Angelina Jolie: Het gewicht van de actrice is gedaald tot 80 pond, beweert Tabloid

Het gewicht van Jolie is al jaren een onderwerp van belangstelling en het lijkt erop dat het gewicht van de actrice een negatieve wending heeft genomen, aangezien een tabloid beweert dat ze nog maar 80 pond weegt.

Geruchten over Angelina Jolie lijdt aan een eetstoornis zijn al jaren aan de gang, maar de actrice heeft altijd zorgen weggewuifd en vragen over haar dieet afgewend.

Nu heeft een alarmerend nieuw rapport echter geleid tot nieuwe zorgen over het snel afnemende gewicht van Jolie.Angelina Jolie: Eng Mager!

Volgens de Nationale EnquĂȘte Jolie is gedaald tot 79 pond na maanden zichzelf te hebben uitgehongerd.

Insiders beweren dat echtgenoot Brad Pitt Jolie heeft gesmeekt om hulp, maar ze weigert medische hulp in te roepen.

Er zijn tegenstrijdige berichten over waarom Angelina is misschien terughoudend om naar een dokter te gaan.

Een bron vertelt de tabloid dat de moeder van zes kinderen haar anorexia-neigingen bewaakt, zoals een drugsverslaving en gedwongen worden om zich aan een gezond dieet te houden, zou een nachtmerrie zijn voor Jolie.

Een ander beweert dat ze helemaal niet aan een eetstoornis lijdt en is bang voor de diagnose die ze zou kunnen krijgen.

Jolie onderging vorig jaar een dubbele borstamputatie en andere preventieve maatregelen om haar kans op kanker te verkleinen, en naar verluidt is ze doodsbang dat de procedures niet effectief waren.

Nog een derde 'insider' beweert dat het gewichtsverlies het gevolg is van stress veroorzaakt door problemen thuis, en Jolie weigert naar een dokter te gaan om de simpele reden dat Pitt erop staat dat ze dat wel doet.

Het is duidelijk dat we niet kunnen weten of een van deze verklaringen juist is, en we hopen voor Angelina dat ze allemaal nep zijn.