Anna Duggar: ontmoeting met echtscheidingsadvocaat! Weigeren te slapen met Josh Duggar!

'Anna Duggar heeft een ontmoeting met een echtscheidingsadvocaat en ze weigert met Josh Duggar naar bed te gaan!'

Volgens een schokkend nieuw en gedetailleerd rapport is de lankmoedige Anna Duggar klaar om eindelijk een einde te maken aan haar huwelijk met Josh Duggar.

Ja. Na twee tumultueuze jaren van schandalen, zwoegen als alleenstaande ouder en wie weet wat nog meer achter gesloten deuren, is het voorbij.Waarschijnlijk. Hij krijgt er echter geen, dat is zeker.

Josh en Anna Duggar jubileumfoto

Hoewel we bepaalde aspecten van dit rapport gewoon niet kunnen geloven totdat ze fysiek vertrekt, kunnen we je dit waarschijnlijk met zekerheid vertellen:

Berichten dat Anna Duggar voor de vijfde keer zwanger is, zijn onjuist.

Hoe weten we dit definitief, vraag je je misschien af? We zullen ...

Anna en Josh delen hetzelfde bed, maar ze heeft nooit meer seks met hem. Ze wil gewoon niet, een voorgeschotelde bron In contact .

Begrijpelijk. Na de vele smerige schandalen van 2015 te hebben doorstaan, kunnen we ons niet voorstellen dat ze erop gebrand is om Josh bovenop haar te laten komen.

Zelfs zij gelooft dat het hem echt speet na zijn reis naar het christelijke werkkamp van de afkickkliniek, het moet moeilijk zijn om in de stemming te komen, weet je?

Anna en Josh Duggar: Bijbellanceringsevenement in D.C.

Kerel heeft geluk dat hij nog steeds haar bed mag delen om te slapen.

Er zijn dingen die je kunt vergeven, maar die je nog steeds niet kunt vergeten, en hoewel ze hem plichtsgetrouw heeft bijgestaan, walgt Anna nog steeds behoorlijk.

Het idee dat hij carrière maakte door 'gezinswaarden' te promoten als lobbyist, terwijl hij een dubbelleven leidde als bedrieger en online pornoverslaafde?

Terwijl ze de kinderen van de man grootbracht, niet minder? Het doet gewoon pijn. Slecht.

Anna voelt dat Josh haar door een hel heeft gestuurd met zijn walgelijke gedrag, dus ze gelooft dat ze volledig gerechtvaardigd is', zegt de bron.

Een onverwachte katalysator die Anna naar haar breekpunt duwt?

Anna Keller Duggar

Josh stapt naar de rechtbank omdat hij de foto van LA DJ en fotograaf Matthew McCarthy heeft gebruikt voor gebruik op zijn OkCupid- en Ashley Madison-pagina's.

Hoewel zijn bedrog via die websites geen nieuws is, dient de zaak als een trigger voor Anna, die er steeds zieker van wordt.

'Ze wil niets met de zaak te maken hebben en speelt met het idee om te scheiden', zegt de bron. 'Anna is misselijk van de rechtszaak.

Het is een belangrijke reden voor haar om [eindelijk] Josh te verlaten.

Soms kan een druppel de rug van een kameel echt breken.

Naar verluidt heeft Anna een grote stap in de richting van echtscheiding gezet en heeft ze kennis gemaakt met een echtscheidingsadvocaat die haar daar weg kan krijgen.

Anna, Joshua Duggar

Anna heeft de advocaat aan de telefoon gesproken, zei een insider van de familie, die dat opmerkte ze heeft de vergadering uitgesteld al enige tijd.'

De reden voor haar aarzeling ligt voor de hand:

'Ze was doodsbang om gezien te worden op hun kantoor', zegt de bron, totdat ze het zeker wist, 'maar ze is nu eindelijk klaar om de stap te zetten.'

'[Ze] zal de komende week of zo de advocaat bezoeken.

Anna's grootste zorg zijn Mackynzie, 7, Michael, 5, Marcus, 3 en Meredith, 1, omdat de schandalen van Josh een vreselijke tol eisten van de kinderen.

Een echtscheiding, hoe terecht ook, zal ook zijn tol eisen.

Anna heeft naar verluidt geen harde gevoelens jegens Josh's ouders Jim Bob Duggar, 51, en Michelle Duggar, 50, over dit alles.

Toch wil ze eruit en voelt ze dat ze de toekomst van haar kinderen moet beschermen, en de enige manier waarop ze dat kan doen is met een uitbetaling van miljoenen dollars.

Oh ja. We zouden ons op kunnen maken voor een epische rechtszaak, aangezien ze niet bang is om 'elke cent uit hem te persen die ze kan', zei de bron.

De familie Duggar heeft natuurlijk geld genoeg.

Of dat ertoe doet in de context van haar huwelijk met Josh is een open vraag, vooral omdat hij de laatste tijd auto's verkoopt om de rekeningen te betalen.

Anna kan een enorm bedrag aan partneralimentatie vragen omdat de familie Duggar vele miljoenen waard is, zei een advocaat die niet aan haar gelieerd is.

Het lijkt twijfelachtig dat Jim Bob en Michelle aan de haak zouden zitten voor de hypothetische echtscheidingsregeling van Josh, maar nogmaals, we weten het niet.

Precies hoe de Duggars 19 kinderen ondersteunden, is een beetje een mysterie, maar je moet denken dat een groot deel van hun inkomen uit TLC kwam.

En nog steeds. Je kan nog steeds kijk Reken op online - met af en toe een bruiloftskamee van Josh Duggar - of op televisie tot op de dag van vandaag.

Wat denk je: Moet Anna Duggar Josh verlaten? Zelfs als ze het wil, kan ze dan de moed opbrengen om door te zetten?

Klik op de opmerkingen hieronder om te bespreken .