Anna Duggar snauwt Josh Duggar af op Vaderdag, misschien krijgt hij eindelijk door dat hij waardeloos is

Anna Duggar heeft eindelijk genoeg van de rotzooi van Josh Duggar. De moeder van vier ging naar sociale media om een ​​Vaderdagbericht voor haar man te delen, maar maakte heel duidelijk dat ze niet blij met hem was. 'Gelukkige Vaderdag aan alle geweldige vaders die er zijn!' schreef ze op Instagram. 'Vooral voor mijn vader en mijn schoonvader!' Ze liet Josh Duggar echter weg, wat door velen werd geïnterpreteerd als een grote afkeer. Het lijkt erop dat Anna eindelijk beseft dat Josh een totale eikel is en haar loyaliteit niet verdient. We hopen dat ze snel uit die giftige relatie komt!

Als je een gebruiker bent van Facebook of Instagram, je zag ze overal op Vaderdag.

Bijna iedereen die je kent, heeft er waarschijnlijk een geschreven.

Bijna elk bericht waarop je hebt geklikt, maakte waarschijnlijk een heel specifiek punt ter ere van deze feestdag.

Josh Duggar en zijn vrouw

Mijn vader is de BESTE , luiden deze eerbetoon.

Of misschien, bedankt aan mijn GEWELDIGE echtgenoot dat hij er altijd is om onze kinderen aan het lachen te maken en te spelen en pannenkoeken voor ze te maken in het weekend!

Dergelijke berichten werden tijdens het weekend verspreid over sociale media, ook op de sociale media-accounts van leden van de Duggar-familie.

'Gelukkige Vaderdag voor deze leuke liefhebbende vader van mij! Bedankt dat je de beste vader ooit bent!' Jana schreef bijvoorbeeld, terwijl haar vader dat zeker is niet de beste vader ooit.

Josh, Anna Duggar verjaardagsfeestje

Volgelingen van Anna Duggar kwamen zo'n bericht echter niet tegen.

Als moeder van zes kinderen zou je denken dat ze veel te zeggen zou hebben over haar man en hoe behulpzaam hij is geweest bij het opvoeden van zo'n kroost.

Maar dan weet je het weer: Anna is getrouwd met Josh Duggar, een bekende pedofiel die zijn eigen zussen heeft misbruikt... en je kunt begrijpen waarom ze met geen woord over hem zei op Vaderdag.

Ernstig. Niet. Een. Woord.

Josh en Anna Duggar familiefoto

Anna heeft nooit een enkel negatief woord over haar man gezegd, ze bleef aan de zijde van Josh ondanks zijn vroegere voorliefde voor ongepaste aanrakingen en ondanks dat hij ook zijn vrouw had bedrogen.

Ontelbare keren.

Sommigen hebben betoogd dat Anna bijzonder sterk is omdat ze zich zo gedraagt, terwijl andere meer verlichte mensen hebben betoogd dat ze op tragische wijze in een sekte is getrouwd en ofwel is gehersenspoeld om bij Josh te blijven - of misschien zelfs is bedreigd.

Hoe dan ook, Anna spreekt zich niet uit tegen Josh, wat betekent dat het meest puntige dat ze ooit kan klinken simpelweg is negeren hem in de publieke mode.

Zoals ze hier heeft gedaan.

Anna Duggar en Kind #6

Josh en Anna zijn bijna twaalf jaar getrouwd, en de laatste vierden afgelopen september hun jubileum via een bericht dat op zijn minst vaag verwijst naar alle schandalen van Josh.

'11 jaar geleden, voor God, onze familie en vrienden zeiden we: ik doe het! - en wat zijn de afgelopen 11 jaar voorbij gevlogen!' schreef ze destijds.

'De geneugten die we samen hebben beleefd, hebben de schaduwen van verdriet waar we doorheen zijn gegaan ver overtroffen. Door dit alles heen hebben Gods goedheid en genade ons gesteund.

'Ik ben dankbaar voor de 7 kinderen die Hij ons samen heeft gegeven (5 hier/1 in de hemel/1 verwacht in november)! Ik hou zoveel van je Joshua en kijk ernaar uit om samen oud te worden!

'(Ik moet wel toegeven...samen jong zijn is ook best leuk!)'

Josh en Anna Duggar: In verwachting

Ach ja, de schaduwen van verdriet .

Dat is een manier om het te zeggen.

Een andere manier om het te zeggen?

De Duggars zijn gevaarlijk en verschrikkelijk en zouden allemaal voor altijd moeten worden opgeheven.