Amber Rose en Odell Beckham Jr: daten?!

Amber Rose en Odell Beckham Jr. zijn samen op pad gespot, en we vragen ons af of deze twee aan het daten zijn! Er is gezien dat het model en de NFL-ster gezellig worden, en hoewel ze nog niets hebben bevestigd, denken we dat er iets tussen hen aan de hand is.

Odell Beckham Jr. heeft misschien een van de hoogtepunten van het NFL-seizoen 2014 bezorgd met een spectaculaire eenhandige vangst in de eindzone, maar als we nieuwe rapporten mogen geloven, gebruikt de 23-jarige brede ontvanger beide handen om de beroemde rondingen van Amber Rose vast te pakken.

Ja, dat meldt TMZ Rose en Beckham zijn aan het daten .Odell Beckham Jr. Afb Amber Rose bij MTV Movie Awards

Odell is negen jaar jonger dan Amber, maar insiders zeggen dat hij haar maandenlang meedogenloos achtervolgde voordat ze uiteindelijk instemde met een date met hem.

Blijkbaar stond ze op grote schaal op zijn fantasierooster.

Bronnen dicht bij het paar zeggen dat het meteen klikte en sindsdien constant contact hebben gehouden.

Amber en Odell werden onlangs gespot terwijl ze aan het dineren waren bij TAO in Manhattan, en Odell verraste zijn nieuwe boe met een dozijn witte rozen voor de maaltijd.

Het klinkt alsof ze al serieus worden, maar bronnen verzekerden TMZ dat Rose en Beckham 'het rustig aan doen'.

Amber heeft vorig jaar natuurlijk een scheiding aangevraagd bij Wiz Khalifa, nadat ze hem had betrapt op vreemdgaan met een tweeling. Het is dus logisch dat ze voorzichtig wil zijn met een andere kerel die jong en wild en vrij leeft.

In de bijna 12 maanden sinds haar huwelijk eindigde, hebben we geruchten gehoord dat Amber uitgaat met Blac Chyn a, Machine Gun Kelly, en zowat iedereen met wie ze in het openbaar is gezien.

Maar degenen die het dichtst bij Amber staan, zeggen dat de Beckham-relatie de real deal is. De vraag is nu alleen of het gaat duren.