Aaron Hernandez: Vermeende homoliefhebber spreekt zich uit, eist om zelfmoordbriefje te zien

Terwijl de wereld rouwt om het verlies van voormalig speler van New England Patriots, Aaron Hernandez, komen er nieuwe details naar voren over zijn laatste dagen. Een van die details is een mogelijke homoliefhebber die zich uitspreekt en eist om de afscheidsbrief van Hernandez te zien. Deze mogelijke geliefde, die anoniem blijft, sprak met Radar Online over hun relatie met de overleden voetballer. Volgens de bron hadden Hernandez en deze man al enkele jaren een geheime seksuele relatie. De bron zegt dat hij geschokt en kapot was toen hij hoorde over de zelfmoord van Hernandez en dat hij het afscheidsbriefje wil zien om te zien of het voor hem bedoeld was. Hij zegt ook dat hij het gevoel heeft dat hij moet worden afgesloten om verder te gaan met deze tragedie.

Het is een maand geleden dat Aaron Hernandez dood werd gevonden in zijn cel in het Souza-Baranowski Correctional Center in Massachusetts.

De zaak blijft in onderzoek, en zolang Hernandez liet drie afscheidsbriefjes achter terwijl hij zijn motieven uitlegde, lijkt het erop dat de brieven evenveel vragen hebben opgeroepen als beantwoord.

Om te beginnen is er de kwestie aan wie de aantekeningen waren gericht.

Aaron Hernandez als een patriot

We weten dat Hernandez zijn verloofde, Shayanna Jenkins, schreef.

In dat bericht beloofde hij Jenkins dat ze binnenkort rijk zou zijn, een opmerking die heeft geleid tot speculaties dat Hernandez zijn zelfmoord had getimed om een ​​juridische maas in de wet te exploiteren.

Het voormalige strakke einde van de NFL leek zich ervan bewust te zijn dat als hij stierf terwijl zijn veroordeling voor moord zich in de beroepsfase bevond, hij postuum als niet schuldig zou worden beschouwd, wat betekent dat de organisatie van Patriots gedwongen zou kunnen worden om massale betalingen te doen aan de begunstigden van zijn testament.

De beoogde ontvangers van de andere twee brieven blijft in het geding.

Aaron Hernandez voor New England

Verschillende mediakanalen hebben gemeld dat een van de briefjes was gericht aan de 4-jarige dochter van Hernandez, terwijl de andere bedoeld was voor zijn advocaat of Kyle Kennedy , een gevangenisvriend en vermeende minnaar van Hernandez.

De brieven worden door de gevangenisautoriteiten vastgehouden als onderdeel van hun onderzoek, dus de zaak blijft onzeker.

Nu eist Kennedy dat hij de inhoud mag zien van het briefje waarvan hij denkt dat het aan hem is gericht.

Ik wil duidelijk stellen dat ik nooit een aan mij geadresseerd briefje heb gezien van mijn goede vriend Aaron Hernandez, maar ik heb reden om aan te nemen dat het in feite voor mij bedoeld was, luidt een verklaring van Kennedy en vandaag gepubliceerd door Radar Online.

Het was de pers die voor het eerst meldde dat deze brief naar mij was gestuurd en als gevolg daarvan heeft mijn advocaat, Larry Army Jr., herhaaldelijk om een ​​kopie gevraagd zodat we deze kunnen beoordelen.

Kennedy erkende dat het nog steeds onduidelijk is wie de beoogde ontvanger van de brief is, en hij gelooft dat de enige manier waarop die vraag definitief kan worden beantwoord, is als de autoriteiten de laatste mededelingen van Hernandez vrijgeven:

Kyle Kennedy-foto

Het verhaal over aan wie deze brief is gestuurd, is verschillende keren veranderd, maar op basis van de hechte band die ik met Aaron had, is het zeer waarschijnlijk dat deze inderdaad voor mij bedoeld was', schrijft Kennedy.

'Ik herhaal opnieuw mijn verzoek om de brief vrij te geven aan mijn advocaat, zodat we deze kwestie kunnen laten rusten.

Wat betreft de vraag of er al dan niet een romantisch element in de relatie tussen Hernandez en Kennedy zat, zegt de gevangene dat hij de kwestie in het openbaar zal bespreken na zijn vrijlating uit de gevangenis:

Bovendien heeft mijn advocaat uitvoerig gesproken over het horloge waarvan Aaron me vertelde dat hij het mij als geschenk zou nalaten. Ik heb op dit moment geen verder commentaar op die kwestie', luidt de verklaring van Kennedy.

'Er is de afgelopen weken veel over mij en mijn persoonlijke leven gezegd, deels juist en deels niet. Ik blijf opgesloten in het Souza-Baranowski Correctional Centre in Shirley, maar te zijner tijd zal ik deze kwesties behandelen en de zaken rechtzetten.