding geschiedenis.'

Het volstaat te zeggen dat hij de hype goed heeft gemaakt.



Jason en Melissa: de vrijgezel

Ondanks een aanzoek aan Melissa Rycroft tijdens de seizoensfinale die zojuist werd uitgezonden, is de verloving van Jason Mesnick met de mooie voormalige cheerleader uit Dallas, Tx. Blijkbaar niet doorgegaan nadat er de afgelopen maanden een aantal onbekende gebeurtenissen plaatsvonden.

Blijkt dat die schandalige Bachelor-spoilers min of meer gelijk hadden.

de magere: Zes weken zijn verstreken sinds de seizoensfinale werd opgenomen, maar slechts enkele minuten voor kijkers. Jason vertelt Chris dat het niet gaat werken met Melissa, hij heeft aan Molly Malaney gedacht en hij gaat Melissa op de nationale tv dumpen.

Praten over een d!ck zet. Oh sorry, we bedoelen 'emotioneel moeilijk'.

Het nieuws van Jason viel zeker niet in goede aarde bij Melissa, die Jason een klootzak noemt en volledig geldige punten maakt ... zij het degenen die iets verliezen als camera's naar Chris naast haar draaien . Ze stormt weg en Molly Malaney betreedt het podium .

Molly, die zogenaamd geen idee heeft waarom ze daar is, en hem al zes weken niet heeft gesproken, vertrouwt Chris toe dat Jason, ondanks dat hij voor Melissa in Nieuw-Zeeland heeft gekozen, absoluut nog steeds de man van haar dromen is. Handig , en helemaal niet geënsceneerd .

Jason Mesnick keert terug naar het podium en vertelt Molly hoe hij het net met Melissa heeft beëindigd, en vraagt ​​​​Molly mee uit. Ze kijkt naar Chris en staart wezenloos. Dit is meer dan belachelijk en nogal deprimerend dat een echt netwerk het uitzendt.

Molly stemt ermee in hem terug te nemen en 'te kijken waar het heen gaat'.

Dus, met morgen weer een 'After the Final Rose'-special op de tap, kunnen we alleen maar vragen: Wat nu? Ben je van streek door deze gang van zaken? Laat je opmerking beneden achter!