Angelina Pivarnick onthult billenimplantaten, reageert op beschuldigingen van vreemdgaan door Chris Larangeira

Angeilna Pivarnick is geen onbekende in controverse. De voormalige Jersey Shore-ster haalde onlangs de krantenkoppen nadat ze haar nieuwe billenimplantaten aan de wereld had onthuld. Nu spreekt ze zich uit over beschuldigingen dat haar man, Chris Larangeira, haar heeft bedrogen. 'Ik ga niet liegen, ik was een beetje verrast toen ik het nieuws zag', zei Pivarnick tegen verslaggevers. 'Maar ik ken mijn man, en ik weet dat hij nooit iets zou doen om mij pijn te doen.' Pivarnick zegt dat ze haar man bijstaat en ze drong er bij het publiek op aan 'onze privacy te respecteren in deze moeilijke tijd'.

Als je een fan bent van de show, heb je waarschijnlijk problemen ondervonden dat de vierde seizoen van Jersey Shore Family Vacation zal pijnlijk saai zijn.

Snooki is gestopt met reality-tv; de cast werd tijdens de opnames in quarantaine geplaatst in een hotel in Vegas; Pauly D staat aan de verkeerde kant van de 40 (althans wat betreft de hele nacht feesten) ...

Jersey Shore-cast 2020

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom fans bezorgd zijn dat de show de bijnaam Jersey Bore weer waar zou kunnen maken.

Gelukkig zit er nog een wild card in het deck.

We hebben het natuurlijk over de Rob Kardashian van Staten Island zelf, Angelina Pivarnick.

Angelina Pivarnick: Ik lijk op Kim K!

En of je nu van haar houdt of haar haat, het valt niet te ontkennen dat Angelina weet hoe ze het drama moet brengen.

Shore is momenteel niet eens aan het filmen en Pivarnick geeft fans nog steeds genoeg om over te praten.

Het laatste nieuws komt van Angelina's Instagram-pagina, waar ze opnieuw pronkt met de resultaten van haar nieuwste cosmetische ingreep.

Angelina implantaten

Hé, Angie kan haar Shore-inkomsten besteden zoals ze wil, en we respecteren haar vanwege het gebrek aan schaamte in haar spel.

Maar als je net zo controversieel bent als Angelina, moet je verwachten dat een voor-en-na-foto van je billenimplantaten ongetwijfeld haters zal aantrekken.

En tot verbazing van niemand is dat precies wat er gebeurde.

Angelina en Deena

Angelina heeft de foto's waarschijnlijk gepost als onderdeel van een deal met haar plastisch chirurg waarin ze een grote korting of een freebie ontving omdat ze hem op haar pagina uitschreeuwde.

Hoe het ook zij, ze is duidelijk trots op de resultaten, en de dokter moet blij zijn met zijn einde van de deal, want Angelina schreef een heel lang onderschrift over hoeveel ze van haar nieuwe achterkant houdt.

'Ik wilde deze resultaten met iedereen delen.. Voor degenen onder jullie die me heel goed kennen, weet dat ik altijd graag eerlijk ben en het graag eerlijk vertel', schreef ze.

Angelina Pivarnick meent het

'Ik was een beetje moe om dit te posten, omdat mensen soms haters kunnen zijn en gemene en wrede opmerkingen op mijn pagina maken', vervolgde Pivarnick.

'Ik ben nog steeds een mens aan het eind van de dag, dus als je niets aardigs te zeggen hebt, zeg het dan niet. Ik ben een mens en ik heb cellulitis zoals veel mensen. Ik ben niet perfect,' vervolgde Angelina.

'Deze resultaten van @tutelaps BANDAID BUTTLIFT zijn GEWELDIG!! Deze foto is na sessie nummer twee. Alles bij elkaar heb ik drie sessies gehad!

Vinny G. en Angelina P.

'Na elke sessie duurde het een paar weken voordat de resultaten zichtbaar waren. Er komt een bijgewerkte foto nadat alle drie de sessies volgende week zijn voltooid, vervolgde Pivarnick (ze is echt een fan van deze procedure, voor het geval je het niet weet).

'Ik kan niet geloven hoe geweldig mijn nieuwe kont eruit ziet. Ik ben geen kandidaat voor een Braziliaanse billenlift, dus @tutelaps en ik bespraken injecties en ik ben zooo blij dat ik dit heb gedaan, 'voegde ze eraan toe.

'Hij is geweldig en hij wist wat mij het beste zou staan!! Voor iedereen die last heeft van volumeverlies of heupdips en je hebt niet genoeg vet om naar je billen over te brengen, dan is dit een geweldige optie voor jou!!'

Chris Larangeira

Sommige heupdip-patiënten waren een beetje in de war over wat de procedure precies inhoudt, dus Angelina's butt-beeldhouwer, Dr. John Paul Tutela, gaf een meer gedetailleerde uitleg op zijn pagina.

Sculptra wordt geïnjecteerd voor een kontlift met een klein volume of om heupdips op te vullen, schreef hij.

Het duurt meestal ten minste twee tot vier behandelingen met een tussenpoos van zes weken.

Angelina is op de

Voogdij ook uitgevoerd Angelina's borstimplantaat operatie anno 2018.

Nu lijkt het erop dat Pivarnick zich schrap zette voor negatieve opmerkingen over haar achterkant, maar wat ze waarschijnlijk niet had verwacht, zijn beschuldigingen dat haar man, Chris Larangeira, ontrouw was geweest.

Dit is waarom Chris vals speelt!!!!!! Ze is een varken en hij weet het, schreef een volger.

Angelina Pivarnick met Chris

Lmfaoooo. Chris bedriegt [jou] lowlife verliezer niet. Wie is dit? Een van mijn ex-vrienden die ik uit mijn leven heb gegooid omdat [jij] een rommeldoos was, schoot Angelina terug.

We denken dat dat dat regelt!

Een andere volgeling beschuldigde Angelina ervan weer een onrealistische schoonheidsstandaard te hebben bepaald met lage heupen.

Angelina op Instagram

Angelina hield haar antwoord technisch en antwoordde: [Jij] bedoelt HIP DIPS.

Nogmaals, we denken dat ze de rekening heeft vereffend ... hoewel we eerlijk gezegd niet helemaal zeker zijn.

Het echte mysterie hier is waarom Angelina zo gehaat blijft.

Onze beste gok is dat veel Shore-fans Angelina de schuld blijven geven van Snooki's pensionering.

Het argument daar is dat als Angelina niet zo'n groot probleem had gemaakt met de toespraak van de bruidsmeisjes op haar bruiloft zou Snooks nog steeds in de show zijn.

We denken dat dat logisch is, maar er zijn betere plaatsen om uw klachten te uiten dan op de voor-en-na-foto's van de plastische chirurgie van de vrouw.

Het kan voor Angelina immers niet makkelijk zijn geweest om deze te posten.