Amanda Stanton: Totes verblind door Bobby Jacobs Break-Up!

Amanda Stanton is een van de populairste reality-tv-sterren van onze generatie. Ze werd beroemd op ABC's The Bachelor en is sindsdien een nietje op onze schermen. Maar het lijkt erop dat haar persoonlijke leven op dit moment een beetje een moeilijke periode doormaakt. Amanda en haar vriend Bobby Jacobs hebben ermee opgehouden, en naar alle waarschijnlijkheid klinkt het alsof Amanda totaal verblind is door het uiteenvallen.

Amanda Stanton werd beroemd als deelnemer aan Bachelor in Paradise.

Wat nu ironisch is.

Omdat de realityster toegeeft dat ze tegenwoordig in de hel leeft.

Amanda Stanton en Bobby Jacobs

Misschien zijn we een beetje dramatisch, maar Stanton heeft zich voor het eerst opengesteld sinds Bobby Jacobs hun relatie beƫindigde en het is heel duidelijk dat ze deze splitsing niet zag aankomen.

Allereerst wil ik jullie allemaal laten weten dat het helemaal goed met me gaat, zegt de 29-jarige realityster in haar Instagram-verhaal en voegt er gisteren laat aan toe:

Ik wilde het bevestigen - gewoon omdat het al bevestigd is - maar ik wilde dat jullie het van me zouden horen dat ja, Bobby en ik zijn uit elkaar.

Inderdaad, Jacobs zelf bevestigde het nieuws voordat Stanton dit kon doen, verbluffende fans door te erkennen dat hij en Stanton niet langer samenwonen. En zijn niet eens meer een stel.

Er werd niet gefraudeerd, vertelde hij zijn volgers op vrijdag 5 april.

Ik zou er altijd zijn voor de meisjes en dat heb ik vaak gezegd. Omdat ik een dodelijke vader heb, heb ik ervoor gekozen om mijn leven in niets zoals hij te leiden. Ze raakten mijn hart en vice versa. Wat er ook gebeurt, ik zal er altijd voor ze zijn.

Amanda Stanton en Bobby Jacobs foto

Jacobs, die Stanton begin vorig jaar via Instagram leerde kennen, doelt hier op Amanda's twee dochters, Kinsley en Charlie.

En Stanton ging toen door en deed dat zelf deze week in haar eigen bericht op sociale media, zeggende:

'Ik wil de lucht klaren over mijn kinderen. Mijn kinderen weten, wat er ook gebeurt, ze zijn altijd mijn eerste prioriteit. Altijd. Ik herinner ze er elke dag aan. Ze hebben nooit het gevoel dat ik een man verkies boven hen, en dat is de domste veronderstelling over mij die ik ooit heb gehoord.

Eerder deze maand bevond Stanton zich helaas in het middelpunt van een hackschandaal en legde uit dat ze werd gechanteerd vanwege gestolen topless foto's.

Maar Jacobs heeft duidelijk gemaakt dat dit niets te maken had met de reden waarom hij hun relatie beƫindigde.

Bobby Jacobs en Amanda Stanton

'Ik was volledig verblind [door het uiteenvallen] en het gebeurde gewoon heel plotseling, ging Stanton verder met haar verhaal en vervolgde:

Voordat ik erop inga, heeft Bobby niets verkeerds gedaan, dus ga hem er niet voor haten. Ja, ik was verrast, maar het is OK.

Stanton gaf toe dat ze echt dacht dat zij en Jacobs zouden gaan trouwen en dat samenwonen in Laguna Beach bedoeld was als de volgende stap in hun romance.

Helaas.

We hadden een geweldige relatie, het was niet giftig, voegde ze eraan toe. Het was eigenlijk de gezondste relatie die ik ooit heb gehad. Hij was mijn beste vriend, ik was super blij en dat was niet nep.

Amanda Stanton en Ben Jacobs

Stanton zegt dat zij en haar meisjes in deze residentie zullen blijven en haar meer dan een miljoen volgers zal vertellen dat het leven doorgaat.

Ik ben blij dat hij niet meer van mijn tijd heeft verspild', merkte ze op, en concludeerde dat ze 'non-stop' naar Ariana Grande heeft geluisterd en de mogelijkheid van een verzoening heeft neergeschoten.

Ik denk gewoon niet dat het lukt, zei ze. Dat is niet iets dat gaat gebeuren, en dat is OK.