American Horror Story Seizoen 4 Aflevering 1 Samenvatting: Leven op Mars

De aflevering van American Horror Story van gisteravond was een doozy! De première van seizoen vier, getiteld 'Life on Mars', was van begin tot eind een wilde rit. Hier is een samenvatting van wat er gebeurde: De aflevering begon met een korte flashback naar 1692, waarin we de executie zagen van een vrouw die ervan werd beschuldigd een heks te zijn. Tegenwoordig maakten we kennis met onze nieuwe personages: twee getrouwde wetenschappers, Lily en Aaron, die werken aan een uiterst geheim project in een ruimteonderzoeksfaciliteit. Lily is wanhopig op zoek naar een kind, maar Aaron is nog niet klaar om een ​​gezin te stichten. Dit veroorzaakt spanning tussen het paar, die alleen maar erger wordt wanneer Lily schijnbaar om het leven komt bij een bizar ongeluk. Aaron is er kapot van door haar dood en besluit deel te nemen aan het project waaraan ze werkte - waarbij ze zichzelf cryogeen invriest en de ruimte in wordt gestuurd - in de hoop haar terug te vinden. De dingen nemen echter een onverwachte wending wanneer Aaron wakker wordt uit zijn cryogene slaap, niet in de toekomst zoals gepland, maar in 1692 in Salem! Hij realiseert zich al snel dat hij niet de enige is die terug in de tijd is gestuurd - Lily is er ook. De twee moeten uitzoeken hoe ze terug kunnen keren naar hun eigen tijd terwijl ze tijdens de heksenprocessen door de gevaarlijke wateren van Salem navigeren. Het wordt een spannend seizoen!

WAARSCHUWING: Moordende clowns verderop.

FX trapte gisteravond af met de nieuwste aflevering van het bekroonde American Horror Story, maar deze op Freak Show gebaseerde versie van de bloemlezing kende een andere start dan we hadden verwacht.Hebben we een paar freaks ontmoet? Oh ja.

De kleinste vrouw ter wereld zit in de cast. Net als Kathy Bates als een vrouw met een baard... Evan Peters als een motorrijder met misvormde handen (waardoor hij gemakkelijk een vrouw kan plezieren)... en Sarah Paulson als de Siamese tweeling Dot en Bette.

De laatste is een visuele knaller, een personage zoals je nog nooit eerder hebt gezien en iemand die Paulson automatisch elke Emmy zou moeten winnen.

Deze misplaatste 'monsters' hebben een thuis en een gezin in het carnaval van Elsa Mars (Jessica Lange), hoewel hun circus het moeilijk heeft met bezoekersaantallen.

Vandaar dat Elsa Dot en Bette overtuigde om mee te doen als nieuwe headliners, zelfs nadat ze erachter was gekomen hoe ze hun moeder hadden vermoord omdat ze ze niet in het openbaar toestond.

De politie kwam hier ook achter, maar de jonge motorrijder van Peters vermoordde een rechercheur die de tweeling kwam arresteren omdat hij er alles aan deed om hun gezin intact te houden. Hierdoor voelden Dot en Bette zich erg thuis.

Over het algemeen was de première echter meer een karakterstudie van Elsa dan iets anders. Ze is vastbesloten om een ​​ster te worden. Het is het enige waar ze aan denkt en het enige waar ze over praat, zelfs (zoals we later zullen zien) als ze niet bepaald een geweldige stem heeft.

Maar ze vertelt haar handlangers (Esther van Bates) in een door drugs veroorzaakte waas dat ze alleen de tweeling aan boord heeft gebracht zodat ze haar konden helpen een begrip te worden en uiteindelijk ontdekken we waarom Elsa zo goed kan omgaan met de leden van haar carnaval: het laatste seizoen van de aflevering laat zien hoe ze haar prothetische benen uitdoet.

Het is onduidelijk of iemand anders op het carnaval weet dat ze net als zij is, maar het is een interessant weetje om af te sluiten.

Oh... en er loopt een moordlustige clown rond in Jupiter, Florida. We zien hem een ​​paar zeer bloedige moorden plegen en we zien hem ook een kleine jongen en een tienermeisje gijzelen.

Hij is op het carnavalsterrein tegen het einde van de opener en ziet hoe alle freaks het lijk van die vermoorde rechercheur neersteken. Interessant. En eng!!!

Heb jij deze ijzersterke première meegekregen? Bezoek nu TV Fanatic bekijk American Horror Story online als je moet inhalen.