American Idol Seizoen 14 Aflevering 13: House of Blues

De 12 beste deelnemers aan seizoen 14 van American Idol betraden het podium in het House of Blues in Los Angeles, Californië om op te treden voor de juryleden en een live publiek. Het thema van de avond was 'Songs from Movies' en de deelnemers brachten hun A-game mee, waarmee ze hits uit enkele van de grootste kaskrakers van Hollywood ten gehore brachten. De uitblinkers van de avond waren Jax, die verblufte met haar vertolking van 'The Rose', Joey Cook, die het huis op zijn kop zette met 'A Thousand Years', en Rayvon Owen, die de show afsloot met een adembenemend optreden van ' Ik wil het zo.' De juryleden hadden veel lof voor alle deelnemers, maar Jax, Joey en Rayvon zijn zeker degenen om naar te kijken terwijl we de laatste weken van seizoen 14 van American Idol ingaan.

De overgebleven deelnemers aan seizoen 14 van American Idol maken de tocht langs de weg van het Orpheum Theatre in Hollywood naar het House of Blues. Daar treden ze nog een laatste keer op voor de juryleden.

Sommigen zullen hun lot onmiddellijk vernemen en sommigen zullen angstig moeten wachten.

Oh, en hadden we al gezegd dat het zal gebeuren voor een live publiek? Want ja, dat gebeurt.

American Idol Seizoen 14 Rechters in het House of Blues

Ryan Seacrest wil dat we dat allemaal weten DEZE... is het laatste oordeel. Van deze 48 zullen er 24 uitkomen, 12 jongens en 12 meisjes.

Michael Simeon, die ooit met Jennifer Lopez danste om te winnen, wat er ook gebeurt, vertraagt ​​'Classic' om te beginnen en verwijdert dan zijn das naarmate het nummer sneller gaat. Hij wiebelt de laatste noot een klein beetje, maar hij rapt, dus we kunnen niet zeggen dat hij het niet geprobeerd heeft.

Na het bekijken van zijn optreden zien we hem een ​​lange wandeling maken door een donkere kamer richting de juryleden en J.Lo vraagt ​​hem wat hij op het podium brengt: 'Veelzijdigheid.'

Hij haalt de Top 24 en springt uit zijn stoel alsof hij net de Super Bowl heeft gewonnen.

Loren Lott channelde haar innerlijke Celine Dion om 'My Heart Will Go On' te zingen in het House of Blues en ik wil meteen dat ze geen slechte noten van de juryleden hoort. Meisje. Je hebt te veel talent in je kleine vingers om een ​​liedje van Celine te parkeren en te blaffen. Vooral DAT liedje van Celine.

Harry geeft me mijn wens en zegt dat haar optreden niet de beste was. Maar het was genoeg. Ze is ons eerste meisje door.

Speelgoedontwerper Adam Ezegelian haalt een pagina uit de winnaar van vorig seizoen (wiens naam ik al ben vergeten omdat het die andere man had moeten zijn...) en zingt een rocknummer uit de jaren 80. Een haarbandliedje voor een man met veel haar? Ja, dat is oké.

Keith vraagt ​​hoe ver Adam verwachtte te komen en Adam geeft toe dat hij geschokt is dat hij er is. Keith zegt hem dat hij niet geschokt moet zijn omdat hij blijft. Hij is een leuke vent.

Tijdens zijn laatste optreden waagde Cody Fry een kans en verliet de singer-songwriterbaan om een ​​Coldplay-nummer te spelen. Het was goed, maar misschien niet zijn beste.

Jennifer zegt dat ze weten dat hij muzikaal en getalenteerd is, maar deze keer is gewoon niet zijn tijd. Het is een nee voor Cody.

Lovey James zal hierna haar lot leren kennen. Ze deed haar best om op het House of Blues-podium te werken terwijl ze zong en danste, en de blik op Harry's gezicht terwijl ze in haar korte rok heen en weer wiebelde, was niets anders dan afkeuring. De gezichtsuitdrukkingen van Keith en Jennifer klaarden op toen ze klaar was.

Harry vertelt haar dat ze tot leven kwam tijdens haar optreden op de HoB en dat ze consistentie nodig hebben. Ze krijgt de kans om ze die consistentie te geven, omdat ze blijft hangen.

Jector Montenegro, die we nu nooit eerder zeggen, gaat naar huis. Zo ook J. None uit Orlando die auditie deed met zijn beer. Reno Anoa'i, wiens hele familie hem kwam steunen, heeft het niet gehaald en liep de kamer uit om zijn excuses aan te bieden aan zijn familie.

Zack Kaltenbach werd ook geschorst, net als Hannah Mrozak.

Kortom, de wachtruimte voor de deelnemers is momenteel een stookruimte.

Adonna Duru heeft een zware week gehad in Hollywood en is tot hier gekomen door de huid van haar tanden. Met 'It's A Man's World' doet ze haar best om alles op het podium van de House of Blues achter te laten. Ze krijgt een staande O van J.Lo.

Harry vertelt haar dat het stom is om rechter te zijn, want het is stom om mensen nee te zeggen, maar ze zeggen haar geen nee. Ze zeggen haar ja. Adonna gaat met ons mee.

Maddie Walker, die Adam Lambert versteld deed staan ​​tijdens haar auditie, zong Fergie's 'Big Girls Don't Cry' met haar zuidelijke stem in een poging zichzelf te laten opvallen. De juryleden zagen er verdeeld uit.

Jennifer geeft het haar snel. Ze gaat niet vooruit. De juryleden beginnen zich meteen af ​​te vragen of ze een slechte beslissing hebben genomen.

Rachael Hallack, een meisje uit Louisiana, vergat haar songteksten tijdens de groepsweek en ging bijna naar huis. Met wat voelt als 'Gunpowder and Lead' recht uit haar mond komt, rockt ze in haar laatste optreden.

Jennifer vertelt haar dat ze moeite hebben om te beslissen of Rachael of iemand anders het zal redden, dus ze zullen een sing-off nodig hebben. Nu.

Hoe erg is het om Rachael te zijn en te horen 'hé, dus we wilden je helemaal doorlaten, maar nu zijn we misschien niet...' en dan meteen moeten zingen?

Maddie zingt als eerste met kristalheldere stem. Rachael heeft een interessanter geluid en kwaliteit. De juryleden kibbelen over wie er beter bij de show past in plaats van wie meer getalenteerd is en veranderen hun beslissing over Maddie Walker. Rachel gaat naar huis.

Ze kan niet eens een interview geven als het voorbij is, want wat valt er te zeggen?

Clark Beckham, die eruitziet alsof hij familie is van Scott Foley, is al gegroeid in Hollywood Week, maar hoe getalenteerd hij ook is, het publiek maakt hem een ​​beetje nerveus en hij lijkt niet te begrijpen hoe zijn ogen werken. Tot het einde. Dan laat hij die babyblues zien en krijgt hij een staande O van Keith. Het was echt een geweldige prestatie.

Hij vertelt de juryleden dat hij een beetje nerveus is en Harry zegt dat als hij iemand ziet zitten en piano speelt, hij extra streng is voor die persoon. Clark kan maar beter zijn huid dikker maken, want hij gaat nog veel meer van Harry's kritiek horen.

De jongste man in de competitie, Daniel Seavey, zong Paula Abdul rechtstreeks voor Jennifer Lopez, die waarschijnlijk schoenen heeft die ouder zijn dan hij. Ik hou ervan hoeveel deze jongen ervan houdt om op het podium te staan. Hij heeft gewoon de tijd van zijn leven tijdens dit alles.

Jennifer zegt dat er veel geweldige zangers zijn en hij is een van hen. Daniel Seavey heeft het gehaald.

Het meisje Tyanna Jones uit Florida had een emotionele ervaring tijdens haar optreden in House of Blues. Ze heeft zoveel overwonnen en ik wil echt dat ze succesvol wordt. Het helpt dat ze geweldig is. En schattig. Geweldig en schattig.

Tyanna vertelt de juryleden dat ze geen plan B heeft. Zingen is haar enige plan. Haar gezin onderhouden en voor hen zorgen is haar enige plan. Jennifer nodigt haar uit voor de Top 24 en ze barst in tranen uit. Ik ga niet liegen, ik was ook helemaal in tranen.

Rayvon Owen en Shannon Berthiaume zijn de volgende twee die hun lot leren kennen. Rayvon vertraagde het voor het publiek van House of Blues, zodat hij kon pronken met zijn falsetto. Shannons eerste keer voor een live publiek was haar House of Blues-nummer.

Jennifer vertelt Rayvon dat hij het echt geweldig deed voor het publiek en dat ze hem willen behouden. Keith zegt gewoon 'je bent klaar!' naar Shannon en ze is binnen.

Jax, die niet kan stoppen met het tekenen van die X op haar gezicht, zong Gaga in het House of Blues. Ze gebruikte een rare dramatische pauze in het nummer, maar in plaats van het publiek te plagen, bracht ze ze in de war.

Jennifer zei dat ze een beetje 'groenheid' zagen in haar showcase-optreden en Keith zei dat ze haar nog een tijdje binnen wilden houden.

De laatste deelnemer die vanavond zijn lot verneemt, is Hollywood Anderson, wiens reis door Idol overal is geweest. Het is allemaal een beetje bergafwaarts gegaan sinds zijn eerste auditie in New York. Op het podium van House of Blues koos hij...

OH WACHT. Daar komen we morgen pas achter. #klifhanger

Tot nu toe bestaat onze Top 24 uit

Jongens:

 • Michaël Simeon
 • Adam Ezelianus
 • Clark Beckham
 • Daniël Seavy
 • Rayvon Owen

Meisjes:

 • Loren Lott
 • Lieve James
 • Adonna Duru
 • Maddie Walker
 • Tyanna Jones
 • Shannon Berthiaume
 • Jax

Morgenavond om 20.00 uur weten we wie de lijst compleet maakt.