Angelina Jolie: eigenlijk klaar om opnieuw te adopteren nadat Maddox naar de universiteit is vertrokken!

Na jaren haar kinderen dicht bij huis te hebben gehouden, is Angelina Jolie naar verluidt klaar om opnieuw te adopteren! Een bron vertelt Radar Online dat de Oscar-winnende actrice 'eigenlijk klaar is om opnieuw te adopteren nadat Maddox naar de universiteit is vertrokken'. 'Ze heeft altijd al een grote familie gewild en heeft op het juiste moment gewacht', voegt de insider eraan toe. Jolie, die zes kinderen heeft met ex-man Brad Pitt, adopteerde Maddox in 2002 uit Cambodja. Hij wordt in augustus 18 jaar.

Vorige maand huilde Angelina Jolie lelijk toen ze haar eerste afzette (& rustige favoriet) kind Maddox Jolie-Pitt op de universiteit in Zuid-Korea .

Jolie werd gefilmd door studenten terwijl ze afscheid nam aan de Yonsei University in Seoul; ze deed zelfs een klein interview met de studenten waarin ze zei: 'Het lijkt me een geweldige school!' en 'Ik hoop dat jullie het allemaal leuk zullen vinden.'

Maddox bleef de hele tijd aan haar zijde, wat echt te schattig was, de meeste kinderen zouden sterven bij de gedachte dat hun ouders hen zoveel aandacht zouden geven op hun eerste schooldag.

Brad Pitt en zoon Maddox foto

Maar helaas, Maddox is nu een eerstejaarsstudent die biochemie studeert, we voelen ons erg oud en Angie voelt zich leeg van binnen.

Hij is toch de eerste die het nest verlaat!

En ze waren extreem dichtbij, volgens een bron die vertelde Amusement vanavond dat 'ze van hem houdt en zo trots is op hoe wijs hij zijn leeftijd te boven gaat'.

'Maddox is erg gehecht aan zijn moeder. Ze heeft hem altijd bijgestaan', deelde de bron.

Maddox Jolie-Pitt-foto

Tijdens de D23 Expo van dit jaar vertelde ze Disney-fans hoeveel ze haar zoon mist, maar dat ze al reizen aan het plannen is om terug te gaan en hem te bezoeken.

Maar het lijkt alsof ze ook andere plannen in gedachten heeft!

Volgens Radar online , de kwaadaardig actrice is klaar om opnieuw te adopteren .

Dat klopt -- ze wil een 7e kind aan haar kudde toevoegen na het vertrek van Maddox en ze 'wil dat het binnen de komende maanden gebeurt', zei de bron.

Angelina Jolie bij de BAFTA

'Hier is al een tijdje aan gewerkt, maar ze heeft het uitgesteld tot Maddox officieel het huis heeft verlaten.'

Ze moet hebben geweten dat ze die scheiding niet goed zou verdragen.

In eerste instantie werd gemeld door Radar dat de moeder van zes kinderen zei dat ze zich 'niet erg sterk voelde' nadat hij het huis had verlaten en dat ze blijkbaar ging daten om de leegte van haar zoon op te vullen.

Brad Pitt en Angelina Jolie in Happyer Times Photo

Gezien Jolie's ietwat recente scheiding van Brad Pitt is het echter nog te vroeg.

Vergeet mannen, ze wil zelf een baby!

Hoewel het nog niet duidelijk is uit welk land haar nieuwe kind zal worden geadopteerd, heeft ze veel opties.

'Vanwege haar banden met zoveel landen heeft Angie verschillende opties om uit te kiezen zonder al te veel administratieve rompslomp of achtergrondscreening', vertelde een bron aan Radar .

Angelina Jolie in een zwarte sjaalfoto

'Ze doet dit heel methodisch en kiest nog steeds liever een kind uit een arme regio die ze kent, zoals Syriƫ of een ander deel van het Midden-Oosten.'

Jolie heeft plannen om de Marvel-film af te maken De Eeuwigen eerst, maar dan is ze klaar om haar favoriete rol ooit op zich te nemen: mama!

'Het plan is om uiterlijk tegen het einde van het jaar een kind in haar armen te hebben', onthulde de bron. Oh!