Adam Levine: De stem verlaten om familieredenen?

Volgens Adam Levine verlaat hij The Voice om familiale redenen. Dit is een verrassende zet, omdat velen dachten dat hij voor onbepaalde tijd in de show zou blijven. Het gerucht gaat dat Levine niet blij was met de richting van de show en vond dat het tijd was om verder te gaan.

Slechts een paar dagen geleden verwelkomden Adam Levine en Behati Prinsloo de geboorte van hun tweede kind, een dochter met een zeer unieke naam.

Velen hebben zich afgevraagd of de eisen van het vaderschap van twee jonge meisjes hem uiteindelijk uit zijn draaistoel zullen halen De stem .Maar blijkbaar trekt NBC alles uit de kast -- en door stopt We bedoelen contant geld -- om hem te verleiden om te blijven. Zal het werken?

Adam Levine, favoriete bril-selfie

Fans verheugden zich over het nieuws dat Blake Shelton en Behati Prinsloo baby #2 verwachtten.

Hun eerste jonge dochter, Dusty, is nog een heel klein meisje, dus deze twee lieve meisjes zullen qua leeftijd heel dicht bij elkaar liggen. Dusty Rose is, voor de goede orde, 16 maanden oud.

En deze tweede baby heet Geo Grace Levine.

Maar ... hoeveel van hun jeugd is Adam bereid te missen met zijn werk aan De stem ?

Hoewel hij en Behati duidelijk de middelen hebben om voor hun kinderen te zorgen, ongeacht hun schema's, kan dat betekenen dat ze waardevolle hechtingstijd missen.

Is deelname aan een talentenjacht echt de moeite waard om het eerste woordje van je dochter te missen?

Blake Shelton en Adam Levine in The Voice

Het is de moeite waard om op te merken dat een aantal factoren naast het vaderschap Adam van de show kunnen afleiden, en dat hij niet de enige is.

Zo is de nieuwe rechter Kelly Clarkson beschuldigd van 'diva'-gedrag achter de schermen De stem . Dat past niet echt bij haar merk, maar je kunt je voorstellen hoe roem en succes zowat iedereen naar het hoofd kunnen stijgen.

Dan zijn er natuurlijk geruchten dat Blake Shelton zou kunnen stoppen De stem ... en meldt dat de Country crooner een opgeblazen gevoel van eigendunk heeft gekregen sinds hij naar de show ging, en nu misschien denkt dat hij er te goed voor is.

Er gaan ook al een tijdje geruchten dat Blake en Adam op persoonlijk vlak een hekel aan elkaar hebben, een die veel verder gaat dan speelse rivaliteit voor camera's.

Algemeen, De stem is niet hetzelfde als toen Levine erbij kwam - dus waarom zou hij blijven als hij thuis kon zijn met zijn prachtige vrouw en twee prachtige dochters?

Adam Levine en Behati Prinsloo Oscars

Het blijkt dat het antwoord daarop eenvoudig kan zijn: geld.

RadarOnline meldt dat Adam Levine is aangeboden veel geld door NBC in een poging hem aan te houden De stem .

Met name een enorme bonus van $ 500.000.

Dat lijkt misschien kleingeld voor een man wiens nettowaarde naar schatting ergens in de buurt van $ 60 miljoen ligt.

Maar vergeet niet dat hij naar verluidt ergens tussen de $ 10 miljoen en $ 12 miljoen per cyclus van de show verdient. Dus dit is een bonus, zoals hagelslag op ijs.

(Dat zeggen we niet kers op de taart , want cake zonder glazuur is gewoon zinloos brood)

Adam Levine en Behati Prinsloo Pic

Waarom zijn leidinggevenden bij NBC zo wanhopig om Adam Levine te houden dat ze hem zo veel betalen?

Blijkbaar protesteerden fans toen het bericht voor het eerst de fans bereikte dat Adam zou overwegen de show te verlaten. Op een zeer vocale manier.

Veel oude fans van De stem , die altijd een roterende cast heeft gehad, dat de show gewoon niet hetzelfde zou zijn zonder Adam Levine.

Voor wat het waard is, zeiden velen van hen hetzelfde over Blake Shelton. Waarschijnlijk een andere groep fans.

De stem 's fandom is zeker gepassioneerd.

Adam Levine naakt met kind, Dusty Rose Levine

Natuurlijk heeft niet iedereen veel vertrouwen in de vaderschapsvaardigheden van Adam Levine.

Onlangs was hij sloeg voor 'naakte tijd' met zijn jonge dochter .

Hoewel veel mensen graag in de kamer willen zijn met een naakte Adam Levine, wijzen ze erop dat Dusty Rose te oud is om haar vader naakt te zien.

Dat grenst aan een taboe dat niet voor niets bestaat, maar veel ouders gaan in bad met hun kinderen die nog baby zijn. Het is onwaarschijnlijk, hoewel mogelijk, dat Dusty opgroeit met de herinnering aan hoe haar vader er naakt uitziet.

Hopelijk.