The Bachelor Seizoen 18 Aflevering 8 Samenvatting: En toen waren er drie ...

Nou, vrijgezellenland, we hebben week 8 gehaald en de dingen beginnen op te warmen. Deze week nam onze in aanmerking komende vrijgezel Sean de overgebleven dames mee op een reeks groeps- en individuele dates in het prachtige St. Croix. En tegen het einde van de aflevering waren er nog maar drie vrouwen overeind. Hier is een samenvatting van al het drama dat plaatsvond.

Nacht één van The Bachelor's back-to-back aflevering extravaganza Monday bevatte vier bezoeken aan de geboorteplaats en bijna evenveel afkeurende ouders.

Hoewel de spoilers van The Bachelor nauwkeurig voorspelden wie dit seizoen niet door zou gaan naar de Fantasy Suites, hadden we de onhandigheid niet verwacht.

El Bachelor Juan Pablo Galavis ontmoette de families van de laatste vier deelnemers, en het volstaat om te zeggen dat sommige dates in de geboorteplaats een beetje beter gingen dan andere.

Welke vrouw werd zonder liefde, een verlovingsring of een roos naar huis gestuurd?

Welke vader van een vrijgezellin zei eigenlijk tegen Juan Pablo dat hij tegen rotsen moest gaan schoppen?

Jij kan bekijk The Bachelor online bij TV Fanatic als je spoilervrij zelf wilt zien wat er is gebeurd. Volg nu gewoon de sprong voor onze samenvatting!

Renee Oteri kreeg de laars. Dat was onvermijdelijk, want ze was te normaal.

Niet dat dit het er voor haar makkelijker op maakte. De kalme, zachtaardige alleenstaande moeder uit Florida stelde Juan Pablo voor aan haar zoon Ben, en dat leek goed te gaan.

Renee Oteri bekende ook dat ze 'smoorverliefd' op hem werd tegen haar moeder, waarop Juan Pablo haar als antwoord vertelde: 'Ik vind je geweldig.'

Wauw. Goed om jezelf daar buiten te zetten, Juan Pablo.

Arm ding. Ondertussen voelde de vader van Andi Dorfman, Hy, de show of de ster niet. Helemaal niet. Hij zou Juan Pablo zijn zegen in geen enkele zin van het woord geven.

Het dichtst bij lof die hij aanbood, was dit klassieke niet-compliment: 'Ik ken hem niet goed genoeg om hem kwade wil toe te wensen.' Ja ... Hy Dorfman FTW.

Hij had het niet zo gemakkelijk met Clare Crawley en haar zes zussen (geen drukfout), hoewel deze omdraaide en positief eindigde.

Clare vertelde Juan Pablo dat voordat haar vader stierf, ze hun vader-dochterdans deelden. Het was een ontroerende bekentenis die haar ongetwijfeld enkele fans opleverde.

Nikki Ferrell staat echter nog steeds aan de leiding, al was het maar standaard en/of omdat hij zijn familie al heeft ontmoet en de geboortedatum niet helemaal heeft verknoeid.

Vanavond is het tijd voor Fantasy Suite Nightmares!

Waar dacht je aan The Bachelor Seizoen 18 Aflevering 8 ? Heeft Juan Pablo de juiste beslissing genomen? Zal een van de drie finalisten HEM vanavond dumpen?

Deel uw opmerkingen hieronder en STEM:

Wie zou de laatste roos moeten krijgen ...

En de Winnaar is? Nikki FerrellNikki Ferrell Clare Crawley Andi Dorfman

Wie moet Juan Pablo kiezen in The Bachelor of the Final 3?