The Bachelor & The Bachelorette Cast: hun meest sexy zwempakfoto's aller tijden!

Welkom, Bachelor- en Bachelorette-fans! We zijn hier om de meest sexy badpakfoto's aller tijden voor te schotelen, met je favoriete castleden uit The Bachelor en The Bachelorette. Van zinderende badpakken tot bloedhete bikini's, deze reality-tv-sterren weten hoe ze een camera in hun badkleding moeten bedienen. Dus, zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan!

Welnu, de zomer van 2020 is misschien ten einde, maar we kunnen nog steeds plaatsvervangend door de sterren leven.

Met name de sterren van de meest sexy reality-franchise op televisie!Zoals je waarschijnlijk weet , De vrijgezel en De Vrijgezellin casts ontbreken niet voor prachtige vrouwen.

En het ontbreekt ze niet aan zelfvertrouwen als het om hun uiterlijk gaat.

Geloof je ons niet? (We weten zeker dat je ons gelooft, toch?)

Of je nu een scepticus bent of gewoon wilt genieten van de glorie, we nodigen je uit om een ​​kijkje te nemen naar enkele van hun meest verleidelijke, prachtige badkledingfoto's door de jaren heen.

Je bent in principe welkom.

1. Hanna Brown

Hanna BruinHannah Brown had pech in de liefde op The Bachelor en The Bachelorette. Wat echt enigszins opmerkelijk is gezien haar uiterlijk en persoonlijkheid. Denk dat sommige dingen niet voorbestemd zijn (of ze maken gewoon vreselijke levenskeuzes, hoest, Jed Wyatt).

2. Hannah-Ann

Hanna AnnWe hadden echt een galerij kunnen maken van alleen Hannah Ann Sluss en daar zouden we tevreden mee zijn geweest. Zeggen dat de oorspronkelijke winnaar van het seizoen van Peter Weber een lust voor het oog is, is een understatement.

3. Hannah Godwin

Hannah GodwinYup, we trappen dit ding af met drie Hannahs. Hannah G. is misschien wel de minst bekende van deze trifecta, maar ze is zeker niet de laatste oogverblindende. (We rangschikken ze niet, ze zijn allemaal verbluffend. Mijn god.)

4.Victoria Fuller

Victoria FullerSommige mensen beschuldigden Victoria ervan Peter Weber te manipuleren tijdens haar tijd in zijn seizoen van The Bachelor. Dat weten we allemaal niet, maar het meisje weet zeker hoe ze de hoeken moet bewerken als er een camera op haar gericht is!

5.Lesley Murphy

Lesley MurphyLesley Murphy wedijverde om het hart van Sean Lowe in seizoen 17 van The Bachelor. Ze werd vijfde. Later onderging ze wijselijk een dubbele borstamputatie om haar risico op borstkanker te verkleinen, en onderging ze vervolgens het langzame proces van het ontvangen van implantaten. Bij The Bachelor: Winter Games in 2018 klikte het tussen haar en Dean Unglert. Hoewel Dean zichzelf verloste door hun romance, braken de twee het een paar maanden later af. Toch is ze allerlei soorten prachtig.

6. Jade Roper

Jade RoeperJade Roper pronkt met haar prachtige uiterlijk zonder filter of photoshop. Het is niet echt een verrassing dat ze er waanzinnig goed uitziet in een bikini, aangezien ze ooit een Playboy-model was.

7. JoJo Fletcher

JoJo FletcherJoJo Fletcher schokte velen van ons door haar romance met Jordan Rodgers meerdere jaren te laten duren (en nog steeds). Wat echter nooit iemand schokte, was hoe prachtig ze is - een feit dat echt goed tot zijn recht kwam door deze afbeelding die we hebben geselecteerd. Graag gedaan.

8. Daniëlle Lombard

Daniëlle LombardDanielle Lombard zat in het seizoen van Nick Viall, ze maakte deel uit van een noodlottige liefdesdriehoek met Dean Unglert in het middelpunt van Bachelor in Paradise, en fans merkten dat Justin Bieber een paar harten naar haar wierp op Instagram. Ze is gezegend, vervloekt of beide.

9. Tayshia Adams

Tayshia AdamsJe nieuwe vrijgezellin voor 2020 (er wordt ons verteld) zal zeker veel tongen laten kwispelen. Tayshia Adams zal naar verluidt invallen nadat Clare Crawley eerder uit Palm Springs is vertrokken.

10. Becca Kufrin

Becca KufrinBecca Kufrin is terug op de markt nadat ze het voor het laatst heeft verbroken met verloofde Garrett. Afgaande op deze foto (en haar algehele awesomeness) verwachten we niet dat ze lang vrijgezel zal blijven.

11. Het (Michelle) geldschot

Het (Michelle) geldschotDe toepasselijk genaamde Michelle Money was puur goud voor de franchise. Als een van de meest aantrekkelijke vrouwen die er ooit op verschenen, tartte ze de conventie door bij elke verschijning op de vele zomerse spin-offs van The Bachelor aardiger te worden. Dat is moeilijk uit te trekken.

12. Dat is zo raaf (Gates)

DatRaven Gates heeft misschien furore gemaakt met haar onthulling dat ze nooit een orgasme had gehad, maar ze is nog steeds gelukkig aan het daten met Adam Gottschalk nadat de twee elkaar ontmoetten in seizoen 4 van Bachelor in Paradise. Misschien doet hij iets goed.

13. Madison Prewett

Madison PrewettZoals ze heel duidelijk maakte op The Bachelor, spaart Madison Prewett zichzelf voor het huwelijk. Ze weerhoudt ons er echter niet van om prachtige foto's als deze te bewonderen, en daarvoor zijn we haar eeuwig dankbaar.

14. Lauren Burnham

Lauren BurnhamLauren was Arie Luyendyk Jr.'s uiteindelijke keuze voor verloofde, maar pas nadat hij Becca Kufrin op de internationale televisie had vernederd. Toch is dat niet de schuld van Lauren. Ze is zo schattig als een knop en totaal onberispelijk.

15.Andi Dorfman

Andi DorfmanAndi Dorfman is een totale rookshow. En we bedoelen niet in de zin dat ze als advocaat gewend is om rook en spiegels te gebruiken om de slechteriken op te sluiten. We bedoelen dat ze heet is. Oranje, ben je blij dat we deze bikinifoto van haar hebben gekozen om dat punt te illustreren?

16. Kelly Flanagan

Kelly FlanaganZe stond niet eens in de top vier van de eigenlijke show, maar Kelley Flanagan won uiteindelijk het hart van Peter Weber nadat het stof was neergedaald. Het is gemakkelijk te zien waarom.

17. Demi Burnett is aan het opbranden

Demi Burnett is BurninWie zou Demi kunnen vergeten? De in Texas gevestigde bougie had geen moeite om zich te onderscheiden van de massa tijdens het seizoen van Colton. Nu trekt ze nog steeds onze aandacht met haar IG-dorstvallen.

18.Melissa Rycroft

Melissa RycroftMelissa Rycroft is een cheerleader van de Dallas Cowboys. Deze sproetige schoonheid is verbluffend mooi. Een feit dat haar man, Tye Strickland, zeer op prijs stelde, dat weten we zeker.

19. Amanda Stanton

Amanda StantonAmanda Stanton heeft misschien geen liefde gevonden op The Bachelor of in Paradise, maar de moeder van twee ziet er geweldig uit op Instagram. De liefde zal haar vroeg of laat vinden.

20. Desiree Hart-sock it to Us!

Desiree Hart-sock het aan ons!Met foto's als deze zal Desiree Hartsock je hart stoppen. Of verkeer. Chris Siegfried is een gelukkig man. Kun je ook geloven dat ze eigenlijk nog steeds samen zijn ?! Ze zijn een van de weinige koppels uit de serie die dit echt hebben laten werken!

21. Ali Fedotowsky

Ali FedotowskyAli Fedotowsky was in seizoen 14 van The Bachelor, maar eindigde uiteindelijk met het elimineren van de concurrentie toen haar werkgever, Facebook, haar een ultimatum stelde. Dat was in de tijd dat het socialemediabedrijf de romantiek gewoon verpestte en geen verkiezingen. Ze verloofde zich uiteindelijk in haar eigen seizoen van The Bachelorette, maar dat lukte niet - maar het is oké. Ze is nu getrouwd en heeft twee kinderen.

22. Corinne Olympios

Corine OlympiosDe hele wereld wist dat Corinne een probleem was toen ze binnenkwam. Van het uittrekken van haar top op een groepsdatum tot haar eindeloos vermakelijke oneliners tot betrokkenheid bij een seksschandaal bij het zwembad dat Bachelor in Paradise dwong een reset uit te voeren, ze is er een van de meest boeiende en interessante leden van de Bachelor Fam. Voor een vermeende Bachelor Villain is ze zeker sympathiek.

23.Kristina Schulman

Kristina SchulmanKristina Schulman kreeg haar hart verbrijzeld tijdens die vreselijke liefdesdriehoek op Bachelor in Paradise tijdens de val van Dean Unglert uit de gratie. Dean ging verder om zichzelf grotendeels te verlossen, maar het lijkt erop dat Kristina er overheen is en zo heet als altijd.

24. Kait is geweldig in een bikini

Kait is geweldig in een bikiniKaitlyn Bristowe ziet er prachtig uit in deze bikini, hoewel ze meestal de voorkeur geeft aan eendelige bikini. Zij en verloofde Shawn Booth hebben de datum nog niet vastgesteld, maar ze heeft haar eieren ingevroren - met de hulp van vruchtbaarheidsverpleegster Whitney Bischoff, aan wie ze verloor in seizoen 19. Wild.

25. Jasmijn goed (tijden)

Jasmijn goed (tijden)De zomer loopt misschien ten einde, maar de herinnering aan de wazige dagen van Jasmine Goode op het strand is genoeg om ons de hele winter warm te houden.

26. Courtney Robertson

Courtney RobertsonCourtney Robertson is hot -- niet iedereen met haar huidskleur kan een gele bikini dragen. Ze is ook verfrissend direct over haar seksuele geschiedenis.

27. Herinner je je Tenley Molzahn nog?

Herinner je je Tenley Molzahn nog?Tenley heeft misschien een paar mensen geërgerd met haar 'eekhoornstem' en sprankelende persoonlijkheid, maar ze is onmiskenbaar prachtig. En ze ziet er adembenemend uit in een bikini.

28. Rachel Lindsay

Rachel LindsayRachel Lindsay was de allereerste zwarte vrijgezellin van de franchise en ze is net zo mooi als slim. Sommigen twijfelen aan haar wijsheid, nadat ze Peter Kraus had gedumpt voor Bryan Abasolo, maar niemand twijfelt aan haar slimheid of geilheid.

29. Daniëlle Maltby

Daniëlle MaltbyDanielle Maltby is verbluffend, daarom was het zo'n schok voor zoveel kijkers toen Nick Viall haar voor Hometown Dates naar huis stuurde. Aan de andere kant is hij een Bachelor VILLAIN.

30. Jillian Harris

Jillian HarrisJillian Harris is prachtig. Ze presenteert Love It of List It Too, wat misschien niet helemaal overeenkomt met de originele serie (sorry), maar ze is getalenteerd en een knock-out. Fun fact: die ring van hangende, geplooide stof om haar middel? Het heet een peplum.

31. Nikki Ferrell

Nikki FerrellNikki Ferrell won het hart van de beruchte Juan Pablo Galavis tijdens het 18e seizoen van The Bachelor. Ze waren natuurlijk gedoemd. Een paar jaar later trouwde ze echter met Tyler Vanloo. Zoals je kunt zien, is ze zo mooi als altijd onder de zon van Arizona.

32. Kelley Flanagan Trunk-show

Kelley Flanagan Trunk ShowWe vinden het gemakkelijk om de olifant in de kamer te negeren als Kelley Flanagan in de buurt een bikini draagt. Onnodig te zeggen dat het niet moeilijk te begrijpen is waarom Peter zo verliefd was vanaf hun allereerste ontmoeting.

33. Lauren Bushnell

Lauren BushnelHet verhaal van de prachtige Lauren Bushnell is zo vers in ons geheugen. Het is ook een deel van de reden dat oddsmakers Bachelor-deelnemers met de naam 'Lauren' nu vanaf het begin hogere kansen geven om te winnen. Statistieken hoeven niet logisch te zijn.

34. Catherine Giudici ... Wacht, Catherine Lowe!

Catherine Giudici ... Wacht, Catherine Lowe!Catherine Guidici verstrikte het hart van Sean Lowe, en het was niet alleen haar (toegegeven zeer winnende) persoonlijkheid die zijn genegenheid vasthield.

35. DeAnna Marie Pappas Stagliano

DeAnna Marie Pappas StaglianoDeAnna Pappas werd afgewezen door Brad Womack om The Bachelorette te worden en professionele snowboarder Jesse Csincsak te kiezen. Dat duurde niet lang. Nu is ze getrouwd met Stephen Stagliano en blogt ze vaak over ouderschap. Oh, en wijnmemes.

36. Clare Crawley

Clare CrawleyJe vrijgezellin voor 2020, in ieder geval totdat ze (naar verluidt) de show uit eigen beweging verlaat, is Clare Crawley. Ze is een veteraan van de serie die weet hoe het systeem werkt - en die helemaal thuis is aan zee.

Wacht! Er is meer The Bachelor & The Bachelorette Cast: hun meest sexy zwempakfoto's aller tijden!! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: