Alana Thompson: Honey Boo Boo doet alsof ze cocaïne snuift, vecht met zus op Instagram Live

Alana Thompson, beter bekend als Honey Boo Boo, is geen onbekende in controverse. De zevenjarige realityster haalde onlangs de krantenkoppen toen ze deed alsof ze cocaïne snoof en ruzie kreeg met haar zus op Instagram Live. Ondanks haar jonge leeftijd staat Honey Boo Boo al jaren in de belangstelling. Ze kreeg voor het eerst bekendheid toen ze verscheen in de realityshow Toddlers & Tiaras, wat leidde tot haar eigen spin-off-serie Here Comes Honey Boo Boo. Hoewel ze misschien controversieel is, valt niet te ontkennen dat Honey Boo Boo een getalenteerd jong meisje is. Behalve dat ze een succesvolle reality-tv-ster is, is ze ook een koningin van schoonheidswedstrijden en heeft ze zich zelfs bezig gehouden met rapmuziek. Het is niet te zeggen wat de toekomst in petto heeft voor Honey Boo Boo, maar één ding is zeker: ze is een kracht om rekening mee te houden.

Eerder deze week berichtten we over het verrassende nieuws dat de realityster die aan de wereld werd voorgesteld als Honey Boo Boo, naar de middelbare school is gegaan.

Nu lijkt het erop dat de 13-jarige Alana Thompson nog sneller volwassen wordt dan we dachten - en niet op een goede manier.

Alana

Nieuw beeldmateriaal verkregen door TMZ laat zien dat Alana doet alsof ze cocaïne snuift en venijnig vecht met haar oudere zus Lauryn 'Pumpkin' Shannon.

De clip begint schokkend met Alana die tegen de 19-jarige Lauryn schreeuwt.

Vertel me wat nu het volgende is!' roept de realityster.

Ze pakt dan een mes en begint het nadoen van het snijden van een lijn cola.

Alana Thompson poseert buitenshuis

Oké, jongens, we moeten de camera heel snel uitschakelen, want ik moet iets doen, zegt Alana voordat ze het snuiven van een lijntje nabootst.

Je kunt haar geschokte zus buiten de camera tegen haar horen schreeuwen.

Alana, stop met f–king doen … zelfs f–king bootst dat niet na op f–king live! schreeuwt Lauryn.

Live optreden als een f–king idioot, daarom ga je niet live op je f–king Instagram.

Hier komt Honey Boo Boo Cast

Alana's 'grapje' komt op een interessant moment, aangezien haar moeder, June Shannon vecht momenteel tegen verslaving .

De situatie is zo nijpend geworden dat Alana heeft geweigerd weer bij haar moeder in te trekken totdat ze het uitmaakt met haar vermeende gewelddadige vriend, Geno Doak.

Momenteel woont de nieuwe eerstejaarsstudent van de middelbare school bij Lauryn, haar man en haar dochtertje.

Zoals veel fans hebben opgemerkt, was dit misschien Alana's manier om June uit te halen en te beschamen vanwege haar gedrag.

June Shannon en Honey Boo Boo, Hip Hop opgroeien: première in Atlanta

Of misschien bootst ze gewoon het soort gedrag na dat ze uit de eerste hand heeft gezien.

De familie hield onlangs een mislukte interventie voor June, die - zoals veel van haar recente problemen - werd gedocumenteerd voor haar WeTV-serie. Mama June: Van niet naar heet.

Beschuldigingen over het gedrag van Shannon zijn steeds verontrustender geworden met recente rapporten die dat aangeven June heeft geld gestolen van Alana .

Insiders zeggen dat de dochters van June geschokt zijn door haar gedrag en de banden hebben verbroken.

We zullen verdere updates over deze zich ontwikkelende situatie hebben naarmate er meer informatie beschikbaar komt.