The Bachelor Spoilers 2018: Final Rose Winnaar BEVESTIGD! Wie kiest Arie?

Het is officieel! De uiteindelijke winnaar van de Bachelor spoilers 2018 roos is bevestigd en we weten precies wie Arie uiteindelijk kiest. Na weken van drama en spanning hebben we eindelijk ons ​​antwoord en we kunnen niet opgewondener zijn. Dus zonder verder oponthoud, hier is alles wat u moet weten over de uiteindelijke rozenwinnaar.

The Bachelor is net begonnen met zijn 22e seizoen op ABC.

De reis is echter aan zijn laatste hoofdstuk gekomen, aangezien de Final Rose-ceremonie is gefilmd en The Bachelor-spoilers zijn gelekt.

Moeilijk. Steek je hand op als je verrast bent... iemand?!

Arie Luyendyk: De vrijgezel

Natuurlijk niet. Op dit moment is het lekken van The Bachelor-spoilers voor het seizoen een uitgemaakte zaak. Net als de winnaars die uit elkaar gaan!

Wij jochie... soort van. De staat van dienst van de show is niet wat je geweldig zou noemen. Of goed. Gewoon zeggen. Hoe dan ook, terug naar de lezing bij de hand:

Arie Luyendyk Jr., de nummer twee De Vrijgezellin in 2012, is klaar met het filmen van zijn hoofdrol die niemand had verwacht.

Heeft hij zijn langverwachte kans optimaal benut?

Na te zijn afgewezen door Emily Maynard, die sindsdien zo'n 12 kinderen heeft gehad, nam Arie de teugels van de reality-franchise over - en vond liefde.

Oh ja. De 36-jarige is naar de finish gesneld, heeft de geblokte vlag gezien en alle verschrikkelijke woordspelingen die je maar kunt bedenken.

Hoe dan ook, klaar om elkaar te ontmoeten Arie's laatste vier - en de winnaar?!

Tia Booth

1. Tia-stand. Een 28-jarige fysiotherapeut uit Arkansas, ze is BFF's met niemand minder dan Raven Gates, ook bekend als de runner-up van vorig jaar.

Hé, het is best goed gelukt voor haar bestie, deze show.

Het gerucht gaat dat er, vergelijkbaar met Raven, een groots drama zal zijn waarbij haar ex-vriend thuis in de natuurlijke staat betrokken is.

Ik hoop dat Tia, in tegenstelling tot Raven, eerder een orgasme heeft gehad.

Lauren Burnham

2. Lauren Burnham. Blonde Lauren B.'s hebben gewonnen De vrijgezel vóór (Bushnell), dus het Virginia Beach-product heeft dat voor haar.

(Dat zegt niets, maar het is toch een leuk toeval?)

Burnham, 25, werkt voor Vonage op de verkoopafdeling, maar ze ging naar de medische school en heeft een B.A. in de psychologie die ze niet gebruikt.

Vraag me af wat haar ouders daarvan vinden. Of deze voorstelling.

Becca Kufrin

3. Becca Kufrin. Rebecca Kufrin, die Becca heet, is 27, een meisje uit Minnesota dat haar vader verloor en wiens moeder tegen kanker heeft gevochten.

Van wat we hebben gehoord, is haar kanker in ieder geval in remissie, maar dit buurmeisje uit het Midwesten heeft op jonge leeftijd veel meegemaakt.

We kunnen niet garanderen dat deze worstelingen het onderwerp zullen zijn van een emotioneel date-gesprek met Arie, maar ... oké, ja dat kunnen we.

Dat is 100% gegarandeerd.

Kendall Lang

4. Kendall Lang. Ze is 27, werkt als dressoir in L.A. en heeft naar verluidt een tweelingzus genaamd Kylie. Je kunt dit niet verzinnen.

Deze Kendall is op dezelfde dag jarig als de bekendere Kendall (Jenner), met wie ze ook jarig is. En dat is niet alles:

Long heeft productiewerk gedaan Op de hoogte blijven van de Kardashians . Wild. Ze speelt ook de ukelele en zingt, wat netjes is.

Arie gaat met deze vier op date in de geboorteplaats in de negende aflevering van 2018. Met dank aan Realiteit Steve , we weten hoe het afloopt.

Voordat we daar echter op ingaan: Steve verdient dit jaar een speciale shout-out voor het plaatsen van spoilers ondanks de dreiging van juridische stappen.

Het productiebedrijf achter de show probeert hem het zwijgen op te leggen, maar The Bachelor spoilers must go on! Steve heeft ons respect.

Arie de vrijgezel

Hoe dan ook, de eliminatie van Rose Ceremony na geboorteplaatsdatum is Tia Booth. Weer een geweldige run en bijna-ongeluk voor het contingent van Arkansas.

Daarna gaat het naar Cusco, Peru, voor Overnight Dates, waar Kendall Long het heeft gehaald ondanks dat hij het HELE JAAR nooit een-op-een heeft gehad.

Tenminste niet één die gefilmd is. Bijzonder. Maar ook een voorbode van twijfel over haar reële kansen om het seizoen 2018 te winnen.

Dat doet ze niet. Kendall Long eindigt op de derde plaats.

Dat laat ons achter met de epische confrontatie van Becca Kufrin vs. Lauren Burnham voor de laatste roos en de Neil Lane-ring die ze op een dag zullen terugkeren.

Grapje, alweer. Maar nogmaals, een beetje serieus.

Afgezien van alle grappen en onheilsvoorspellingen, wanneer het stof is neergedaald en de seizoensfinale ergens in maart ten einde loopt op ABC ...

Becca Kufrin foto

Arie Luyendyk Jr. is verloofd met Becca Kufrin!!

Gefeliciteerd? We veronderstellen? Net zoals Steve niet bang is voor rechtszaken, is hij niet bang om hier ongelijk te hebben... ook al is hij dat soms wel.

Daar gaat het echter om. Zelfs toen hij vorig jaar aanvankelijk The Bachelorette-spoilers verprutste, kwam hij drie weken later sterk terug.

Met andere woorden, hij had nog steeds het einde vlak voordat het werd uitgezonden, nadat hij zijn eigen aanvankelijke fout had gecorrigeerd, wat eerlijk gezegd indrukwekkender is.

Wat de kansen van Arie en Becca betreft, is meneer Luyendyk naar verluidt gegoten in de vorm van Nick Viall, ook bekend als niet hier om een ​​vrouw te vinden.

Hij is hier om zijn merk op te bouwen, waar dat ook uit bestaat, en hij houdt waarschijnlijk nogal van Becca, want we horen dat ze geweldig is.

Laten we zeggen, zonder al te snel een oordeel te vellen, dat er niets in Arie's verleden is dat erop wijst dat hij het huwelijkstype is.

Natuurlijk, mensen veranderen, maar zijn reputatie gaat hem vooruit, en er zijn veel verhalen die naar boven zouden moeten komen als de roddelbladen echt beginnen te graven.

En graven zullen ze. Oh, ze zullen deze schatkamer hard ontginnen, en het zal waarschijnlijk niet goed aflopen voor Becca, die die storm zal moeten doorstaan.

Dat is alles waar we nu op ingaan, maar met nog een maand te gaan tot de reis officieel begint, kun je het beste geloven dat we nog maar net begonnen zijn.

Klik op de reacties hieronder en vertel ons of je denkt dat Arie en Becca zich inderdaad zullen verloven, en ervan uitgaande dat ze dat doen, als ze een kans maken.

Gezien wie hij is, en zijn staat van dienst, is het een magere...

UPDATE, 23-1-2018 : Het zou geen seizoen van zijn De vrijgezel of Vrijgezellin zonder wendingen, maar de mens levend spant dit de kroon.

Het blijkt dat de voorspelling van wie de laatste roos zal winnen, zoals hierboven beschreven, nog steeds correct is ... maar met een epische wending die later komt.

WAARSCHUWING: Dit is je laatste kans om terug te keren.

Arie Luyendyk Jr. presenteert, zoals voorspeld, zijn laatste roos aan Becca Kufrin, maar zijn verloving met Becca is AL OVER.

Alsof dat nog niet genoeg is, is hij dat ook nu aan het daten met Lauren Burnham , de nummer twee van dit seizoen, na bedenkingen over haar dumpen!

Volg de bovenstaande link voor de schokkende details.