De Bachelor Recap: Corinne Olympios' Bounce House Fun

Tijd De Bachelor is terug en Corinne Olympios ook! De zelfbenoemde 'baddest b****' op de planeet keerde deze week terug naar onze televisieschermen en ze stelde niet teleur. Corinne bracht haar A-game en bracht letterlijk een springkasteel in de mix, wat al snel een metafoor werd voor haar vrolijke persoonlijkheid.

Als The Bachelor-spoilers ons in de loop der jaren iets hebben geleerd, is het dat er altijd een held is en altijd een schurk of twee tijdens de reis.

Op The Bachelor Seizoen 21 Aflevering 3 , bereikte de zoektocht van de dames om Nick het hof te maken nieuwe hoogten ... net als hun haat tegen Corinne Olympios.Eerste opdracht? Een moment van opheldering.

Nick Viall gaf toe aan de rest van de dames die hij had gestuurd Lize Sandoz naar huis omdat hij haar had ontmoet op de bruiloft van Jade en Tanner.

Ze wilde toen geen relatie met hem hebben, zegt hij, dus waarom zou je haar nu een tweede kans geven (d.w.z. ze is een opportunist).

Daarna verzekert hij iedereen dat hij er voor hen is, terwijl Corinne besluit de sekscharme om te doen in een poging om Liz te verslaan.

Serieus, ze is een hyperseksueel wezen.

Ze trekt een trenchcoat aan met niets anders dan een roos eronder, haalt op de een of andere manier wat slagroom en laat Nick die van haar likken.

Het meisje is op zijn zachtst gezegd iets anders.

Zelfs dat kon Corinne niet geruststellen dat Nick voor haar is. Nadat hij hallo had gezegd tegen iemand anders, raakte ze in feite in paniek en huilde.

Let wel, er zijn hier meer dan een dozijn vrouwen.

Later vlokte Corinne op de rozenceremonie (ze had er al een, dus ze werd niet geƫlimineerd), wat de eerste keer is dat we ons dat kunnen herinneren.

Nick bevindt zich duidelijk in de positie waarin hij moet kiezen tussen het begeren van een hete, blonde nymfomane of het vervreemden van de andere 17 meisjes.

Het is een zwaar leven wezen De vrijgezel , is het niet?

Later is het tijd voor een groepsafspraak met de Backstreet Boys en een uitdaging om de beste back-updanser te zijn en een speciale serenade te verdienen.

Raak in paniek van de slechte danseres Corinne die opnieuw in tranen uitbarst bij het idee dat Nick misschien op iemand anders let.

Uiteindelijk verdiende Danielle wat tijd alleen met Nick dankzij haar dansbewegingen, en danste langzaam met hem terwijl de Backstreet Boys zongen.

Corinne zegt dat het de ergste dag van haar leven is.

Op de cocktailparty trekt mevrouw Olympios Nick duidelijk apart om geruststelling te vragen, en vertelt de vrouwen vervolgens over haar persoonlijke oppas.

Danielle krijgt de groepsdatum roos; Corinne vermijdt voor een keer de f-k uit te draaien (in ieder geval voor camera's), dus dat is een bescheiden vooruitgang?

Vanessa Grimaldi, de speciale ed-leraar uit Montreal en een van de vroege fanfavorieten dit seizoen, kreeg vervolgens een een-op-een date.

Ook hier maakte ze het beste van.

Ook al kotste ze na een bocht in een kamer zonder zwaartekracht, dat is het soort ding dat je dichter bij elkaar brengt met je S.O.

Dat deed het in dit geval tenminste. Het was schattig.

Corinne heeft misschien reden om zich zorgen te maken over Vanessa. Nick zoende niet alleen met haar nadat ze had overgegeven, maar ze maakte hem ook aan het huilen.

Het vooruitzicht om liefde te vinden en naar haar te luisteren, deed het voor Nick, misschien zelfs meer dan het kussen van Corinne's borsten.

Pas op, Corine. Je hebt nu wat concurrentie.

De volgende groepsdatum betrof een atletiek-Nickathalon met de hulp van enkele Olympische legendes, zoals Carl Lewis zelf.

Groepsafspraken brengen de laatste tijd de sterrenkracht naar voren.

Na te hebben gestreden om Nick's liefde in het hoogspringen, verspringen en speerwerpen, gaan Rachel en Astrid door naar de finale en de laatste zegeviert.

Haar gouden medaille beloning? Hottubtijd met Nick!

Op de cocktailparty daarna verliest Dominique het, Rachel trekt haar apart voor een peptalk, en dan ziet Dominique Rachel en Nick vrijen.

Ik moet van een show houden waar dit de norm is.

Als ze Nick confronteert omdat ze haar niet het gevoel geeft dat ze speciaal is, zegt Nick dat Dominique geweldig is, maar ... hij vindt de anderen leuker.

Soms moet je moeilijke telefoontjes plegen.

Rachel krijgt de roos, maar om te voorkomen dat je denkt dat de slechterik is overtroffen of overschaduwd, gaat Corinne schrijlings op hem zitten in een springkasteel.

Terwijl alle anderen toekijken, droogt ze Nick in wezen droog in een bikini en gilt ze van vreugde. Het is een beetje opwindend en heel, heel vreemd.

In het kielzog van die geklede sex-ravotten, gaat Corinne terug naar bed en Nick realiseert zich dat de anderen waarschijnlijk geen fan zijn van deze mededinger.

Hij is scherp, die Nick Viall.