American Horror Story Seizoen 7 Aflevering 2 Samenvatting: Wees niet bang in het donker

De aflevering van American Horror Story van deze week was een doozy! We hebben eindelijk te zien gekregen wat de mysterieuze 'Cooperative' is, en het is nog sinister dan we dachten. De aflevering begon met een flashback naar 1971, waar we zagen dat een jong meisje genaamd Alice werd meegenomen door de coöperatie. Gesneden tot op de dag van vandaag, en het meisje is nu helemaal volwassen en gespeeld door Taissa Farmiga. Ze heeft nachtmerries gehad over haar tijd bij de coöperatie, en daarom besluit ze daar terug te keren met haar man Tate (Evan Peters).

Ally is toch niet boos.

Wanneer American Horror Story Seizoen 7 Aflevering 2 begonnen, kregen we de nasleep te zien van Ally die wakker werd in bed met de clown.

Billy Eichner, Leslie Grossman voor FX

We dachten helemaal dat dit een van haar nachtmerries zou worden, dus het was een welkome afwisseling. Ze rende naar beneden en schreeuwde de kansen naar de arme Ivy die geen idee had wat er aan de hand was.

Als liefhebbende vrouw speelde Ivy mee met wat ze waarschijnlijk dacht dat een schertsvertoning was en begon ze met een mes door het huis te zwaaien, op zoek naar de clown.

Ivy gaf toe dat ze dacht dat Ally gewoon paranoïde was... totdat Ozzy zelf schrok toen dezelfde clown en Twisty hem in een hinderlaag lokten.

Was het een nachtangst? Was het het echte leven? Hij had geen idee, maar zijn beweringen werden niet helemaal serieus genomen, wat ook zou kunnen verklaren waarom hij veel vertrouwen stelt in Winter.

Sarah Paulson over Amerikaans horrorverhaal

Onthoud die scène uit American Horror Story Seizoen 7 Aflevering 1 waarin Kai een pinkbelofte deelde met Winter en haar vertelde hem de waarheid te vertellen?

Welnu, Winter deed deze week hetzelfde met Ozzy, en het lijkt er nu op dat ze haar eerste minion heeft gerekruteerd. Ozzy was bang voor alles wat er was gebeurd, maar Winter slaagde erin de angst van hem weg te nemen.

Haar eerste opdracht was om hem voor te stellen aan de nieuwe buren die snel het huis betraden waarin de Changs werden vermoord.

Ze worden overtuigend gespeeld door Billy Eichner en Leslie Grossman, en het was vanaf het begin duidelijk dat beide acteurs een spannende tijd hadden met het spelen van de rollen.

Leslie Grossman op American Horror Story

Ally was sceptisch over hen omdat ze zo snel introkken, maar ze stopten haar angsten toen ze haar vertelden dat ze 'kredietproblemen' hadden en de eigenaar van het huis het huurcontract aan hen tekende.

Ally merkte op dat ze niet wist dat de Changs huurders waren, dus iets zegt ons dat Harrison en Meadow Wilton er niet mogen gaan wonen.

Het was moeilijk om de kennis van het paar over de nieuwste popcultuur bij te houden, maar ik was verkocht toen ze hun liefde voor Beyonce en ETSY opmerkten. Het zijn zeer zeker blijvers.

Maar ze lijken het soort dat je in je slaap in stukken zal hakken, dus het was waarschijnlijk een goed idee dat Ally het huis versterkte.

Ja, ze heeft tralies voor de deuren en ramen. Ze lijkt misschien irrationeel, maar haar laatste daad kwam nadat ze een van de medewerkers van het restaurant aan een vleeshaak vond nadat ze in het holst van de nacht naar de zaak was geroepen door een slordig beveiligingssysteem.

Amerikaanse horrorverhaalclowns

Het gebeurde zo dat de overleden werknemer racistisch was en eerder in de aflevering werd gezien terwijl hij een werknemer genaamd Pedro bedreigde.

De schetsmatige rechercheur wees met de vinger naar Pedro, tot groot ongenoegen van Ally en Ivy. Ally had hem al verteld over de grote ruzie in de keuken, dus het was een beetje haar schuld.

Uit angst voor de veiligheid van haar familie, wendde Ally zich tot Harrison en Meadow voor wat steun, en ze schonken haar een vuurwapen. Ja, we maken geen grapje.

Ally in het bezit zijn van een pistool is enger dan enig ander seizoen van deze show. Ze is veel te irrationeel. We zouden de jongen meer vertrouwen met het pistool dan haar.

Evan Peters over American Horror Story

Het volgende grote drama voor Ally was dat Kai voor haar deur stond en probeerde bang te zijn dat ze haar zou overhalen om zich bij zijn zaak aan te sluiten. Gelukkig herinnerde ze zich hem als de persoon die riep: 'Geniet van je latte, bitch! naar haar in American Horror Story Seizoen 7 Aflevering 1.

Het is zo makkelijk tot jij het bent waar ze voor komen, zei hij dreigend, nadat ze de uitnodiging had afgewezen om haar angst van haar weg te laten nemen.

Uiteindelijk besloot Winter dat het tijd was om haar nieuwe werkgever een warm bad te geven en misschien wat liefde voor het water. Maar toen viel de stroom uit en verschenen de clowns.

Harrison verscheen door de tralies alsof hij op het teken had gewacht tot de stroom uit zou gaan, terwijl hij twee kaarsen vasthield en zei dat het een terroristische aanslag uit Rusland, ISIS of zelfs Noord-Korea zou kunnen zijn.

Billie Lourd op American Horror Story

Hij onthulde ook dat acht staten met hetzelfde probleem te maken hadden. Terwijl Ally naar Winter keek voor steun, verliet Winter het huis om al haar bezittingen te redden.

Ally's telefoon was leeg, dus Ivy stuurde Pedro met een oplader en wat kruiden, maar Ally schrok en schoot hem neer met haar pistool.

Als American Horror Story wilde bewijzen dat het dit seizoen voor de shockfactor ging, was dit de beste aflevering om het te doen, maar Ally die Pedro neerschoot, deed het allemaal een beetje geforceerd lijken.

Sindsdien was het nog steeds de beste aflevering van de serie Amerikaans horrorverhaal seizoen 2 , dus daar is dat.

Wat dacht je ervan?

Geluid uit hieronder!