Ashley Martson en Jay Smith: we hebben ons huwelijk geregeld. Wat nu?

Hallo daar! Wij zijn Ashley en Jay, een getrouwd stel dat uit de eerste hand weet dat zelfs de sterkste huwelijken soms een beetje (of veel) werk nodig hebben. We hebben ons deel van ups en downs meegemaakt, maar we zijn blij te kunnen zeggen dat we momenteel in een opleving zitten! We hebben onlangs besloten om enkele veranderingen in onze relatie aan te brengen en het gaat beter dan ooit. We wilden ons verhaal delen in de hoop dat het anderen zal inspireren om hun eigen huwelijk nog sterker te maken. In ons boek 'We hebben ons huwelijk geregeld. Wat nu?', praten we over wat we hebben gedaan om de zaken om te draaien en hoe jij dat ook kunt doen!

In maart kwamen Ashley Martson en Jay Smith weer bij elkaar en spraken zelfs over het idee om samen een baby te krijgen.

90 dagen verloofde fans blijven het verhaal van het paar gefascineerd volgen sinds TLC ons voor het eerst aan hen voorstelde.Nu, zegt Ashley, nemen zij en Jay na alle ups en downs stappen om hun nieuwe verbintenis te versterken.

Oorspronkelijk trouwden ze in 2018, maar sindsdien is er zoveel gebeurd tussen hen (en anderen).

Het is tijd voor een nieuwe start.

Dat betekent veel dingen, maar als eerste: het is tijd voor hernieuwde geloften ... en gloednieuwe ringen.

1. Ze willen een nieuwe start

Ze willen een nieuwe startAshley en Jay hebben onthuld dat ze zichzelf een schone lei geven als het om hun huwelijk gaat.

2. Het begon zo vrolijk

Het begon zo vrolijkAshley was in Jamaica toen ze Jay ontmoette. Hij was lang, knap en in de club met haar.

3. Ze waren 13 jaar uit elkaar

Ze waren 13 jaar uit elkaarMaar Ashley wist dat eerst niet. Ze ontmoette deze lange man in een club en had geen idee dat hij een tiener was totdat ze zijn documenten van zijn moeder moest krijgen terwijl ze plannen maakten voor hun huwelijk en zijn K-1 visum.

4. Ze zijn toch getrouwd!

Ze zijn toch getrouwd!Eerst hadden ze een ceremonie in Jamaica zodat de familie van Jay aanwezig kon zijn. Toen, op 90 Day Fiance, trouwden ze in de Verenigde Staten.

5. Toen speelde Jay vals

Toen speelde Jay valsJay downloadde Tinder bijna onmiddellijk na hun huwelijk. Het was slechts een paar dagen later dat Ashley hem betrapte op een videochat met een middelbare scholiere. Ja, ze waren allebei volwassen (en slechts een paar jaar uit elkaar), maar ... Ashley was woedend.

6. Ashley besloot het los te laten

Ashley besloot het los te latenOndanks enige begrijpelijke woede van haar kant, verklaarde Ashley op de Tell All dat ze Jay nog een kans gaf - aangezien hij was betrapt voordat hij het meisje kon ontmoeten, had hij niet fysiek vals gespeeld.

7. Ze gingen door met het filmen van Happily Ever After?

Ze gingen verder met het filmen van Happily Ever After?Ashley had te maken met veel vertrouwensproblemen na Jay's Tinder-schandaal. Jay had te maken met schijnbare verwarring over waarom Ashley zo boos was. Zoals je je kunt voorstellen, werd het erger.

8. Het gebeurde weer!

Het is weer gebeurd!Deze keer was Jay's bedrog persoonlijk, nadat hij een willekeurige jonge vrouw in de badkamer van een kapperszaak had uitgebeend. Ashley kwam erachter nadat de eigenaar het haar had verteld. Hij presenteerde haar zelfs bewijsmateriaal, namelijk met een video waarin hij Jay lastig viel omdat hij zijn gevestigde orde zo niet respecteerde.

9. Ashley was woedend

Ashley was woedendToen ze hoorde dat Jay haar had bedrogen - dit keer fysiek - was Ashley woedend en begon ze Jay via de telefoon uit te schelden.

10. Ze gaf Jay de laars

Ze gaf Jay de laarsNadat hij hem na zijn meerdere ontkenningen het huis uit had geschopt, gaf hij pas toen hij buiten stond voor de camera's toe dat hij Ashley had bedrogen ... hoewel hij zijn verbijstering bleef uiten over Ashley's reactie.

11. Ondertussen...

In de tussentijd ...In het huis stopte Ashley Jay's bezittingen in grote vuilniszakken om ze mee te sturen. Dit zou met name niet de laatste keer zijn.

12. Ze heeft ook de sloten veranderd

Ze heeft ook de sloten veranderdLater zou blijken dat dit precies de juiste stap was, aangezien Jay blijkbaar het recht voelde om haar huis binnen te gaan omdat ze nog steeds getrouwd waren.

13. Ashley heeft een scheiding aangevraagd

Ashley heeft de scheiding aangevraagdZe deed de aanvraag op 11 januari 2019, maar Jay was buitengewoon terughoudend om de scheidingspapieren te ondertekenen. Ook dit zou een deel van een patroon blijken te zijn.

14. Maar toen...

Maar dan ...Het duurde niet lang na die scheidingsaanvraag dat Ashley thuis instortte. Toen ze bewusteloos bleek te zijn, werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Haar nieren faalden in het licht van haar chronische gevecht met lupus. Jay snelde naar haar toe.

15. Ze hebben de scheiding afgeblazen

Ze hebben de scheiding afgeblazenSlechts 11 dagen nadat Ashley de scheiding had aangevraagd, trok ze haar aanvraag in. Jay verzorgde Ashley tijdens haar herstel na deze en nog een ziekenhuisopname. Samen doorstonden ze ook een fraudeschandaal nadat Jay per ongeluk live ging vanaf een Instagram-account dat hun foto's had 'gelekt', een schijnbaar misplaatst bod op sympathie.

16. Dan...

Dan ...Misschien drie maanden later kondigde Ashley aan dat zij en Jay uit elkaar gingen, en deelde dat ze bewijs had ontdekt dat hij niet alleen weer vals speelde, maar een voortdurende affaire had met een specifieke minnares voor MAANDEN.

17. Ondanks dat hebben ze een fotoshoot gedaan

Desondanks deden ze een fotoshootEen afspraak is tenslotte een afspraak, en ze kregen wat coole swag na het poseren voor de situationeel ironische foto's.

18. Het was een puinhoop

Het was een troepOp een gegeven moment zou Ashley een brandblusser door de ramen van Jay's gehuurde kamer hebben gegooid - nadat ze voor een buitbezoek was gegaan om de stemmen van andere vrouwen in de kamer te horen. Zoals we al zeiden, een puinhoop.

19. Ashley koos voor een broodnodige vakantie

Ashley koos voor een broodnodige vakantieRond de zomerzonnewende in juni 2019 ging Ashley naar New York om te feesten tijdens Pride Month en ging toen met haar familie mee op een broodnodige familiecruise.

20. Terwijl ze weg was...

Terwijl ze weg was...Ashley was op een cruise, maar in die tijd dat hij niet thuis was, zou Jay in haar huis hebben ingebroken en dingen hebben weggehaald.

21. Toen ze terugkwam

Toen ze terugkwamAshley haalde een straatverbod op - met name een bevel tot bescherming tegen misbruik, waarbij bewijs van vermeend misbruik van echtgenoten aan de rechtbank werd voorgelegd. Het was Jay verboden haar of haar huis te benaderen of de bestelling op sociale media te bespreken.

22. Hij overtrad dat bijna onmiddellijk

Dat overtrad hij vrijwel directIn de eerste dagen van juli postte Jay over de PFA op Instagram. Wetshandhaving zag de foto en sleepte zijn kont naar de gevangenis. Omdat hij geen Amerikaans staatsburger is, bracht hij uiteindelijk weken (bijna heel juli 2019) door in ICE-hechtenis.

23. Maar toen...

Maar dan ...Jay's baas in de tattooshop legde duizenden van zijn eigen dollars neer om Jay te redden, tot grote vreugde van Jay's vriendin, Kayla O'Brien.

24. Jay was blij dat hij weg was

Jay was blij dat hij weg wasHij en Kayla feestten hard ... totdat ze het niet meer deden. Ze gingen uit elkaar en Kayla uitte onmiddellijk haar zorgen.

25. Zorgen?

Zorgen?Ze waarschuwde dat ze bang was dat Jay en Ashley weer bij elkaar zouden komen. Het was een zorg waar de meesten van ons om lachten. Ashley zou Jay tenslotte ZEKER niet meer terugnemen! Rechts? RECHTSAF???

26. O nee...

Oh nee ...Dat klopt, Ashley en Jay kwamen bij elkaar en gingen pas midden oktober 2019 WEER uit elkaar. Ze bevestigden pas hun verzoening na het splitsen.

27. Wat is er deze keer gebeurd?

Wat is er deze keer gebeurd?Deze keer had Jay niet alleen vals gespeeld - een echte schok - maar een van zijn zijstukken beweerde tegen hem en tegen Ashley dat ze zwanger was. Dit bleek later niet waar te zijn, maar pas toen Jay haar confronteerde en haar een zwangerschapstest liet doen.

28. Ashley was klaar

Ashley was klaarZe wilde dat Jay alsjeblieft haar scheidingspapieren zou ondertekenen.

29. Ten slotte tekende hij de papieren...

Uiteindelijk tekende hij de papieren...Eind december tekende Jay eindelijk de scheidingspapieren, bijna een heel jaar na de eerste scheidingsaanvraag van Ashley.

30. Maar...

Maar ...Begin 2020 onthulde Ashley dat Jay 'per ongeluk' de datum naast zijn handtekening verkeerd had gezet, waardoor het hele ding ongeldig werd. Nog een andere opzettelijke vertragingstactiek, legde ze uit. Hij genoot te veel van de voordelen om met haar getrouwd te zijn om haar de scheiding te gunnen die ze nodig had.

31. Dan...

Dan ...Terwijl de COVID-19-pandemie over de planeet raasde, werd de (zeer schaduwrijke) video-app TikTok en specifieke video-uitdagingen daarmee steeds populairder. Ashley gebruikte deze specifieke uitdaging om te onthullen dat zij en Jay weer bij elkaar waren. In eerste instantie gingen we er allemaal vanuit dat het trollen was.

32. Het was maar al te echt

Het was maar al te echtAshley en Jay legden, na dagenlang fans plagen, uit dat ja, ze zaten samen op hun plek te schuilen en ze waren TERUG samen. Maart was een lange, gekke maand.

33. Ze deelden meer

Ze deelden meerAshley en Jay hebben hun eigen YouTube-kanaal gelanceerd om rechtstreeks met fans te praten en hen te vertellen dat ze ervoor zorgen dat het werkt ondanks ... nou ja, ondanks de hele geschiedenis die we zojuist voor je hebben uiteengezet.

34. NU

NUAshley geeft aan In Touch Weekly toe: 'Ons huwelijk begon niet goed.' Dat is waar.

35. Het is op zijn zachtst gezegd bitterzoet

Het'En,' deelt Ashley, de moeilijke start van hun huwelijk 'heeft ons veel slechte herinneringen nagelaten.' Ja, we zijn er zeker van dat Jay gekweld wordt door schuldgevoelens over de herinneringen aan het leggen van pijpen waar hij maar wil.

36. Ze willen een schone lei

Ze willen een schone lei'We proberen fris te beginnen met nieuwe geloften en trouwringen', onthult Ashley. Dat is spannend!

Wacht! Er is meer Ashley Martson en Jay Smith: We hebben ons huwelijk opgelost. Wat nu?! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: