Babymeisje Lisa Hamme tegen Usman: ik zal je baby krijgen om ons huwelijk te redden!

Dit is Lisa Hamme, ook wel bekend als 'Baby Girl' voor degenen die haar kennen en van haar houden. Ze is momenteel getrouwd met Usman Umar, maar hun relatie loopt op de klippen. Lisa is bereid alles te doen wat nodig is om hun huwelijk te redden, zelfs als dat betekent dat ze een baby moet krijgen! Ze gelooft dat zwanger worden zal helpen om ze dichter bij elkaar te brengen en ze een sterkere familie-eenheid te maken. We zullen het verhaal van Lisa en Usman de komende maanden volgen terwijl ze door deze moeilijke tijd in hun relatie navigeren.

Ooit de dramatische, beweerde Baby Girl Lisa Hamme dat ze daarna door TLC en producenten werd 'het zwijgen opgelegd' haar N-woordschandaal zorgde ervoor dat ze werd ontslagen .

Nu spreekt ze zich echter uit - en dat geldt ook voor haar TLC-co-ster en levenspartner (voorlopig) Usman Umar.Ze praten over hun plannen ... ook al erkennen ze dat hun huwelijk in ernstige moeilijkheden verkeert.

Na de manier waarop Lisa Usman heeft behandeld, zowel op het scherm als buiten het scherm, is dat geen verrassing.

Maar Lisa heeft een plan om dingen op te lossen.

De 53-jarige 90 dagen verloofde ster wil zwanger worden van haar 31-jarige echtgenoot.

Als dat plan mislukt, hebben ze wel een back-upplan. ...

1. Getrouwd betekent niet nog lang en gelukkig...

Getrouwd nietJa, de 53-jarige Lisa stapte in het huwelijksbootje met Usman. Maar trouwen is geen garantie voor huwelijksgeluk.

2. Ze waren opgewonden om elkaar te zien

Ze waren opgewonden om elkaar te zienSerieus, zelfs in de eerste trailers waren deze twee lippen op slot. Andere paren hebben geklaagd over een gebrek aan 'jiggy jiggy', om zo te zeggen. Ondanks hun leeftijdsverschil van 22 jaar leek het alsof ze een vonk hadden.

3. Maar de dingen waren niet perfect

Maar de dingen warenVanaf het begin erkende Usman Umar dat niet alles aan Baby Girl Lisa gemakkelijk of prettig was.

4. Usman is 'beroemd'

Usman isHij is een rapper, en als zodanig heeft hij een paar groupies... iets dat Lisa vervulde met ongebreidelde jaloezie.

5. Dat betekende problemen voor zijn carrière

Dat betekende problemen voor zijn carrièreOp een gegeven moment stond Lisa erop dat hij een vrouw uit zijn videoclip zou verwijderen omdat ze Lisa zelf niet was, en daarom vond ze dat hij niet voor haar mocht zingen ... zelfs niet in de context van een video. Categorisch absurd.

6. Het was bijna sabotage

Het was bijna sabotageZoals Usman en zijn vriend, Abba S-Boy, bespraken, schaadde dit actief zijn muziekcarrière, maar Lisa maakte zich meer zorgen over haar relatie.

7. De jaloezie ging niet weg

De jaloezie ging niet wegLisa bekeek de berichten van Usman en zag dat hij tegen een ander meisje had gezegd: 'Ik hou van je.' Dikke kus.

8. Usman protesteerde

Usman protesteerdeMet de mogelijkheid dat een taalbarrière zijn pogingen om het uit te leggen belemmert, verzekerde Usman Lisa dat hij het niet echt meende toen hij deze fan vertelde dat hij van haar hield. Dat was niet super geruststellend.

9. Groupies verkondigen tenslotte altijd hun liefde voor hem

Groupies verkondigen tenslotte voortdurend hun liefde voor hemUsman probeert groupies samen te voegen die een rapper met liefde overladen met een rapper die een bepaalde vrouwelijke fan een DM stuurt en 'I love you' schrijft. Oh nee.

10. Het zou veel geduld vergen

Het zou veel geduld vergenUsman's twijfelachtige motieven en onwil om zich af te sluiten van fans en Lisa's moeilijke persoonlijkheid zorgden voor veel gevechten.

11. Lisa had in het bijzonder één tactiek

Lisa had één tactiek in het bijzonderHet zelfbenoemde 'Baby Girl' zou van streek raken en dan keer op keer wegstormen, tot vermoeidheid van de kijkers.

12. Toch raakten ze aan de haak

Toch raakten ze aan de haakDe twee trouwden, met plannen om Usman naar de Verenigde Staten te halen, maar dat betekende niet dat het drama voorbij was.

13. Lisa had ook drama met fans

Lisa had ook drama met fansOp een gegeven moment leek ze te dreigen iemand te doxen die haar bekritiseerde op sociale media. Lisa's humeur bracht haar in de problemen.

14. Het ergste van alles...

Het ergste van alles ...Lisa werd gezien met racistische en homofobe beledigingen. Ze voelde zich blijkbaar gerechtvaardigd om het N-woord te gebruiken.

15. Ze was ook niet al te aardig voor Usman

Dat was zeUsman onthulde op een gegeven moment het soort berichten dat Lisa hem had gestuurd. Ze waren niet bijzonder aardig.

16. Nog erger...

Nog erger ...Zoals Usman onthulde tijdens de opname van Tell All (hoewel het niet werd uitgezonden op de laatste, bewerkte versie), had Lisa hem blijkbaar het N-woord genoemd. Er is geen goed moment om de ergste smet in de geschiedenis van de taal te gebruiken, maar het was echt onaanvaardbaar om het op haar man te richten.

17. Was TLC dekking voor Lisa?

Was TLC dekking voor Lisa?Ze kozen ervoor om Usman's onthulling van hoe Lisa hem had genoemd niet uit te zenden, waardoor ze medeplichtig werden. Gelukkig was bijna een dozijn uur van de Tell All weken voordat het werd uitgezonden gelekt. Gastheer Shaun Robinson maakte bekend dat de Lisa-situatie op Instagram werd 'afgehandeld' nadat fans hun ongenoegen hadden geuit dat TLC leek te proberen Lisa's wandaden te verdoezelen.

18. Dat leidde tot deze onzin

Dat leidde tot deze onzinOp een heel dwaze manier bedekte Lisa haar mond met ducttape op Instagram, waarmee ze duidelijk zei dat ze werd 'het zwijgen opgelegd' door TLC, door Sharp Entertainment en door haar eigen boekingsagent.

19. Het heeft haar gekost

Het heeft haar wel gekostZoals onthuld door 90 Day Fiance-blogger John Yates, was Lisa vrijgesteld van de Strikes Back-spin-off, met vragen in de lucht over hoeveel ze zou kunnen worden betaald voor wat ze al voor de show had gefilmd.

20. Nu spreekt ze weer

Nu is ze weer aan het woordLisa Hamme verscheen op The Domenick Nati Show en gaf een interview op afstand over de stappen die ze neemt om te proberen haar huwelijk te redden.

21. Ze probeert zwanger te worden!

ZeHoewel de 53-jarige verduidelijkt dat ze momenteel niet zwanger is, zegt ze dat ze zal proberen om de baby van Usman te krijgen.

22. En als dat niet lukt

En als dat niet luktRealistisch gezien is het zeer onwaarschijnlijk dat een 53-jarige zwanger wordt. De kans is misschien 1% of minder, om nog maar te zwijgen over hoe gevaarlijk zo'n zwangerschap zou kunnen zijn. Dus als dat niet lukt, neemt Usman misschien een tweede vrouw die hem een ​​kind kan geven.

23. Usman sprak ook

Usman sprak ookHij zegt dat hij niet met Lisa is getrouwd uit liefde ... en ook dat hij niet met haar is getrouwd voor geld, anders zou hij op zoek zijn gegaan naar een rijke vrouw. In plaats daarvan, verduidelijkt Usman, trouwde hij met haar uit medelijden. Ook gebruikte hij zeker 90 Day Fiance om beroemd te worden. Dat was... niet echt een geheim.

24. En hij kan van haar scheiden

En hij kan van haar scheidenAls Lisa haar gedrag niet rechtzet en hem niet beter gaat behandelen, waarschuwt Usman, kan hij van haar scheiden.

25. Ook moest hij Lisa blokkeren

Ook moest hij Lisa blokkerenUsman onthult dat hij Lisa heeft geblokkeerd omdat ze zichzelf er niet van kon of wilde weerhouden zijn fans lastig te vallen. Het klinkt alsof ze grip moet krijgen.

26. Kunnen ze hun huwelijk redden?

Kunnen ze hun huwelijk redden?Als Lisa stopt met het uitschelden van Usman, dingen zegt die hij niet tegen zijn ergste vijand zou zeggen, en stopt met het aanvallen van willekeurige groupies lang genoeg om te beseffen dat hij ervoor koos om met haar te trouwen en niet met hen, krijgen ze een kans. Dat lijkt waarschijnlijker om hun huwelijk te herstellen dan een 53-jarige die zwanger wordt. Dat gezegd hebbende ... gezien hoeveel drama ze hebben gehad, klinkt scheiden als de beste optie voor iedereen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: