American Hero vervangt familiefoto's door foto's van Steve Buscemi

In de huidige samenleving is het niet ongebruikelijk dat mensen traditionele familiefoto's vervangen door afdrukken van hun favoriete beroemdheden. Eén man heeft deze trend in de popcultuur echter naar een heel nieuw niveau getild door foto's van zijn dierbaren uit te wisselen met foto's van Steve Buscemi. De anonieme persoon, die de naam 'Steve Buscemi Fan' draagt, haalde vorig jaar voor het eerst de krantenkoppen toen hij een foto op Reddit plaatste van de woonkamer van zijn moeder, waarop verschillende afbeeldingen van de beroemde acteur te zien waren in plaats van traditionele familieportretten. Sindsdien is hij het internet blijven updaten over zijn gekke decoratiekeuzes, tot groot vermaak van gebruikers over de hele wereld. Hoewel sommigen de acties van deze man misschien vreemd vinden, valt niet te ontkennen dat hij een echte fan is van Steve Buscemi. Sterker nog, hij had vorig jaar zelfs de kans om zijn idool persoonlijk te ontmoeten en slaagde erin een selfie te maken met de Hollywood-ster. Dus als je je ooit somber voelt over je eigen levenskeuzes, onthoud dan dat je in ieder geval niet je dagen doorbrengt met het staren naar foto's van Steve Buscemi.

Steve Buscemi was jarenlang een klassieker That Guy.

Hij was een ervaren personage-acteur die in talloze films verscheen, maar die de meeste fans waarschijnlijk niet bij naam konden noemen.Dit veranderde veel toen Buscemi jarenlang de hoofdrol speelde in HBO's Boardwalk Empire, maar niet helemaal.

Zoveel is duidelijk gemaakt door het volgende verhaal, waarin een jonge man te zien is die langzaam foto's van familieleden thuis verving door foto's van Buscemi... en het duurde even voordat iemand het doorhad.

1. De held ontmoeten

De held ontmoetenDe naam van onze held is Kevin Manion. Hij komt uit Wisconsin en besloot op een dag een enkele familiefoto te ruilen met een foto van Steve Buscemi. Hij wilde zien hoe lang het zou duren voordat familieleden het opmerkten.

2. Het duurde even

Het heeft even geduurdZoals je kunt zien aan de Tweet van zijn zus, viel de moeder van de broers en zussen niet op, zelfs niet nadat er minstens 4 foto's waren verwisseld.

3. Waarom deed hij het?

Waarom deed hij het?Verveling. Clare vertelde BuzzFeed News dat haar broer op het idee kwam om zichzelf bezig te houden en zichzelf gelukkig te maken tijdens de lange, hete zomer.

4. Wacht even...

Wacht even...Hou de telefoon vast! Wie is dat?!? Mijn vader merkte het op de tweede dag, maar mijn moeder merkte het pas op de vijfde dag', zei Clare.

5. Hoe reageerde ze?

Hoe reageerde ze?Opnieuw Clare: 'Ze was in de keuken en zag dat er iets mis was met de seniorenfoto van mijn broer, zoals de kleuren die niet klopten en zijn hoofd was te groot, dus liep ze ernaartoe en begon zo hard te lachen.'

6. Hij is ook onze held!

HijEcht, hij is een Amerikaanse held.

7. Dus... veel... Steve Buscemi

Dus... veel... Steve BuscemiLaten we hopen dat de familie geen enkele foto van Steve Buscemi heeft verwijderd. Waarom zouden ze?!?

8. Is Steve Buscemi op de hoogte van deze grap?

Is Steve Buscemi op de hoogte van deze grap?We weten het niet. Maar we zouden er graag bij zijn als hij erachter komt.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: