Amber Portwood: ONTSLAG van Teen Mom OG voor het aanvallen van vriend met machete?

Amber Portwood is losgelaten door Teen Mom OG na een vermeende aanval op haar vriend met een machete.

Toen Amber Portwood eerder deze maand werd gearresteerd voor het aanvallen van Andrew Glennon, kwam het nieuws niet echt als een verrassing.

Per slot van rekening heeft Portwood in de gevangenis gezeten wegens beschuldigingen van huiselijk geweld, en helaas lijkt ze in de jaren daarna weinig te hebben gedaan om haar manier van doen te veranderen.Veel van wat we echter over de aanval leerden, gebeurde achteraf heeft komen als een grote schok - zoals het feit dat Amber naar verluidt was zwaaiend met een machete tijdens het incident!

Het meest verrassende van dit alles is natuurlijk het feit dat Amber nog steeds een baan bij MTV heeft.

Maar het lijkt erop dat daar snel verandering in kan komen.

Kijk eens:

1. Een bekend gezicht

Een vertrouwd gezichtJa, het is weer een Amber Portwood-mugshot. Deze keer wordt de onrustige Teen Mom OG-ster beschuldigd van het mishandelen van Andrew Glennon, haar inwonende vriend en de vader van haar kind.

2. Het A-Team

Het A-TeamVolgens een politierapport van het incident zwaaide Amber met een machete en sloeg op een deur terwijl Andrew aan de andere kant stond en het zoontje van het paar vasthield en beschermde.

3. Een lelijk patroon

Een lelijk patroonAmber heeft dit soort dingen natuurlijk al eerder gedaan. En voor het grootste deel heeft MTV de andere kant op gekeken.

4. Een geschiedenis van geweld

Een geschiedenis van geweldIn 2010 werd ze gearresteerd op beschuldiging van huiselijk geweld nadat ze haar toenmalige vriend Gary Shirley had aangevallen.

5. De neerwaartse spiraal

De neerwaartse spiraalAmber werd in haar eerste jaren van Teen Mom-sterrendom nog verschillende keren gearresteerd. Veel van haar aanrakingen met de wet hielden verband met haar gewelddadige humeur en haar voorgeschreven drugsverslaving.

6. Dieptepunt

RotsbodemZe werd uiteindelijk veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf, maar werd na 17 maanden vrijgelaten.

7. De OG van de OG's

De OG van de OGTeen Mom ging voor onbepaalde tijd door tijdens Amber's tijd achter de tralies, maar keerde na haar vrijlating terug als Teen Mom OG.

8. Terug naar het

Terug naar hetJa, ondanks talloze aanvaringen met de wet, werd Amber uitgenodigd om terug te keren naar de show die haar beroemd heeft gemaakt.

9. Amber bovenop

Amber bovenopHet was een controversiële beslissing, maar uiteindelijk hielp Amber de franchise op de kaart te zetten, dus het is niet erg verrassend dat ze zou worden uitgenodigd om deel te nemen aan de herstart.

10. Haar oude trucs

Haar oude trucsMaar de tijden zijn veranderd... en Amber blijkbaar niet. TMZ meldt dat MTV- en TMOG-producenten nu overwegen om afscheid te nemen van de onrustige moeder van twee kinderen.

11. Rechtbank laten beslissen

Rechtbank laten beslissenMTV-producenten wachten naar verluidt op de uitkomst van het proces tegen Portwood voordat ze een beslissing nemen over haar toekomst in de show. Maar het ziet er niet veelbelovend uit voor Amber.

12.

Amber aan het hofZoals je kunt zien, was ze ongewoon stil tijdens een recente hoorzitting, en insiders zeggen dat ze weet dat ze in de problemen zit.

13. Verzachtende factoren

Verzachtende factorenAmber heeft uitgebreid gesproken over haar worsteling met een bipolaire stoornis en postpartumdepressie, maar dat doet er allemaal niet toe als een rechter besluit dat ze haar zoon in gevaar heeft gebracht door met een machete te zwaaien.

14. Veel precedent

Precedenten genoegMTV-execs hebben onlangs aangetoond dat ze geen enkel risico nemen als het gaat om realitysterren die zijn beschuldigd van gewelddadig of beledigend gedrag.

15. De Farrah-factor

De Farrah-factorIn december 2017 werd Farrah Abraham ontslagen bij Teen Mom OG nadat ze zich beledigend had gedragen tegenover haar familie en bemanningsleden die aan de show werkten.

16. Een wijs besluit

Een wijs besluitIn mei 2019 werd Jenelle Evans ontslagen bij Teen Mom 2 nadat was onthuld dat ze haar man, David Eason, had toegestaan ​​de gezinshond neer te schieten en te doden terwijl de kinderen van het paar thuis waren.

17. Slechte tijden in het verschiet

Slechte tijden voor de boegHelaas voor Amber hebben fans stelling genomen tegen de show en blijven ze het beledigende gedrag van de sterren documenteren - en dus subsidiëren.

18. Haar lossnijden

Haar lossnijdenMeer dan wie dan ook is Amber verantwoordelijk voor het succes van de Teen Mom-franchise in de begindagen, maar MTV zal haar reputatie gewoon niet op het spel zetten om een ​​veroordeelde kindermisbruiker in dienst te blijven nemen.

19. Een gewichtige beslissing

Een gewichtige beslissingEn dus kon de inzet niet veel hoger zijn voor Amber's dag in de rechtbank, want de realityster heeft heel wat te verliezen.

20. Het einde van een tijdperk?

Het einde van een tijdperk?Dat geldt ook voor MTV. Als Amber schuldig wordt bevonden en leidinggevenden worden gedwongen haar te laten gaan, kunnen ze besluiten dat de enorm lucratieve maar steeds problematischer wordende Teen Mom-franchise de moeite niet meer waard is.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: