Aubrey Marunde en Bristol Marunde: Ontmoet de sterren van Flip or Flop: Las Vegas!

Hallo allemaal! Wij zijn Aubrey Marunde en Bristol Marunde, de sterren van HGTV's nieuwste show Flip or Flop: Las Vegas. We zijn verheugd om onze kennis van de vastgoedmarkt in Las Vegas te delen met al jullie lieve mensen. Een beetje over ons: we zijn een getrouwd stel dat gespecialiseerd is in het omdraaien van huizen in de Sin City-buurt. We werken al meer dan 10 jaar samen en hebben meer dan 200 panden omgedraaid. In onze show geven we kijkers een kijkje achter de schermen van wat er komt kijken bij het omdraaien van een huis, van begin tot eind. Dus, of u nu een doorgewinterde belegger bent of net begint, we hopen dat u zult afstemmen en het een en ander van ons zult leren. Bedankt voor het lezen!

Aubrey en Bristol Marunde hopen de volgende Tarek en Christina El Moussa te worden.

Op professioneel vlak, tenminste.Flip of Flop: Las Vegas Stars

Tarek en Christina hebben natuurlijk in december een scheiding aangevraagd en hebben de afgelopen weken de krantenkoppen gehaald vanwege hun onthullende Instagram-foto's en passief-agressieve schoten op elkaar.

Maar het is gemakkelijk om te vergeten dat ze vooral bekend blijven vanwege hun rol op Flip of Flop.

De van elkaar vervreemde man en vrouw filmen nog steeds afleveringen van de HGTV-serie voor woningrenovatie, in feite, terwijl ze wachten om te horen of het netwerk pikt de show op voor seizoen 8 .

Het lijkt onwaarschijnlijk.

Leidinggevenden zijn echter enthousiast over het uitbreiden van de franchise, nadat ze dat vorige maand hadden aangekondigd VIJF Flip of Flop spin-offs zijn van de tap, en geen daarvan zal de El Moussas bevatten.

In plaats daarvan zullen nieuwe koppels het voorbeeld van Christina en Tarek volgen door in het hele land vervallen huizen te kopen, ze op te knappen en te proberen ze met winst te verkopen.

De nieuwe shows zullen plaatsvinden in Chicago, Nashville, Atlanta, Texas en Las Vegas.

Verklaarde Allison Page (algemeen manager, Amerikaanse programmering en ontwikkeling voor HGTV, Food Network en Travel Channel) bij het aankondigen van deze beslissing:

'Omdat elke markt uniek is, was er een kans om te benadrukken wat werkt in verschillende regio's door succesvolle mensen op verschillende locaties in de kijker te zetten die de kunst van het flippen in hun stad onder de knie hadden.'

Dus... dit brengt ons terug naar Aubrey Marunde en Bristol Marunde.

Aubrey Marunde foto

Het stel zal Flip or Flop: Las Vegas verankeren, de eerste spin-off die een uitzenddatum ontvangt en die op donderdag 6 april om 9/8c in première gaat op HGTV.

Wat weten we over Aubrey en Bristol? We zullen...

    Bristol is 34 jaar oud en concurreert als mixed martial artist. Het stel ontmoette elkaar in 2009 tijdens het kijken naar een MMA-gevecht in persoon met een groep vrienden. Ze gingen koffie drinken op hun eerste date. En trouwden zes jaar later in hun achtertuin.

We besloten toen en daar dat we ons wilden settelen en samen wilden zijn, Bristol vertelt HGTV hoe geweldig die eerste date ging.

Ze hebben een zesjarige zoon genaamd Kale en een driejarige zoon genaamd Kane.

Boerenkool is net als ik en behoorlijk verbazingwekkend als het op kleuren aankomt, legt Aubrey uit en voegt eraan toe:

Ik overhandigde hem gisteren het enorme verfstalenboek en zei: 'Ik denk aan een lichtblauwe accentmuur...' Hij bladerde er doorheen en zei na ongeveer 30 seconden: 'Deze.'

'Het was precies de kleur die ik eerder op de dag uit een online stalenboek had gekozen! Het is best cool om jezelf te zien stralen in je kinderen.

Bristol en Aubrey Marunde

Aubrey kocht haar eerste huis op 20-jarige leeftijd.

Ze houden van dieren.

Bristol brengt altijd iets mee naar huis voor de kinderen van vacaturesites, zegt Aubrey. Vorige week was het een enorme hagedis in een gipsplaatemmer die hij vond, en daarvoor een babykonijntje.

Het gezin heeft twee honden, twee parkieten, twee schildpadden, vier kippen en twee vissen.

Geen van beide is een inwoner van Las Vegas.

Aubrey verhuisde na de middelbare school naar Sin City vanuit het kleine stadje Milton, Pennsylvania; terwijl Bristol opgroeide in Sequim, Washington.

Ik heb altijd geweten dat ik mijn eigen bedrijf zou hebben, en de uitdagingen om met niets te beginnen en je bedrijf op te bouwen waren opwindend voor mij, vertelt Aubrey aan het netwerk.

Geef jij de nieuwe Flip of Flop een kans?

Zal het feit dat deze versie nog een knappe blondine en nog een goed gespierde brunette bevat, een slecht voorteken zijn voor de toekomst van het paar?

We zullen het snel ontdekken!