De Bachelor Recap: COLTON SPRINGT HET HEK! COLTON SPRINGT OVER DE OMHEINING!

We zijn terug voor een nieuwe week van 'The Bachelor' en het wordt nog wilder dan normaal! De aflevering van deze week begon met een knal toen Colton over het hek sprong en wegrende van de show! Iedereen heeft het erover en we hebben hier alle details voor je. Coltons beslissing om over het hek te springen kwam als een schok voor iedereen, ook voor presentator Chris Harrison. Na wat tijd te hebben nagedacht over zijn ervaring met de show, besloot Colton dat hij niet klaar was om zich aan een van de vrouwen te binden en wat tijd nodig had om dingen uit te zoeken. Hoewel het onduidelijk is waar Colton precies naar op zoek is, weten we dat hij nog niet klaar is om zich te settelen. We zullen moeten afwachten wat er volgende week gebeurt, maar één ding is zeker: dit seizoen van 'The Bachelor' wordt een van de meest dramatische tot nu toe!

Het gebeurde deze week eindelijk voor Colton Underwood op The Bachelor.

Hij kreeg het eindelijk uit zijn systeem.Wat? Nee. We hebben het niet over de realityster die seks heeft; noch hebben we het over het sperma dat zijn penis zal verlaten zodra hij deze romantische daad voltooit.

Heel verdrietig de vrijgezel

In plaats daarvan verwijzen we naar de legendarische heksprong die in bijna elke The Bachelor-promotie is gepest in de aanloop naar de aflevering van gisteravond.

Hoe is dit uiteindelijk gebeurd? Waarvan rende en sprong Colton? Laten we erop ingaan, zullen we?

En we beginnen onze recapitulatie met Cassie en Colton, die Portugal verkenden tijdens hun een-op-een uitje.

De eerste ondervroeg de laatste over de gesprekken in zijn geboorteplaats met haar familie uit de vorige aflevering , zoals Colton deelde dat haar vader GEEN toestemming had gegeven om een ​​aanzoek te doen.

Dit gooide Cassie echt voor een lus.

Ze was in de war, ontzet en boos dat Colton het haar destijds niet had verteld.

cassie r

Tussen het dag- en nachtgedeelte van de date kwam Cassie's vader, Matt, daadwerkelijk opdagen in haar hotel om haar ervan te weerhouden het uit te houden met Colton.

Dit was een Bachelor primeur!

De bezorgde ouder redeneerde dat als Cassie wist dat Colton echt Degene was... ze dit al zou weten. Ze zou geen enkele twijfel hebben.

En de toespraak werkte. Cassie nam afscheid van haar vader en realiseerde zich dat ze veel vragen had over haar toekomst met Colton.

Dit leidde tot een avond waarin Colton klaar was om zijn maagdelijkheid te verliezen... en Cassie was klaar om helemaal weg te lopen. ONGEMAKKELIJK!

Ze begon echter aan zichzelf te twijfelen en vertelde Colton dat ze zoveel van hem hield, maar dat niet was in liefde met hem. Er is echt een verschil, jongens.

Ze wist niet zeker of ze daar met hem heen kon, maar hij zei dat hij geduld kon hebben. Colton verzekerde Cassie dat hij was verliefd op haar en wilde dat ze er aan het eind was.

Maar het was te laat.

Colton u

Cassie maakte een einde aan hun letterlijk voor televisie gemaakte romance, waardoor Colton ongecontroleerd huilde en trilde als reactie.

Nadat ze was vertrokken, sloeg Colton de camera uit zijn gezicht en stormde weg, zeggend dat hij hiermee klaar was.

Producenten riepen de iconische gastheer Chris Harrison op, die Underwood begon te achtervolgen - het mocht niet baten.

Hij is gewoon over het hek gesprongen, riep de gastheer uit.

Colton liep voor op de camera's door over de scheidingswand te springen voordat Harrison kon volgen, terwijl producers en Harrison om Colton schreeuwden in het verlaten gebied, zonder teken van de vrijgezel.

hek springen

Dit was hoe de aflevering eindigde, aangezien kijkers zich afvroegen of Colton wel zal terugkeren.

(De Bachelor Spoilers Alert: hij zal.)

Maar er gebeurden ook andere dingen tijdens de emotionele aflevering.

Colton had bijvoorbeeld een een-op-een date met Tayshia, op dat moment namen ze een helikopter naar een vuurtoren en maakte Colton een stel maagdelijke grappen.

Tayshia was klaar om Colton Colton te neuken nadat ze bekende dat ze verliefd op hem was, terwijl ze ook voor de fantasiesuite onthulde dat haar ex-man haar bedroog.

suite notitie

In de hotelkamer werd het niet echt heet en zwaar.

Meer openhartig en interessant.

Colton sprak als volgt over zijn werkelijke ervaringsniveau:

Ik ben heel dichtbij geweest … ik bedoel, ik heb vrijwel alles gedaan … dat ik op andere manieren heb ervaren.'

Het tweetal kuste op het bed en voerde elkaar een toetje.

De volgende ochtend noemde Tayshia de avond echter interessant voordat ze bevestigde dat zij en Colton het NIET doorhadden.

t citaat

Hun nacht samen bevestigde echter alleen maar haar gevoelens voor Colton.

Helaas voor TayTay legde Colton later echter aan de camera uit dat hij wist dat hij niet klaar was om de volgende stap te zetten omdat hij niet verliefd was op Tayshia.

Waar zal het vertrek van Cassie en het besef van Colton over Tayshia onze ster vervolgens naartoe brengen?

Stem vanavond af op ABC voor de Women Tell All Special om erachter te komen!